Sarandis Δημοσ. Πέμπτη στις 04:09 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:09 μμ Δεν είδα να σου την προτείνει κάποιος. Μόνος σου οτι έγραψες οτι την παρείγγειλες. Στις 14/12/2024 στις 3:55 ΜΜ, thelos257 είπε Καλησπερα επανερχομαι αφου δεν αλλαξα την υδροψυξη απο τοτε καθως πιστευα πως το προβλημα λυθηκε ή κρυφτηκε καλυτερα. Τωρα επανηρθε παλι στην επιφανεια. Οποτε τι προτεινεται ως τα 100 ευρω ΜΑΞΙΜΟΥ ; Μολις την αγορασα αυτην εδω https://www.skroutz.gr/s/50820176/Arctic-Liquid-Freezer-III-280-A-RGB-Ydropsyxi-Epexergasti-Diplou-Anemistira-140mm-gia-Socket-AM4-AM5-1700.html 1 1
turbat0s Δημοσ. Πέμπτη στις 04:15 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:15 μμ 28 λεπτά πριν, thelos257 είπε Να σας ενημερωσω προς πληροφοριας σας πως ολοι ξανφικα γινατε ειδικοι εδω περα. Κουμπάρε, πρέπει να αποφασίσεις αν θα ακολουθείς τις συμβουλές που ζητάς και λαμβάνεις ή αν θα κάνεις του κεφαλιού σου. Μην ταλαιπωρείς και μην ειρωνεύεσαι άσκοπα το νήμα. Φιλικά και καλοπροαίρετα πάντα. 3
ZELOMOTH Δημοσ. Πέμπτη στις 05:43 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:43 μμ 8 ώρες πριν, thelos257 είπε Οκ φιλε μου βρες μου εσυ τοτε νεο επεξεργαστη και νεα μητρικη πλακετα για να κρατησω τις μνημες ram μου να κρατησω την καρτα γραφικων μου να κρατησω το τροφοδοτικο μου να κρατησω ολα τα υπαρχοντα μου. Αντε βρες μου. 12ης γενιας αν δεν μου βρεις 11ης. Δεν θα σου προτείνω κάτι μιας και δεν σε ενδιαφέρει οτιδήποτε κι αν σου προτείνουν παρα μόνο ετσι για πλάκα καταναλώνεις τζάμπα τους πόρους (κόπο και χρόνο των παιδιών που προσπαθούν να σε βοηθήσουν) του ινσόμνια εδω και κοντά 6 μήνες και εφτάσε αισίως τις 10 σελίδες το νήμα τούτο γεμίζοντας απλά...τουφεκιές. 7 δολλάρια στοίχημα οτι το καλοκαίρι πραγματικά θα σου ξανα σβήνει το μηχάνημα κι ακόμα δεν θα χεις βρει άκρη!👍🤣
thelos257 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:12 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 08:12 μμ 4 ώρες πριν, Sarandis είπε Δεν είδα να σου την προτείνει κάποιος. Μόνος σου οτι έγραψες οτι την παρείγγειλες. Μα μου την προτεινανε.
thelos257 Δημοσ. χθες στις 07:55 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 07:55 πμ Οριστε εδω ποιος μου προτεινε αυτη την ψυχτρα. 1
fmarkos Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, thelos257 είπε Οριστε εδω ποιος μου προτεινε αυτη την ψυχτρα. Μάθε να διαβάζεις ελληνικά, δεν λέω αγόρασε αυτή, η κουβέντα ήταν αν δουλεύει καλύτερα πάνω ή κάτω και ανέφερα ότι η δικιά μου αποδίδει καλύτερα όταν είναι στην πάνω θέση του κουτιού. Το ότι εσύ αγόρασες ότι βρήκες μπροστά σου χωρίς να ελέγξεις αν είναι συμβατό με το σόκετ σου είναι κάτι που πρέπει να προβληματίζει εσένα. Γιατί δεν πήρες αλήθεια την deepcool που ανέφερα πως δουλεύει καλύτερα στο πάνω μέρος του κουτιού από την arctic που ήθελε και κουτί; Αν είχα μπει στην διαδικασία να σου προτείνω ψύκτρα, το πρώτο που θα κοίταζα είναι συμβατότητα με το 1200 που έχεις εσύ. Εσύ πηκες και πήρες ότι σου γυάλισε χωρίς να τσεκάρεις τα βασικά και ρίχνεις και τις ευθύνες αλλού. Well done!!! Υ.Γ @thelos257 αν και δεν θα έπρεπε γιατί η συμπεριφορά σου είναι απαράδεκτη, απέναντι σε ανθρώπους πους προθυμοποιήθηκαν να σε βοηθήσουν, μπήκα στον κόπο να κάνω κάτι που ούτε καν σκέφτηκες να κάνεις πριν γράψεις ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι και να σου βρω και σε αυτό λύση. Νομίζω είναι αυτό εδώ από ελληνικό μαγαζί. Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από fmarkos 3
ougxar Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Παρε 4-5 διαφορετικες και δοκιμαζεις για σιγουρα,καποια θα κανει δε μπορει 3
fmarkos Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 3 λεπτά πριν, ougxar είπε Παρε 4-5 διαφορετικες και δοκιμαζεις για σιγουρα,καποια θα κανει δε μπορει Δεν χρειάζεται να πάρει άλλη υπάρχει kitt της arctic γι αυτή που πήρε, έβαλα τα link στο προηγουμενο πόστ. 2
thelos257 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, fmarkos είπε Μάθε να διαβάζεις ελληνικά, δεν λέω αγόρασε αυτή, η κουβέντα ήταν αν δουλεύει καλύτερα πάνω ή κάτω και ανέφερα ότι η δικιά μου αποδίδει καλύτερα όταν είναι στην πάνω θέση του κουτιού. Το ότι εσύ αγόρασες ότι βρήκες μπροστά σου χωρίς να ελέγξεις αν είναι συμβατό με το σόκετ σου είναι κάτι που πρέπει να προβληματίζει εσένα. Γιατί δεν πήρες αλήθεια την deepcool που ανέφερα πως δουλεύει καλύτερα στο πάνω μέρος του κουτιού από την arctic που ήθελε και κουτί; Αν είχα μπει στην διαδικασία να σου προτείνω ψύκτρα, το πρώτο που θα κοίταζα είναι συμβατότητα με το 1200 που έχεις εσύ. Εσύ πηκες και πήρες ότι σου γυάλισε χωρίς να τσεκάρεις τα βασικά και ρίχνεις και τις ευθύνες αλλού. Well done!!! Υ.Γ @thelos257 αν και δεν θα έπρεπε γιατί η συμπεριφορά σου είναι απαράδεκτη, απέναντι σε ανθρώπους πους προθυμοποιήθηκαν να σε βοηθήσουν, μπήκα στον κόπο να κάνω κάτι που ούτε καν σκέφτηκες να κάνεις πριν γράψεις ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι και να σου βρω και σε αυτό λύση. Νομίζω είναι αυτό εδώ από ελληνικό μαγαζί. Καλησπερα φιλε μου το θεμα ελειξε. Σας ευχαριστω για την βοηθεια σας ολους και ολους οσους ειχαν την υπομονη μαζι μου. Ειμαι καπως νευρικος με αυτα τα θεματα επειδη δεν εχω καθολου υπομονη. Ομως το προβλημα λυθηκε αγορασα αυτη εδω οπως βλεπετε και δουλευουν ολα μια χαρα: 11 λεπτά πριν, ougxar είπε Παρε 4-5 διαφορετικες και δοκιμαζεις για σιγουρα,καποια θα κανει δε μπορει γελασαμε. https://computergeeks.com.cy/cpu-coolers/air-coolers/xigmatek-windpower-pro https://www.skroutz.cy/s/33057540/Xigmatek-Windpower-Pro-PSyktra-Epexergasti-Diplou-Anemistira-gia-Socket-AM4-115x-me-ARGB-Fotismo.html Τύπος Ψύκτρας Ενεργητική Socket 1150/1151/1155/1156, 1366, 2011, 2011-3, 2066, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2, FM2+ Διπλού Ανεμιστήρα Ναι Χρώμα Μαύρο Τεχνικά Χαρακτηριστικά Ελάχιστο Επίπεδο Θορύβου 25,3 dB Στροφές (Full Load) 1800 rpm Φωτισμός ARGB Διαστάσεις Ψύκτρας Πλάτος 125 mm Βάθος 110 mm Ύψος 157 mm Κρατησα τα ανεριστηρακια που μου εφερε ο @sakis han Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από thelos257
sakis han Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Αν επαιρνες την Arctic Freezer 36 και το κουτι που σου ειχα πει το καλοκαιρι θα ειχες γλιτωσει πολυ χαμενο χρονο, νευρα και χρημα. Anyway ελπιζω το παθημα να σου γινει μαθημα... αυτο το κουτι ποτε το πηρες? πηγες σε μαγαζι και σου το στησανε? 1 1
thelos257 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 11 ώρες 36 λεπτά πριν, sakis han είπε Αν επαιρνες την Arctic Freezer 36 και το κουτι που σου ειχα πει το καλοκαιρι θα ειχες γλιτωσει πολυ χαμενο χρονο, νευρα και χρημα. Anyway ελπιζω το παθημα να σου γινει μαθημα... αυτο το κουτι ποτε το πηρες? πηγες σε μαγαζι και σου το στησανε? Ακριβως φιλε μου 200 ευρω ολα μαζι φιλικα φιλικα. Αυτη η υδροψυξη που πηρα δεν μου κανει τελικα. τι να την κανω ; την θες να σου την πουλησω ; Γι αυτην εδω μου ελεγες το καλοκαιρακι αν θυμαμαι καλα ; https://www.skroutz.gr/s/51123718/Arctic-Freezer-36-CO-PSyktra-Epexergasti-Diplou-Anemistira-gia-Socket-1700-1851-AM4-AM5.html
sakis han Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Για αυτη λεγαμε, μαζι με το κιτ https://www.arctic.de/en/Freezer-36-A-RGB-Black/ACFRE00124A 200ε?...και σου ειπα να μην πας σε μαγαζι γιατι θα σου πιασουν τον κωλο. Την υδροψυξη βαλτην στο μπαζαρακι 10-20 ευρω κατω για να φευγει. 2
manolis940 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Στις 9/1/2025 στις 8:12 ΜΜ, thelos257 είπε Μα μου την προτεινανε. Φαντάζομαι αν ο Μανώλης ρωτήσει που ακριβώς στην πρότεινε θα μπορέσεις να κάνεις ένα reference . . . . Αν το κάνεις, ειλικρινά θα στην πληρώσω! 11 ώρες πριν, fmarkos είπε Μάθε να διαβάζεις ελληνικά, δεν λέω αγόρασε αυτή, η κουβέντα ήταν αν δουλεύει καλύτερα πάνω Εδώ δεν ξεχωρίζει τον Μάρκο με την Μανώλη. . . . . 24 λεπτά πριν, sakis han είπε 200ε?...και σου ειπα να μην πας σε μαγαζι γιατι θα σου πιασουν τον κωλο. Εντάξει ρε αδερφέ δεν είμαστε και όλοι οι επαγγελματίες απατεώνες, ούτε τα 200€ είναι πολλά χρήματα όταν κάποιος έρχεται και σου λέει ότι θέλει ένα PC να τρέχει τα X, Y, Z και δεν ασχολείται από κει και κάτω. 4 ώρες πριν, thelos257 είπε Καλησπερα φιλε μου το θεμα ελειξε. Σας ευχαριστω για την βοηθεια σας ολους και ολους οσους ειχαν την υπομονη μαζι μου. Ειμαι καπως νευρικος με αυτα τα θεματα επειδη δεν εχω καθολου υπομονη. Ομως το προβλημα λυθηκε αγορασα αυτη εδω οπως βλεπετε και δουλευουν ολα μια χαρα: Για να περιμένεις 6 μήνες σίγουρα κάποια υπομονή την έχεις. Απλώς θέλει λίγη δουλειά το κομμάτι της εκμάθησης και του ψαξίματος των υλικών. Όπως όλα τα πράγματα έτσι και το PC building έχει και αυτό το θεωρητικό σκέλος. Χαίρομαι πάντως που το PC σου λειτουργεί. Κάνε όμως και ένα stress test για να είσαι σίγουρος ότι θα βγάλει την καλοκαιριά, που λογικά τώρα θα την βγάλει. Πάντως στο επόμενο thread εδώ θα είμαστε να σε βοηθήσουμε αλλά μην τα βάζεις μαζί μας επειδή δεν έχεις υπομονή. Σου εύχομαι ολόψυχα και πάλι να χαρείς το μηχάνημα σου. 3
thelos257 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Δημοσ. πριν από 1 ώρα 9 ώρες πριν, sakis han είπε Για αυτη λεγαμε, μαζι με το κιτ https://www.arctic.de/en/Freezer-36-A-RGB-Black/ACFRE00124A 200ε?...και σου ειπα να μην πας σε μαγαζι γιατι θα σου πιασουν τον κωλο. Την υδροψυξη βαλτην στο μπαζαρακι 10-20 ευρω κατω για να φευγει. Ενα 200ευρω φιλικα μου ειπαν απο τα 240 ευρω που ηταν η αρχικη τους τιμη. Να την βαλω 10-20 ευρω στο bazaraki ; τι λες ρε ανθρωπε μου ; ξερεις ποσα την αγορασα ; 93 ΕΥΡΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα