Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Aprile είπε

Λαοί που ξεχνούν την ιστορία τους είναι υποχρεωμένοι να την ξαναζήσουν. Εσύ στη θέση του θα αγόραζες γερμανικό ;

https://www.voltarakia.gr/mas-endiaferei/item/10909-vivlio-gia-ti-zoi-kritikoy-sta-stratopeda-sygkentrosis

Αν και το Opel σου είναι κατά βάση GM που μετά το 2008 με την κατάρρευση η Μέρκελ έδωσε την Οpel με κρατική ενίσχυση ενώ σε εμάς οι ίδιοι επέβαλλαν βαρύτατα πρόστιμα όταν όταν στηρίξαμε επιχειρήσεις υπό πτώχευση όπως  η Opel με κρατικό χρήμα.

Και φυσικά αφού δεν ξέρεις γιατί φρόντισαν να μην μάθεις βάζεις και Varta μπαταρία στο αυτοκίνητο σου όταν στο εργοστάσιο της είχαν σκλάβο τον παραπάνω κρητικό όπως και στο εργοστάσιο της BMW που ανήκει στη ίδια οικογένεια.

Καλά σας κάνουν θα πληρώνετε ΦΠΑ 24% και μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Όχι μπαταρία κορεάτικη έχω στο opel  αλλα έλα βρε φίλε έχω και ψυγείο bosch και πλυντήριο siemens εκτός από opel. Δηλαδή με το δικό σου σκεπτικό πρέπει να εκτελεστω.

.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, haris_216 είπε

Εκείνο που ίσως δεν καταλαβαίνεις (όπως και πολλοί άλλοι) είναι ότι οι "καλές τιμές" οφείλονται ΚΑΙ στους λιγότερους υπαλλήλους (μικρότερο λειτουργικό κόστος). Συνεπώς ήδη "εξαργυρώνουμε"/οφελούμαστε  την όποια "ταλαιπωρία" μας. 

Άρα καταλήγουμε να ζητάμε "την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο". Που ίσως δεν είναι κακό να το ζητάμε ΑΛΛΑ να το ζητήσουμε από εκεί που πρέπει (εταιρία, διοίκηση, κλπ) και όχι από τον υπάλληλο που ξεφουρνίζει, θα το αφήσει στη μέση να εξυπηρετήσει 10 πελάτες και μετά θα πάει να βγάλει τις παλέτες με τα προς ανακύκλωση έξω.

Πόσο δύσκολο σήμερα είναι να στείλεις ένα mail παραπόνων στην όποια εταιρία;

Θεωρητικά ισχύει αυτό που λες. Λιγότεροι υπάλληλοι, χαμηλότερο κόστος, χαμηλότερες τιμές. Αλλά δεν με πείθει προσωπικά.

Τα Lidl φαίνεται να έχουν μονίμως έναν λιγότερο υπάλληλο απότι χρειάζονται. (Λες και ξέρουν ακριβώς τον φόρτο εργασίας και το κάνουν επίτηδες).

Αν υπήρχε λοιπόν μόνο ένας υπάλληλος παραπάνω ανα βάρδια στα ταμεία δεν θα υπήρχε ουσιαστικά καμία ουρά και θεωρώ πως η διαφορά τιμής που θα αντανακλούσε στα προϊόντα θα ήταν αμελητέα.

Mail δεν θα στείλω. Ολόκληρη πολυεθνική είναι, δεν θα αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας της επειδή έστειλα εγώ να κάνω παράπονα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Θεωρητικά ισχύει αυτό που λες. Λιγότεροι υπάλληλοι, χαμηλότερο κόστος, χαμηλότερες τιμές. Αλλά δεν με πείθει προσωπικά.

Τα Lidl φαίνεται να έχουν μονίμως έναν λιγότερο υπάλληλο απότι χρειάζονται. (Λες και ξέρουν ακριβώς τον φόρτο εργασίας και το κάνουν επίτηδες).

Αν υπήρχε λοιπόν μόνο ένας υπάλληλος παραπάνω ανα βάρδια στα ταμεία δεν θα υπήρχε ουσιαστικά καμία ουρά και θεωρώ πως η διαφορά τιμής που θα αντανακλούσε στα προϊόντα θα ήταν αμελητέα.

Mail δεν θα στείλω. Ολόκληρη πολυεθνική είναι, δεν θα αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας της επειδή έστειλα εγώ να κάνω παράπονα

Προφανώς και αυτό για το mail δεν αφορούσε εσένα αλλά αναφερόμουν σε αυτούς που κάνουν τα παράπονά τους στο "εύκολο θύμα" (τον υπάλληλο που έχουν μπροστά τους)

Όπου κι εκείνοι μπορεί να μην το κάνουν για να αλλάξει κάτι (δεν φαντάζομαι να νομίζουν ότι επειδή το είπαν στον όποιο υπάλληλο θα γίνει κάτι καταλυτικό) αλλά γιατί...μπορούν (είναι μπροστά τους και..."φιμωμένος", αφού λόγω θέσης δεν μπορεί να τους απαντήσει όπως θα ήθελε)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Όχι μπαταρία κορεάτικη έχω στο opel  αλλα έλα βρε φίλε έχω και ψυγείο bosch και πλυντήριο siemens εκτός από opel. Δηλαδή με το δικό σου σκεπτικό πρέπει να εκτελεστω.

.

Το δικό μου σκεπτικό είναι ότι γέρασες και δεν έμαθες.

Και όχι αυτό που λές.

Δεν είναι τυχαίο ότι πήγαν το ελληνικό εργοστάσιο εκεί ούτε ότι οι Αγγλοσάξωνες στο πρώτο παγκόσμιο πόλεμο τους αποκαλούσαν Ούννους. Τελικά είχαν δίκιο το αίμα νερό δεν γίνεται.

https://www.tanea.gr/2020/10/13/economy/pitsos-kleinei-to-istoriko-ergostasio-stou-renti-kai-paei-stin-tourkia/

Επεξ/σία από Aprile
  • Haha 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Aprile είπε

Λαοί που ξεχνούν την ιστορία τους είναι υποχρεωμένοι να την ξαναζήσουν. Εσύ στη θέση του θα αγόραζες γερμανικό ;

https://www.voltarakia.gr/mas-endiaferei/item/10909-vivlio-gia-ti-zoi-kritikoy-sta-stratopeda-sygkentrosis

Αν και το Opel σου είναι κατά βάση GM που μετά το 2008 με την κατάρρευση η Μέρκελ έσωσε την Οpel με κρατική ενίσχυση ενώ σε εμάς οι ίδιοι επέβαλλαν βαρύτατα πρόστιμα όταν  στηρίξαμε επιχειρήσεις υπό πτώχευση όπως  έκαναν αυτοί για την Opel με κρατικό χρήμα.

Και φυσικά αφού δεν ξέρεις γιατί φρόντισαν να μην μάθεις βάζεις και Varta μπαταρία στο αυτοκίνητο σου όταν στο εργοστάσιο της είχαν σκλάβο τον παραπάνω κρητικό όπως και στο εργοστάσιο της BMW που ανήκει στη ίδια οικογένεια.

Καλά σας κάνουν θα πληρώνετε ΦΠΑ 24% και μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Πες μας τι οδηγάς, τι κινητό χρησιμοποιείς, από που ψωνίζεις ρούχα για να δω κάτι. 

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Morosana είπε

Πες μας τι οδηγάς, τι κινητό χρησιμοποιείς, από που ψωνίζεις ρούχα για να δω κάτι. 

Επίσης να μας πει και τι να κάνουμε με κάτι leopard, g3a3 (και λοιπά μοντέλα), milan και λοιπό στρατιωτικό εξοπλισμό. Τα πετάμε επιτόπου (ως γερμανικής κατασκευής ή σύμπραξης) ή να τα κρατήσουμε λίγο μπας και χρειαστούν; :P

Και αν είμαστε καταδικασμένοι να ξαναζήσουμε την ιστορία, να προτιμήσουμε τους γερμανούς ή τους τούρκους; (και αυτοί δεν είχαν κάποια "συμμετοχή" στην ιστορία του έθνους μας; ;))

Επεξ/σία από haris_216
  • Haha 1
Δημοσ.

Γαλλικό Citroen υπάρχει γερμανικό κινητό και δεν το ξέρω ;

Δεν έχω DT σύνδεση 

Δεν μου αρέσει η Γερμανική μόδα αν υπήρξε ποτέ τέτοια πέραν του ναζιστή Hugo Boss

• Haha 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Aprile είπε

Γαλλικό Citroen υπάρχει γερμανικό κινητό και δεν το ξέρω ;

Δεν έχω DT σύνδεση 

Δεν μου αρέσει η Γερμανική μόδα αν υπήρξε ποτέ τέτοια πέραν του ναζιστή Hugo Boss

έχουμε το ΓΕΡΜΑΝΟ όμως στην Ελλάδα που πουλάει όλες τις μάρκες😉

• Like 1
  • Haha 4
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...