singingsweetsongs Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου Η μητέρα μου είναι τυφλή, έχουμε μια κυρία σπίτι αλλά δεν γνωρίζει τίποτα από τηλεόραση κτλ. Δυστυχώς εγώ μένω εξωτερικό (λόγω κρίσης έφυγα, είμαστε από ένα μικρό μέρος). Η μητέρα μου παθαίνει πανικό όταν δεν μπορεί να αλλάξει κανάλι και καμιά φορά δεν θέλει να ακούει αυτό που έχει η τιβι. Υπάρχει τρόπος να μπορώ από εδώ να αλλάζω κανάλι? Υπάρχει ίσως κάποια πιο 'smart' τηλεόραση που μπορεί να το κάνει αυτό?
Petros Electron Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου 25 λεπτά πριν, singingsweetsongs είπε Η μητέρα μου είναι τυφλή, έχουμε μια κυρία σπίτι αλλά δεν γνωρίζει τίποτα από τηλεόραση κτλ. Δυστυχώς εγώ μένω εξωτερικό (λόγω κρίσης έφυγα, είμαστε από ένα μικρό μέρος). Η μητέρα μου παθαίνει πανικό όταν δεν μπορεί να αλλάξει κανάλι και καμιά φορά δεν θέλει να ακούει αυτό που έχει η τιβι. Υπάρχει τρόπος να μπορώ από εδώ να αλλάζω κανάλι? Υπάρχει ίσως κάποια πιο 'smart' τηλεόραση που μπορεί να το κάνει αυτό? Κατι βρηκα εδω, ριξε μια ματια Αναφορά σε κείμενο How can I control my TV from my phone from far away? Set up your virtual remote On your Android phone, open the Google TV app . Near the bottom right, tap Remote . At the top, tap Scanning for devices. Choose your device. To complete pairing, follow the instructions on your phone and TV. After pairing, you can use your phone or your remote. 1
singingsweetsongs Δημοσ. 16 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 28 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Κατι βρηκα εδω, ριξε μια ματια ευχαριστώ! θα το δοκιμάσω, γιατί είναι κρίμα να αγχωνεται για κάτι που θα υπάρχει κάποιος τρόπος να λύνεται 1
smpt Δημοσ. 17 Ιουλίου Δημοσ. 17 Ιουλίου Δυστυχώς πρέπει η τηλεόραση και το τηλέφωνο να είναι στο ίδιο wi-fi. Εκτός εάν δημιουργήσεις vpn με το σπίτι. Νομίζω, δεν είμαι σίγουρος, ότι αν έχεις android TV τηλεόραση τότε μπορείς να βάλεις remote software όπως το team viewer και να μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις
Ntinaras Δημοσ. 17 Ιουλίου Δημοσ. 17 Ιουλίου Στις 16/7/2024 στις 11:14 ΠΜ, singingsweetsongs είπε Η μητέρα μου είναι τυφλή, έχουμε μια κυρία σπίτι αλλά δεν γνωρίζει τίποτα από τηλεόραση κτλ. Δυστυχώς εγώ μένω εξωτερικό (λόγω κρίσης έφυγα, είμαστε από ένα μικρό μέρος). Η μητέρα μου παθαίνει πανικό όταν δεν μπορεί να αλλάξει κανάλι και καμιά φορά δεν θέλει να ακούει αυτό που έχει η τιβι. Υπάρχει τρόπος να μπορώ από εδώ να αλλάζω κανάλι? Υπάρχει ίσως κάποια πιο 'smart' τηλεόραση που μπορεί να το κάνει αυτό? Δηλαδη η κυρια δεν ξερει ουτε να αλλαξει καναλι? Τα τηλεκοντρολ παντως εχουν κουμπια που εξεχουν για να χειριζεσαι το βραδυ και χωρις να βλεπεις.
elio_1 Δημοσ. 17 Ιουλίου Δημοσ. 17 Ιουλίου δοκίμασε το Broadlink RM Mini 4 Universal WiFi & IR Remote
Kthulhou Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Στις 16/7/2024 στις 11:14 ΠΜ, singingsweetsongs είπε Η μητέρα μου είναι τυφλή, έχουμε μια κυρία σπίτι αλλά δεν γνωρίζει τίποτα από τηλεόραση κτλ. το να έχει η μητέρα σας, ένα ραδιόφωνο χειρός δίπλα της?
stcp Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου Το Smart Things της Samsung το κάνει αυτό, αν έχεις Samsung Smart TV και smartphone, από οπουδήποτε στον κόσμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα