Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, gizaha είπε

Εμπειρια χρησης.

Στα ραφια τους γινονται συνεχεια αλλαγές, το αντικείμενο που ψάχνεις ίσως μεταφέρθηκε αλλού, ίσως δεν υπάρχει πια.

Στην σπανια περιπτωση που θα βρεις υπαλληλλο ή security να ρωτήσεις, θα σου δείξει με το χέρι την κατέυθυνση. Φυσικά εισαι ανάμεσα σε διαδρόμους και δεν έχεις οπτική επαφή με το σημείο. Οπότε ακολουθείς την κατέυθυνση του χεριού του και μαντεύεις την απόσταση. Φυσικά δεν θα το βρείς οπότε ακολουθεί το παρακάτω:

-Γεια σας, ψάχνω το Χ προϊόν που το είχατε παλιά εκεί και τώρα δεν το βρίσκω.

-Είναι εκεί (εκεί που ήταν).

-Δεν το βρίσκω εκεί

-Τότε δεν υπάρχει πλέον (στάνταρ playback απαντήσεις με αυτή ακριβώς τη σειρά).

Σημείωση, το προϊόν μπορεί α) όντως να μην υπάρχει πλέον Ή β) να μεταφέρθηκε αλλού.

Στην β περίπτωση ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ εδω μέσα να βρει πως να συνεχίζει τον διάλογο και να βγάλει ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ άκρη*. Να θυμίσω πως ο συγκεκριμένος υπάλληλος είναι εκτός πόστου του και ίσως τον παρενοχλείς εκείνη τη στιγμή.

*θα σε γειώσουν και θα φανείς μαλάκας

Αυτή είναι η εμπειρία χρήσης

Υπερβολικός. Όλα τους τα καταστήματα τους  έχουν στάνταρ χωροθέτηση για τα προϊόντα που φέρνουν συνέχεια  (καφέδες, τρόφιμα, απορρυπαντικα κτλ) και τα.μονα που αλλάζουν είναι οι κωδικοί σε προσφορές και διάφορες θεματικές εβδομάδες αλλά και αυτά μπαίνουν σε συγκεκριμένες θέσεις. Αν σου πει πχ το αλουμινόχαρτο είναι εκεί που μπαίνει πάντα και δεν το βρίσκεις προφανώς και έχει τελειώσει δεν χρειάζεται παραπάνω σκέψη. 

• Like 3
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι από υπαλλήλους σίγουρα τους ψάχνεις σαν βελόνα στο άχυρο αν θες να ρωτήσεις κάτι αλλά είναι τακτική τους ώστε να κρατάνε χαμηλά τα έξοδα για καλύτερες τιμές θα σταθώ όμως κάτι που βλέπω στα ταμεία και το θεωρώ απαράδεκτο.

Πάει ο άλλος και ενώ ξέρει ότι υπάρχουν λίγα ταμεία παίρνει τη σακούλα και με το ραχάτι του ρίχνει μέσα ένα ένα προιόν πολλές φορές κάνει και επιλογή σε ποια σακούλα θα το ρίξει,σπάζοντας τα νευρα σε αυτούς που είναι στην ουρα.Ρε παιδιά δεν λειτουργεί έτσι το lidl ,ρίχτε τα στο καρότσι χύμα πηγαίνετε στο πάγκο απέναντι και βάλτε τα με ταξη στη σακκούλα. Έτσι φεύγει πιο γρήγορα η ουρά.Δοκιμάστε το και θα σας αρέσει. Ετσι κάνω πάντα.

Όσοι ψωνίζουμε τακτικά ξέρουμε που θα βρούμε το κάθε προιόν , που έχει προσφορές επίσης το 30 ή 50% που δεν το βρίσκεις σε άλλα s/m.Τελευταία το έχω συναντήσει σε ΑΒ και mymarket αλλά σε μικρή κλίμακα.  Μανάβικο;; Θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα να μην πω το καλύτερο με καθημερινές προσφορές ειδικά και σε φρούτα εποχής . Αυριο έχει ροδάκινα με 1,29😉

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Ναι από υπαλλήλους σίγουρα τους ψάχνεις σαν βελόνα στο άχυρο αν θες να ρωτήσεις κάτι αλλά είναι τακτική τους ώστε να κρατάνε χαμηλά τα έξοδα για καλύτερες τιμές θα σταθώ όμως κάτι που βλέπω στα ταμεία και το θεωρώ απαράδεκτο.

Πάει ο άλλος και ενώ ξέρει ότι υπάρχουν λίγα ταμεία παίρνει τη σακούλα και με το ραχάτι του ρίχνει μέσα ένα ένα προιόν πολλές φορές κάνει και επιλογή σε ποια σακούλα θα το ρίξει,σπάζοντας τα νευρα σε αυτούς που είναι στην ουρα.Ρε παιδιά δεν λειτουργεί έτσι το lidl ,ρίχτε τα στο καρότσι χύμα πηγαίνετε στο πάγκο απέναντι και βάλτε τα με ταξη στη σακκούλα. Έτσι φεύγει πιο γρήγορα η ουρά.Δοκιμάστε το και θα σας αρέσει. Ετσι κάνω πάντα.

Όσοι ψωνίζουμε τακτικά ξέρουμε που θα βρούμε το κάθε προιόν , που έχει προσφορές επίσης το 30 ή 50% που δεν το βρίσκεις σε άλλα s/m.Τελευταία το έχω συναντήσει σε ΑΒ και mymarket αλλά σε μικρή κλίμακα.  Μανάβικο;; Θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα να μην πω το καλύτερο με καθημερινές προσφορές ειδικά και σε φρούτα εποχής . Αυριο έχει ροδάκινα με 😉

Προσωπικά τις λίγες φορές που πάω βάζω τα πράγματα στο καρότσι, πηγαίνω στο αμάξι όπου έχω τσάντες μεταφοράς πολλών χρήσεων και τα τοποθετώ εκεί άνετος. Έχω πολύ καιρό να πάω σε σούπερ μάρκετ (Σκλαβενίτης) γιατί ψωνίζω online με την ησυχία μου. Αλήθεια τα Lidl γιατί δεν έχουν eshop ακόμα;

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, jimis_vts είπε

Εμείς είμαστε πλεμπαίοι. Πρέπει να πληρώσω τους μεγάλους 2 φορές πάνω. Απορώ αν κανένας που κράζει κοιτάζει ποιός τα φτιάχνει. 

Τα κοτόπουλα ήταν του νιτσιάκου τώρα quality foods. Τη cola stevia τη φτιάχνει ο green cola. Ντομάτα για σάλτσες ελληνική καρδίτσα. Μπατονέτες η septona. Φυστικοβούτηρο το φτηνότερο. Κάψουλες nespresso οι πιο φτηνές αλλά θέμα γούστου. Χαρτιά και λοιπά τύπου λαδόκολλα, αλουμινόχαρτο μη το πιάσουμε καν. Δημητριακά επίσης. Σοκολάτες φοβερές. Πίτσες, πίτες κλπ κλπ.. ρύζια, φακές κλπ ειδικά τα νωμα όλα ελληνικά και μια χαρά ποιότητα.

Εσείς ψωνίστε από τους μεγάλους που κάθε βδομάδα έχουν άλλη τιμή.

Α και χθες ντοματούλα στο Σκλαβενίτη 1,50€ και.... εισαγωγής!

Καλά είναι προφανές πως το Lidl δε παράγει δικά του προϊόντα και αντίθετα είναι φασόν σε κάποιο εργοστάσιο που φτιάχνει και επώνυμα. Όλα τα ιδιωτικής ετικέτας έτσι είναι. Προσωπικά δε θεωρώ de facto καλύτερο ή χειρότερο το ιδιωτικής ετικέτας, δοκιμάζεις και κρίνεις...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Προσωπικά τις λίγες φορές που πάω βάζω τα πράγματα στο καρότσι, πηγαίνω στο αμάξι όπου έχω τσάντες μεταφοράς πολλών χρήσεων και τα τοποθετώ εκεί άνετος. Έχω πολύ καιρό να πάω σε σούπερ μάρκετ (Σκλαβενίτης) γιατί ψωνίζω online με την ησυχία μου. Αλήθεια τα Lidl γιατί δεν έχουν eshop ακόμα;

online δεν έχω ψωνίσει ποτέ είδη s/m και μάλλον δεν πρόκειται να το κάνω,ενδεχομένως γιατί έχω και χρόνο γιαυτό. Προτιμώ να διαλέγω μόνος αυτό που θα πάρω. Σίγουρα όμως κάτι τέτοιο χρειάζεται ξεχωριστή υποστήριξη (υπαλλήλους-οχήματα) και θα ανέβαζε κατά πολύ το λειτουργικό κόστος. Αυτό που είπε φίλος θεωρώ πως θα είναι πολύ καλό. Αυτόματα ταμεία που θα μείωναν την ουρά και τον εκνευρισμό κάποιων που τους βλέπεις έτοιμους να αρπαχτούν με το παραμικρό (ελάτωμα που έχουμε εμείς οι Ελληνες)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, haris_216 είπε

Πολύ απλά όποιος δεν γουστάρει (και καλά κάνει) τους ρίχνει άκυρο "για να μάθουν". Από την άλλη το να διαφωνείς και να συνεχίζεις να πηγαίνεις φαντάζει λίγο μαζοχιστικό (κάτι σαν τους ......

Φυσικά και δεν πηγαίνω. Όχι "για να μάθουν" γιατί δεν πρόκειται να μάθουν, αλλά γιατί δεν μου αρέσει η εμπειρία χρήσης.

49 λεπτά πριν, Morosana είπε

Υπερβολικός. Όλα τους τα καταστήματα τους  έχουν στάνταρ χωροθέτηση για τα προϊόντα που φέρνουν συνέχεια  (καφέδες, τρόφιμα, απορρυπαντικα κτλ) και τα.μονα που αλλάζουν είναι οι κωδικοί σε προσφορές και διάφορες θεματικές εβδομάδες αλλά και αυτά μπαίνουν σε συγκεκριμένες θέσεις. Αν σου πει πχ το αλουμινόχαρτο είναι εκεί που μπαίνει πάντα και δεν το βρίσκεις προφανώς και έχει τελειώσει δεν χρειάζεται παραπάνω σκέψη. 

Σνίτσελ/κοτοσνίτσελ/γκόρντον μπλου αλλάζουν θέση σε lidl ζωγράφου.

Γαριδάκια αλλάζουν θέση σε lidl ζωγράφου και δεκάδες άλλα. Για μισό λεπτό ομως

"Όλα τους τα καταστήματα τους  έχουν στάνταρ χωροθέτηση για τα προϊόντα που φέρνουν συνέχεια"

Νατο το κορόιδο. Τι στοίχημα χάνεις ρε μάγκα; 

να σε βοηθήσω με πιθανές απαντήσεις

Spoiler

α) αλλαγή θέματος

β) δεν ξέρω τι κάνει το lidl ζωγράφου αλλά ... (αγνοήστε απο εδω και μπρος)

γ) επειδή εσύ δεν βρίσκεις γαριδάκια .... (αγνοήστε απο εδω και μπρος)

δ) το δικό μου lidl παντως... ΤΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΑΝΕΙΣ για το lidl ζωγράφου, έγραψες συγκεκριμένα ΟΛΑ τα καταστήματα τους.

ε) όλα τα lidl...(εκτός θέματος fact που ισχύει μεν αλλα εκτός θέματος δε)

Επεξ/σία από gizaha
Δημοσ.

Μάλλον ξέφυγε η κατάσταση όπως γίνεται για μια θέση πάρκινγκ , για μια προτεραιότητα στο φανάρι και πήγε στο προσωπικό.

Είναι σχεδόν αποδεδειγμένο 100% πως ο Έλληνες δεν μπορεί να κάνει πολιτισμένο διάλογο. Εξάλλου αυτό μας διδάσκουν καθημερινά οι τηλεπερσόνες και όλοι οι τηλεμαιντανοί. Μακάρι να μη γίνει αλλά πιθανώς πάμε  στο καθιερωμένο λουκέτο.😛

• Like 3
Δημοσ.

Εχει γαμιστερα εργαλεια, για ερασιτεχνη ειναι τα καλυτερα. Ηδη πολλα επαγγελματικα συνεργεια χρησιμοποιουν Parkside οχι επειδη ειναι καλυτερα αλλα επειδη ειναι φτηνοτερα και κανουν την δουλεια
Ολα τα αλλα μετρια, δεν εχει τρομερα καλες τιμες, βαζει προσφορες σε επωνυμα προιοντα με ιδια τιμη οσο την εχει και αλλο σουπερ οταν βαζουν προσφορα.
(τα σουπερ πανε κυλιομενες τις προσφορες, δηλαδη αυτη την εβδομαδα εχει προσφορα ο Σκλαβενιτης, μετα ο ΑΒ, μετα ο Mymarket κλπ σχεδον παντα ιδιες τιμες γιατι οι περισσοτερες προσφορες ειναι απο τον παραγωγο)

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, safridia είπε

Εχει γαμιστερα εργαλεια, για ερασιτεχνη ειναι τα καλυτερα. Ηδη πολλα επαγγελματικα συνεργεια χρησιμοποιουν Parkside οχι επειδη ειναι καλυτερα αλλα επειδη ειναι φτηνοτερα και κανουν την δουλεια

Σπερνουν τα Parkside,  μια χαρα καναμε ανακαινιση κουζινας σε σπιτι φιλου με ολη τη γκαμα τους! 

κατα τ' αλλα επειδη με πιανει πανικος με τις σακουλες στα ταμεια (ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!) ειτε τα πεταω παλι στο καροτσι κ τα φτιαχνω με την ησυχια μου στο αμαξι με δικες μου, έιτε κανω online οποιαδηποτε στιγμη της ημερας και βαζω οτι slot θελω να μου ερθουν. 100% ικανοποιημενος.  

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, haris_216 είπε

Ισχύουν όσα γράφεις. Και σίγουρα είναι περίεργα αν τα συγκρίνεις πχ με τον Σκλαβενίτη όπου σε αντίστοιχη ερώτηση ο/η υπάλληλος θα σε πάρει και θα σε πάει μέχρι το ράφι, ή τουλάχιστον τον διάδρομο, αν δεν έχεις οπτική επαφή.

Βέβαια ο Σκλαβενίτης (και όλοι οι λοιποί) είναι "καταστήματα" ενώ το Lidl, ακόμα και οπτικά, παραπέμπει σε αποθήκη. Και όπως έχουμε ξαναπεί, έχει διαφορετικό επαγγελματικό μοντέλο. Είναι αστείο να παραπονιόμαστε, χρόνια μετά από την έλευση της αλυσίδας στην Ελλάδα, για ένα τρόπο λειτουργίας που πλέον γνωρίζουμε, οφελούμαστε και είναι ξεκάθαρο ότι αποτελεί πολιτική της εταιρίας.

Πολύ απλά όποιος δεν γουστάρει (και καλά κάνει) τους ρίχνει άκυρο "για να μάθουν". Από την άλλη το να διαφωνείς και να συνεχίζεις να πηγαίνεις φαντάζει λίγο μαζοχιστικό (κάτι σαν τους ......

image.jpeg.7779571462b519b263e28efae4e5fb30.jpeg

Πριν 20 χρόνια,πότε ξεκίνησε,μας φαινόταν περίεργο το όλο σκηνικό.Τώρα δεν υπάρχει δικαιολογία,δεν σου αρέσει το μοντέλο;Δεν ξαναπάς.

Αν και πλέον έχουν και μουσική ,δεν είναι τα πράγματα σε παλέτες αλλά σε ράφια.Γενικά έχουν ψιλόαλλάξει τον τρόπο τους.

• Haha 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, hydra7 είπε

Ένας φίλος μου, η γυναίκα του δουλεύει στα lidl και όποτε τσακώνονται μου λέει "ε αφού πήρα γυναίκα από τα lidl"

ενας φιλόλογος αυτοκτόνησε διαβάζοντας την αρχή της πρότασης σου :) (αστειευομαι φυσικα)

τωρα οσον αφορά το Lidl οντως εχει καλύτερες τιμες κατ εμέ, ΑΛΛΑ, πολλά προϊόντα, ειδικά ετικέτας, έχουν την χείριστη ποιότητα που μπορείς να βρείς εκει έξω, ώρες ωρες αναρωτιέμαι αν αξίζει να βαζουμε στο σωμα μας αυτη τη σαπιλα μονο και μονο για να εχουμε καλύτερες τιμες....

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως τα Lidl στην Ελλάδα, λόγω της ακρίβειας, ακολουθούν τις τιμές της αγοράς αφού αυτό τους φέρνει μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους. 

Στα επώνυμα έχουν την τιμή αγοράς και συχνά υψηλότερη όταν αλλού υπάρχει προσφορά. Όταν είσαι μέσα σε ένα κατάστημα κάντε ένα γρήγορο έλεγχο σε μέσω των εφαρμογών σε άλλα σούπερμάρκετ. Ακόμα και οι πλατφόρμες παράδοσης, με τα δικά τους καταστήματα market, πολλές φορές έχουν τιμές καλύτερες από τα υπόλοιπα σούπερ μάρκετ.

Στα ιδιωτικής μάρκας έχουν ανεβάσει τις τιμές για να ακολουθούσουν την αγορά. Για παράδειγμα το High Protein γάλα είχε ξεκινήσει στα 0,99 και πλέον είναι στα 1,49. Το ίδιο στην Γερμανία από 0,89 πήγε 1,14. Σε προσφορά που έφερε την XXL έκδοση την είχει 1,19 (από 350ml σε 500ml)

Δυστυχώς όσο ανεβαίνουν οι τιμές και υπάρχει ολιγοπώλιο ακόμα και οι hard discounters, αν και μπορούν να πουλούν φθηνά, ανεβάζουν τις τιμές στα επίπεδα της αγοράς.

Στο θέμα της ποιότητας στην ιδιωτική ετικέτα, βασίζονται στην δοκιμή. Δοκιμάζουν πολλές ποιότητες και βλέπουν οπότε όντως υπάρχουν αρκέτα καλά προϊόντα από "γνωστούς" παραγωγούς αλλά και πολλά "κακά" προϊόντα.

Ανεξάρτητα να αναφέρω μεν ότι το Lidl είναι μοναδικός προορισμός για να δεις κάτι καινούργιο κάθε εβδομάδα ακόμα και στα τρόφιμα. Εμπορική ενέργεια που λείπει από τα υπόλοιπα σουπερμάρκετ (παλαιά είχε μόνο η Carrefour).

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gizaha είπε

Εμπειρια χρησης.

Στα ραφια τους γινονται συνεχεια αλλαγές, το αντικείμενο που ψάχνεις ίσως μεταφέρθηκε αλλού, ίσως δεν υπάρχει πια.

Στην σπανια περιπτωση που θα βρεις υπαλληλλο ή security να ρωτήσεις, θα σου δείξει με το χέρι την κατέυθυνση. Φυσικά εισαι ανάμεσα σε διαδρόμους και δεν έχεις οπτική επαφή με το σημείο. Οπότε ακολουθείς την κατέυθυνση του χεριού του και μαντεύεις την απόσταση. Φυσικά δεν θα το βρείς οπότε ακολουθεί το παρακάτω:

-Γεια σας, ψάχνω το Χ προϊόν που το είχατε παλιά εκεί και τώρα δεν το βρίσκω.

-Είναι εκεί (εκεί που ήταν).

-Δεν το βρίσκω εκεί

-Τότε δεν υπάρχει πλέον (στάνταρ playback απαντήσεις με αυτή ακριβώς τη σειρά).

Σημείωση, το προϊόν μπορεί α) όντως να μην υπάρχει πλέον Ή β) να μεταφέρθηκε αλλού.

Στην β περίπτωση ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ εδω μέσα να βρει πως να συνεχίζει τον διάλογο και να βγάλει ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ άκρη*. Να θυμίσω πως ο συγκεκριμένος υπάλληλος είναι εκτός πόστου του και ίσως τον παρενοχλείς εκείνη τη στιγμή.

*θα σε γειώσουν και θα φανείς μαλάκας

Αυτή είναι η εμπειρία χρήσης

real ιστορια, παω λιντλ διαλογος ως εξης:

εγω: γεια σας, θα ηθελα το Χ προϊόν

υπάλληλος: νομιζω τελείωσε, νομιζω δεν ηρθε, νομιζω δεν υπάρχει

εγω: μα σήμερα ξεκινάει και ειναι 11 το πρωί, πως γινεται να τελείωσε;

υπάλληλος: μπορεί να μη το φέραμε καν

εγω: πως θα ξερω αν δε ξερετε εσείς;

υπάλληλος: (ρωταει συναδελφο μεσω ενδοεπικοινωνίας και με κοιταει στραβά που ''ενοχλώ'')

λέει ελάτε μαζι μου

παμε, μου το δείχνει, λεω ευχαριστώ δεν απαντάει καν και φευγει με νευρικό περπάτημα...

• Like 1
  • Haha 4
Δημοσ.
58 minutes ago, dtk-386 said:

Ξεκίνησαν eshop σε μερικές χώρες τις Ευρώπης δες πχ Ολλανδία: https://www.lidl.nl/

Εγώ το βαρέθηκα το online γιατί τελικά ξόδευα περισσότερη ώρα χαζεύοντας στο site του ΑΒ :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...