Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι αυτο το μαυρο εδω που λεει οτι κανει για τον Intel CPU

471320398_956622819863239_2301795657806566307_n.jpg.a4d869edbbc9f44986044831eba5908c.jpg

και ηταν και αυτα μεσα επισης:

472319201_956622896529898_5268765842512171638_n.jpg.71624d8d1f78b098dfba02f48da68b4c.jpg

@sakis han

2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Τι επική θρενταρα είναι αυτή....

έπεσεν μου το χέλμετ εκτός από τα μαλλιά 

Τι επαθες εσυ βρε παλι ;

Δημοσ.

Ρε φιλουι με περιπαιζεις? Ποσες φορες θα στο πω οτι η υδροψυξη που πηρες ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ στο κουτι σου? Και αυτο γιατι αντι να αγορασεις την 240 πηγες και αγορασες την 280 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ. Τωρα αγορασε και ενα κουτι σαν αυτο που σου εδειξα και τα ξαναλεμε.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, sakis han είπε

Ρε φιλουι με περιπαιζεις? Ποσες φορες θα στο πω οτι η υδροψυξη που πηρες ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ στο κουτι σου? Και αυτο γιατι αντι να αγορασεις την 240 πηγες και αγορασες την 280 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ. Τωρα αγορασε και ενα κουτι σαν αυτο που σου εδειξα και τα ξαναλεμε.

Ρε φιλε μου ειναι ο Μανωλης που μου ειπε να επαιρνα αυτη την 280άρια. Δειξε μου ποιο κουτακι να αγορασω ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thelos257 είπε

Ρε φιλε μου ειναι ο Μανωλης που μου ειπε να επαιρνα αυτη την 280άρια. Δειξε μου ποιο κουτακι να αγορασω ;

Σε αυτό το κουτί χωράει σίγουρα στην πάνω μεριά. Δεν σου προτείνω να το βάλεις σε μπρόστα θέση μιας και πάνω δουλεύει καλύτερα. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, thelos257 είπε

Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει, δημοκρατια εχουμε, αλλα εσυ θα ακους μονο εμενα😉 .... αλλιως φωναξε το Μανωλη να στα στησει! Το κουτι σου το εδειξα ηδη. Βλεπεις καθολου αυτα που γραφω η αδικα χανω το χρονο μου?

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sakis han είπε

Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει, δημοκρατια εχουμε, αλλα εσυ θα ακους μονο εμενα😉 .... αλλιως φωναξε το Μανωλη να στα στησει! Το κουτι σου το εδειξα ηδη. Βλεπεις καθολου αυτα που γραφω η αδικα χανω το χρονο μου?

Θα το στησω φιλε μου μην ανηχυσεις. Φυσικα και σε ακουω καλε μου ανθρωπε.

https://eshopunitech.com/product/w03-atx-glass-gaming-case-with-argb-fans-220cm-front-sama/

Την
παραγγειλα αυτην εδω

W03 TEMPERED GLASS ATX PC CASE WITH ARGB FAN
Motherboard Support: MicroATX, Mini-ITX, ATX
Front Panel: Glass and Black Mesh
Side Panel Left: Tempered Glass
Side Panel Right: Metal Cover
Top Cover : Magnetic dust-filter
Chassis: SPCC 0.8mm steel ABS + Mesh, Black interior
USB Ports: 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0 + HD Audio, Led Controller
RESERVED FAN PORTS
Included:
Front: 2 x 20cm Cyclone Rainbow ARGB Fans
OR 3 x 12cm or 2 x 14cm (Fan optional)
Supports 240/280/360mm liquid cooler
DRIVE BAYS
3.5” HDD x 2
2.5” SSD x 3
PCI Slots (fixed): 7
Cable Management: 28 mm
SIZE (Length, Width, Height, in mm)
Chassis : 400 x 215 x 465mm
Case: 458 x 215 x 482mm
Max. VGA Card: 380 mm
Max. CPU Cooler: 165 mm

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, thelos257 είπε

Εγω δεν ανησυχω καθολου...εσυ θα ανησυχεις μετα🙃

Δημοσ.
5 ώρες πριν, sakis han είπε

Εγω δεν ανησυχω καθολου...εσυ θα ανησυχεις μετα🙃

Εγω γιατι να ανησυχω ρε συ ; Θα δουλευει μια χαρα. χωρις καμια αλλη αναβαθμιση στο μελλον. Οτι του εβαλα του εβαλα.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, ougxar είπε

Με τοσα λεφτα για διορθωσεις εφτιαχνες νεο συστημα...

Αγαπητε μου το συστημα το εφτιαξα το 2020 αν θυμαμαι καλα ειναι βολιδα γιατι να μπω σε αλλα εξοδα επεξεργαστη και νεας μητρικης ;

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, thelos257 είπε

Αγαπητε μου το συστημα το εφτιαξα το 2020 αν θυμαμαι καλα ειναι βολιδα γιατι να μπω σε αλλα εξοδα επεξεργαστη και νεας μητρικης ;

Απλούστατα γιατί τα λεφτά τα πέταξες ετσι κι αλλιώς🤣

6 μήνες βλέπω παλευεις απο 16 Ιουλίου!Εχεις 4 μήνες περιθώριο να το φτιάξεις γιατί ξανα πιάνει καλοκαίρι και θα ξανα σβήνει!

Γι αυτό κάνε λίγο πιο γρήγορα!🙂

Αυριο θα κανονίσω την καλοκαιρινή μου άδεια στην δουλειά!

Πως περνάει ο καιρός ετσι ωρε!🤣

• Haha 3
Δημοσ.
Στις 7/1/2025 στις 12:03 ΜΜ, thelos257 είπε

https://eshopunitech.com/product/w03-atx-glass-gaming-case-with-argb-fans-220cm-front-sama/

Την
παραγγειλα αυτην εδω

W03 TEMPERED GLASS ATX PC CASE WITH ARGB FAN
Motherboard Support: MicroATX, Mini-ITX, ATX
Front Panel: Glass and Black Mesh
Side Panel Left: Tempered Glass
Side Panel Right: Metal Cover
Top Cover : Magnetic dust-filter
Chassis: SPCC 0.8mm steel ABS + Mesh, Black interior
USB Ports: 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0 + HD Audio, Led Controller
RESERVED FAN PORTS
Included:
Front: 2 x 20cm Cyclone Rainbow ARGB Fans
OR 3 x 12cm or 2 x 14cm (Fan optional)
Supports 240/280/360mm liquid cooler
DRIVE BAYS
3.5” HDD x 2
2.5” SSD x 3
PCI Slots (fixed): 7
Cable Management: 28 mm
SIZE (Length, Width, Height, in mm)
Chassis : 400 x 215 x 465mm
Case: 458 x 215 x 482mm
Max. VGA Card: 380 mm
Max. CPU Cooler: 165 mm

Δεν ακους τι σου λενε τα παιδια και κανεις του κεφαλιου σου.Ακυρωσε αυτη την αηδια που παρηγγειλς αν το εχεις ηδη παραγγειλει και πηγαινε εδω:https://www.websupplies.gr/lian-li-lancool-216-rgb-tempered-glass-black-g99-lan216rx-00

Δωσε 10€ ακομα να παρεις κατι ποιοτικο να το κρατησεις για χρονια.

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Δεν ακους τι σου λενε τα παιδια και κανεις του κεφαλιου σου.Ακυρωσε αυτη την αηδια που παρηγγειλς αν το εχεις ηδη παραγγειλει και πηγαινε εδω:https://www.websupplies.gr/lian-li-lancool-216-rgb-tempered-glass-black-g99-lan216rx-00

Δωσε 10€ ακομα να παρεις κατι ποιοτικο να το κρατησεις για χρονια.

Καλημερα το πληρωσα ηδη. Και επιστροφη δεν γινεται επειδη ειναι απο Κυπριακο καταστημα στην εδρα μου στην Κυπρο οπου ειμαι.

Ως τα 90 ευρω ηθελα να δωσω δεν μπορουσα να ξεπερασω τα 90 ευρω αυτο ηταν το ΜΑΞ μου για κουτι. Αγορασα καρτα γραφικων Nvidia 3050 αγορασα μνημη 16GB

13 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε

Απλούστατα γιατί τα λεφτά τα πέταξες ετσι κι αλλιώς🤣

6 μήνες βλέπω παλευεις απο 16 Ιουλίου!Εχεις 4 μήνες περιθώριο να το φτιάξεις γιατί ξανα πιάνει καλοκαίρι και θα ξανα σβήνει!

Γι αυτό κάνε λίγο πιο γρήγορα!🙂

Αυριο θα κανονίσω την καλοκαιρινή μου άδεια στην δουλειά!

Πως περνάει ο καιρός ετσι ωρε!🤣

Οκ φιλε μου βρες μου εσυ τοτε νεο επεξεργαστη και νεα μητρικη πλακετα για να κρατησω τις μνημες ram μου να κρατησω την καρτα γραφικων μου να κρατησω το τροφοδοτικο μου να κρατησω ολα τα υπαρχοντα μου. Αντε βρες μου. 12ης γενιας αν δεν μου βρεις 11ης.

Δημοσ.

Να σας ενημερωσω προς πληροφοριας σας πως ολοι ξανφικα γινατε ειδικοι εδω περα. Αστον να πατε και πιο παραπερα. Το αγορασα εδωσα τα χρηματα μου και δεν ταιριαζει με το συστημα μου επειδη εχω ενα επεξεργαστη Intel® Core™ i7-11700KF και δεν ταιριαζει καθολου ουτε πανω στην μητρικη μου γι αυτο θα παρω ενα απλο στα 70 ευρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...