hotcarver1 Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Πρόκειται να κάνω γυάλισμα,κερωμα στο δυο ετών αυτοκίνητο μου και θα ήθελα μετά να μην ξαναγεμίσει η έστω να καθυστερήσουν οι αράχνες. Μονος μου δεν παίζει να το πλένω όποτε μήπως γνωρίζει κάποιος κανένα ανέπαφο πληντηριο στα νότια η έστω κάποιο καλό πληντηρια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hountalass Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Το ανέπαφο πλύσιμο δεν είναι για να γίνεται συνέχεια. Επίσης κάποιες φορές το ανέπαφο δεν καθαρίζει σωστά όσο το χέρι. Εγώ κάνω ανέπαφο 2 - 3 πλυσίματα και την επόμενη το πάω σε ένα τύπο και το πλένει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hotcarver1 Δημοσ. 16 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2 ώρες πριν, hountalass είπε Το ανέπαφο πλύσιμο δεν είναι για να γίνεται συνέχεια. Επίσης κάποιες φορές το ανέπαφο δεν καθαρίζει σωστά όσο το χέρι. Εγώ κάνω ανέπαφο 2 - 3 πλυσίματα και την επόμενη το πάω σε ένα τύπο και το πλένει. Ευχαριστώ για την απάντηση.Εχες να προτείνεις κάποιον στα νότια προάστια που να προσέχει;Τουλάχιστον να καθυστερήσει η αραχνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Στις 16/7/2024 στις 10:14 ΠΜ, hotcarver1 είπε Πρόκειται να κάνω γυάλισμα,κερωμα στο δυο ετών αυτοκίνητο μου και θα ήθελα μετά να μην ξαναγεμίσει η έστω να καθυστερήσουν οι αράχνες. Μονος μου δεν παίζει να το πλένω όποτε μήπως γνωρίζει κάποιος κανένα ανέπαφο πληντηριο στα νότια η έστω κάποιο καλό πληντηρια; touchless Και κέρωμα δεν πάνε μαζί. Επίσης αν το budget σου για πλυντηριο ειναι των 10-15€ οχι δεν υπάρχει καλό τέτοιο πλυντήριο που να σου δώσει την προσοχή που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
futureshock Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου touchless μπορει να σημαινει και πολυ δυνατα φαρμακα που δεν θα μεινει τιποτα απο κερι-κεραμικο κλπ. οποτε να βρεις ενα πλυντηριο που να νοιαζεται να στο πλενει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hountalass Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, futureshock είπε touchless μπορει να σημαινει και πολυ δυνατα φαρμακα που δεν θα μεινει τιποτα απο κερι-κεραμικο κλπ. οποτε να βρεις ενα πλυντηριο που να νοιαζεται να στο πλενει. Ακριβώς δεν είναι για πάντα το touchless. Επίσης μιας και λέμε για κερί, μπορεί να έχει μείνει η υδροφοβία αλλά να έχει χαθεί η προστασία του κεριού. Εγώ που είχα περάσει με το χέρι το Soft99 Fusso Coat 12 Months παίζει και από τους 4 - 5 μήνες να είχει φύγει. Οπότε θέλει καλό διάβασμα το detailing αν είναι να γίνει σωστά όσο γίνεται από εμάς και όχι από επαγγελματία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hotcarver1 Δημοσ. 18 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Ok καταλαβα.Προταση για πλυντήριο στα νότια Αθήνα; Επίσης έχει κάποιος άποψη για αυτά τα polishing kits? https://amzn.eu/d/0d36bJ6A Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Κακή ποιότητα βερνικιών βαφης.. νομιζω έβγαλαν κάποια συστατικά λόγω περιβαλλοντικων.. Το Κέρωμα προσθέτει μερικα χιλιοστά πάχος.. αυτά τα χιλιοστά μειώνονται σε καθε πλύσιμο είτε touchless είτε όχι.. αρα αν δεν έχεις γκαραζ καλύτερα να βρεις ένα πάρα να σκας χιλιαρικο+ για κέρωματα,ppf κ τέτοια https://www.instagram.com/reel/C76Yo_UM7IV/? Επεξ/σία 19 Ιουλίου από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hotcarver1 Δημοσ. 20 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου Έχω γκαράζ όποτε είμαι οκ. Λιγο μακρυά αυτό; Καποιο Γλυφάδα ,αργυρουπολη,παλιό Φάληρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα