Προς το περιεχόμενο

Συμφωνία ορόσημο Cosmote και Nova για κοινό αθλητικό περιεχόμενο [Επίσημο]

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 28/8/2024 στις 9:57 ΠΜ, ritualistic είπε

Καλημερα!

Να ενημερωσω τους συμφορουμιτες οτι συμφωνα με την εξυπηρετηση πελατων της EON, οι εχοντες συνδρομη και σε Cosmote και ΕΟΝ sports pack μπορουν να διακοψουν ατελως την μια υπηρεσια.

τελικά αυτό ισχύει? Γιατί πήγα να διακόψω στην νοβα και μου είπαν 120€ κόστος διακοπής eon+

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 263
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι ή κάποιος έχει κάποια καλύτερη ενημέρωση αλλά ρώτησα και τους δύο στο chat και οι απαντήσεις για διακοπή συμβολαίου ατελώς ήταν αρνητικές και από τους δύο. Άτιμο καρτέλ.

Screenshot_20240927_104424_COSMOTE.jpg

20240927_105357_resized.jpg

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα,

Εάν βάλω eon tv με αθλητικά, μπορώ να βλέπω concurrent σε 2 τηλεοράσεις από smart tv με το eon app  αλλά από διαφορετική public ip? Μιλάω πάντα για αθλητικά κανάλια θέαση.

11 λεπτά πριν, haris013 είπε

Καλησπέρα,

Εάν βάλω eon tv με αθλητικά, μπορώ να βλέπω concurrent σε 2 τηλεοράσεις από smart tv με το eon app  αλλά από διαφορετική public ip? Μιλάω πάντα για αθλητικά κανάλια θέαση.

Μπορεις κανονικα ναι. 

1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Μπορεις κανονικα ναι. 

Δεν θέλει απαραίτητα να βλέπεις το ίδιο αθλητικό κανάλι από την ίδια ip/σύνδεση και να είναι από το boxακι της eon η μία θέαση έτσι?

Χωρίς boxακι με app σε tv βλέπουν κανονικά 2 άτομα παράλληλα? Με ενδιαφέρει για μένα και τον αδερφό μου αλλά έχουμε διαφορετική σύνδεση ίντερνετ 

Μόλις τώρα, haris013 είπε

Δεν θέλει απαραίτητα να βλέπεις το ίδιο αθλητικό κανάλι από την ίδια ip/σύνδεση και να είναι από το boxακι της eon η μία θέαση έτσι?

Χωρίς boxακι με app σε tv βλέπουν κανονικά 2 άτομα παράλληλα? Με ενδιαφέρει για μένα και τον αδερφό μου αλλά έχουμε διαφορετική σύνδεση ίντερνετ 

Κοιτα εγω που εχω cosmote tv βλεπουμε 3 σπιτια κανονικα τελειως διαφορετικη ip και οτι θελουμε. Νομιζω και η eon ετσι το εχει απλα με 2 ταυτοχρονες συσκευες. Εννοειται βλεπεις και το ιδιο καναλι ταυτοχρονα. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, haris013 είπε

Η eon δίνει 3 συσκευές αλλά υπάρχει διαχωρισμός του τύπου των συσκευών.

Συγκεκριμένα, δίνει 1 θέαση στο eon box, 1 θέαση σε μεγάλη οθόνη (σε android box τρίτου ή σε smart tv) και 1 θέαση σε φορητή συσκευή (laptop ή smartphone).

Να το βάλετε και οι 2 σε smart tv ή σε δικά σας box δεν γίνεται. Θα πρέπει να βάλεις για αυτό extra πακέτο, νομίζω ότι έχει 5 ευρώ το μήνα.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι ο ένας να έχει το eon box και ο άλλος να το βάλει σε δικό του box ή στη smart tv του.

Στο Cosmote OTT που δίνει 2 θεάσεις αθλητικών, μπορεί να γίνει αυτό που θες αλλά έχει λιγότερες θεάσεις αθλητικών η Cosmote από την eon που έχεις 3.

Δηλαδή στη Cosmote θα μπορείτε να το βάλετε και οι 2 σε apps ο καθένας στη TV του αλλά δεν θα σου μείνει καμία θέαση αθλητικών αν θέλεις να το βάλεις και σε άλλη τηλεόραση στο σπίτι σου ή αν θέλεις να το βάλεις και στο κινητό σου ή και στο laptop σου.

Στην eon αν του δώσεις το eon box θα σου μείνουν 2 θεάσεις αθλητικών για να το βάλεις στη τηλεόραση σου και στο κινητό σου ή και σε κάποιο laptop σου. 

1 ώρα πριν, Arkin είπε

Κοιτα εγω που εχω cosmote tv βλεπουμε 3 σπιτια κανονικα τελειως διαφορετικη ip και οτι θελουμε. Νομιζω και η eon ετσι το εχει απλα με 2 ταυτοχρονες συσκευες. Εννοειται βλεπεις και το ιδιο καναλι ταυτοχρονα. 

3 ταυτόχρονες θεάσεις σε οποιοδήποτε κανάλι θέλετε (πχ 3 ταυτόχρονες θεάσεις αθλητικού καναλιού) δεν έχετε. Δεν παίζει αυτό.

Εκτός αν είναι cosmote tv δορυφορικό και πληρώνονται και 5 ευρώ επιπλέον το μήνα για έξτρα ιντερνετική συσκευή.

Αν δεν πληρώνει 5 ευρώ το μήνα επιπλέον να γνωρίζετε ότι η δωρεάν παροχή έξτρα ιντερνετικής συσκευής λήγει 31/12/2024. Από το νέο έτος θα πρέπει να πληρώνεται η έξτρα συσκευή. Σταματάει η δωρεάν παροχή της σε όσους την έδιναν χωρίς χρέωση.

Επεξ/σία από aypnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/10/2024 στις 10:42 ΜΜ, aypnia είπε

Η eon δίνει 3 συσκευές αλλά υπάρχει διαχωρισμός του τύπου των συσκευών.

Συγκεκριμένα, δίνει 1 θέαση στο eon box, 1 θέαση σε μεγάλη οθόνη (σε android box τρίτου ή σε smart tv) και 1 θέαση σε φορητή συσκευή (laptop ή smartphone).

Να το βάλετε και οι 2 σε smart tv ή σε δικά σας box δεν γίνεται. Θα πρέπει να βάλεις για αυτό extra πακέτο, νομίζω ότι έχει 5 ευρώ το μήνα.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι ο ένας να έχει το eon box και ο άλλος να το βάλει σε δικό του box ή στη smart tv του.

Στο Cosmote OTT που δίνει 2 θεάσεις αθλητικών, μπορεί να γίνει αυτό που θες αλλά έχει λιγότερες θεάσεις αθλητικών η Cosmote από την eon που έχεις 3.

Δηλαδή στη Cosmote θα μπορείτε να το βάλετε και οι 2 σε apps ο καθένας στη TV του αλλά δεν θα σου μείνει καμία θέαση αθλητικών αν θέλεις να το βάλεις και σε άλλη τηλεόραση στο σπίτι σου ή αν θέλεις να το βάλεις και στο κινητό σου ή και στο laptop σου.

Στην eon αν του δώσεις το eon box θα σου μείνουν 2 θεάσεις αθλητικών για να το βάλεις στη τηλεόραση σου και στο κινητό σου ή και σε κάποιο laptop σου. 

3 ταυτόχρονες θεάσεις σε οποιοδήποτε κανάλι θέλετε (πχ 3 ταυτόχρονες θεάσεις αθλητικού καναλιού) δεν έχετε. Δεν παίζει αυτό.

Εκτός αν είναι cosmote tv δορυφορικό και πληρώνονται και 5 ευρώ επιπλέον το μήνα για έξτρα ιντερνετική συσκευή.

Αν δεν πληρώνει 5 ευρώ το μήνα επιπλέον να γνωρίζετε ότι η δωρεάν παροχή έξτρα ιντερνετικής συσκευής λήγει 31/12/2024. Από το νέο έτος θα πρέπει να πληρώνεται η έξτρα συσκευή. Σταματάει η δωρεάν παροχή της σε όσους την έδιναν χωρίς χρέωση.

Άρα πρέπει να αγοράσω το box αναγκαστικά? Κρίμα γιατί δεν βολεύει, έχω καλές τηλεοράσεις και θα ήθελα να μην μπλέξω με μποξακια.  Άμα ταξιδεύω μπορώ να αφαιρέσω πχ την tv μου και να προσθέσω νέα tv όσο είμαι σε ταξίδι και μένω σε bnb πχ? 

Επίσης άμα συνδέσω το laptop μου στην tv παίζει? Ώστε να βλέπω σε μεγάλη οθόνη? Αντί για λαπτοπ μπορεί να είναι pc desktop?

Επεξ/σία από haris013

8 ώρες πριν, haris013 είπε

Άρα πρέπει να αγοράσω το box αναγκαστικά? Κρίμα γιατί δεν βολεύει, έχω καλές τηλεοράσεις και θα ήθελα να μην μπλέξω με μποξακια.  Άμα ταξιδεύω μπορώ να αφαιρέσω πχ την tv μου και να προσθέσω νέα tv όσο είμαι σε ταξίδι και μένω σε bnb πχ? 

Επίσης άμα συνδέσω το laptop μου στην tv παίζει? Ώστε να βλέπω σε μεγάλη οθόνη? Αντί για λαπτοπ μπορεί να είναι pc desktop?

Ναι θα πρέπει να πάρεις το eon box, η 1 θέαση είναι αποκλειστικά για το box αυτό.

Η άλλη επιλογή είναι να βάλεις το πακέτο που δίνει 2η θέαση σε μεγάλη οθόνη, αλλά έχει επιπλέον μηνιαία χρέωση.

Ναι μπορείς να αφαιρέσεις την υπάρχουσα smart tv που είναι κατοχυρωμένη. Στο nova account, έχουν τις επιλογές διαχείρισης των συσκευών. Αυτό όμως μπορείς να το κάνεις μόνο 1 φορά το μήνα. Δηλαδή, αν λείψεις μόνο 2 εβδομάδες διακοπές και το κάνεις αυτό, όταν γυρίσεις θα πρέπει να περιμένεις 2 εβδομάδες για να ολοκληρωθεί ο μήνας για να μπορέσεις να βάλεις ξανά τη smart tv του σπιτιού σου.

Είναι άβολο αυτό αλλά σου λένε αν πας διακοπές, για αυτό σου δίνουμε θέαση σε φορητή συσκευή, οπότε στις διακοπές σου μπορείς να βλέπεις πχ σε laptop. Μπορεί η φορητή συσκευή που είναι σε laptop να συνδεθεί σε μεγαλύτερη οθόνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...