eko13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Τι θα προτεινατε σε καποιον για iphone μεχρι 450 ευρω μαξ? Σε αυτην την τιμη σιγουρα μεταχειρισμένο ή ανακατασκευασμενο. Χωρις την καρτα sd τα 128GB ειναι λιγα ή παλευονται? Αν δεν σε ενδιαφερει η εκδοση του λογισμικου αλλα οι καμερες και το μεγαλο μέγεθος ενα 11 pro ή 11 pro max ειναι καλη περίπτωση σε σχεση με ενα απλο 13? Ποιο ειναι το πιο vfm σε αυτα τα λεφτά? Είμαι hater και δεν εχω ασχοληθει καθόλου 🤣🤣🤣
koutsis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, eko13 said: Τι θα προτεινατε σε καποιον για iphone μεχρι 450 ευρω μαξ? Σε αυτην την τιμη σιγουρα μεταχειρισμένο ή ανακατασκευασμενο. Χωρις την καρτα sd τα 128GB ειναι λιγα ή παλευονται? Αν δεν σε ενδιαφερει η εκδοση του λογισμικου αλλα οι καμερες και το μεγαλο μέγεθος ενα 11 pro ή 11 pro max ειναι καλη περίπτωση σε σχεση με ενα απλο 13? Ποιο ειναι το πιο vfm σε αυτα τα λεφτά? Είμαι hater και δεν εχω ασχοληθει καθόλου 🤣🤣🤣 Το 11αρι είναι πολύ παλιό μοντέλο. Πήγαινε σε 13 αν μπορείς, αν μπορείς και σε pro για να έχεις 120hz ακόμα καλύτερα... Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2024 από koutsis
eko13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Απο καμερες ενα 11 προ μαξ δεν ειναι καλυτερο απο ενα απλο 13ρι ή και 13 προ?
koutsis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, eko13 said: Απο καμερες ενα 11 προ μαξ δεν ειναι καλυτερο απο ενα απλο 13ρι ή και 13 προ? Οχι. το pro με το pro max είναι ακριβώς ίδια τηλέφωνα, μόνο το μεγεθος οθόνης αλλάζει. Αρα δεν τίθεται συγκριση μεταξύ 11 pro max και 13 pro. Και με απλό 13 να το συγκρίνεις είναι τοσο παλιό το 11 που πάλι σε 13 θα πήγαινα. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2024 από koutsis 1
MarioGr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Στη τιμή που αναφέρεις πας είτε σε ένα 12 Pro Max είτε αν βρεις ένα 13 Pro. Είχα 12 Pro Max και πραγματικά ήταν ένα πολύ τίμιο κινητό σε όλα του και τα 60hz στην οθόνη πραγματικά δεν σου φαίνονται λόγω λογισμικού, απο κάμερες μπαταρίες performance απόλυτα ευχαριστημένος. Αλλιώς 13 Pro που έχεις καλύτερες κάμερες καλύτερο Chip όμως πιο μικρή οθόνη με 120 HZ. Για τα 128GB που αναφέρεις αν βάλεις iCloud έστω και το μικρό πλάνο μια χαρά θα είσαι. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2024 από MarioGr 1
tsimisdel Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Κοίταξε, τα 128 Gb παλεύονται, στην περίπτωση όπου έχεις ενεργή συνδρομή στο iCloud η γενικά συνδρομή σε κάποιο cloud (OneDrive, Google Photos). Σε αυτή την περίπτωση, σε καλύπτουν τα 128 Gb. Ως κάτοχος κι εγώ του απλού 12ριου, το μέγεθος του είναι αρκετά βολικό, ούτε μεγάλο, ούτε μικρό, θα πρότεινα όμως να βρεις κάτι της σειράς pro η pro max. Έχουν ασυζητητί καλύτερη μπαταρία σε σχέση με τα απλά μοντέλα της σειράς, καλύτερες κάμερες επομένως, γνώμη μου είναι να κινηθείς σε κάποιο από τα ακριβότερα, για να καταλάβεις και τη διαφορά, τα απλά μοντέλα της σειράς, δεν θα έλεγα ότι σε θέμα χαρακτηριστικών έχουν κάτι σπουδαίο, συγκριτικά με ένα πάρα πολύ καλό midrange Android. Επίσης, γνώμη μου να στραφείς σε μοντέλο από το 12 και μετά, μην πω και από το 13 και έπειτα, εφόσον το τρέχον είναι το 15αρι και το Σεπτέμβρη θα έχουμε τα 16αρια. Τη δεδομένη στιγμή, θαρρώ ότι πιο Value for money επιλογή είναι κάποιο από τα 13αρια, ούτε πολύ παλαιό, ούτε και Πόλυ ακριβό πλέον. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2024 από tsimisdel 1
sattack Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Αφού σε λίγο μπαίνουμε Αύγουστο, δεν θα ήταν καλύτερα να περιμένει κάποιος να κυκλοφορήσει το 16, να πέσουν ακόμα περισσότερο τα παλιότερα? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα