liopyr Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Πήρα πρόσφατα ένα Golf Vii και όταν ανοίγω το a/c βγάζει για λίγα δευτερόλεπτα δυσάρεστη μυρωδιά. Θα αλλάξω αύριο το φίλτρο καμπίνας (αν και το service που έκανα όταν το πήρα μου είπαν πως δεν χρειάζεται αλλαγή), και σκέφτομαι να βάλω και κάποιο spray, από αυτά που τα αφήνεις κάνα 5λεπτο και ψεκάζουν μόνα τους στην ανακύκλωση. Έχετε να προτείνετε κάποιο που δοκιμάσατε και είχε καλό αποτέλεσμα; Αφρό στους αεραγωγούς θέλω να αποφύγω να βάλω, γιατί έχω ακούσει ιστορίες τρόμου με καμένες πλακέτες από αυτή την δουλειά.. Επίσης, ο καθαρισμός με όζον που βλέπω να διαφημίζουν σε κάτι πλυντήρια κάνει δουλειά; Επεξ/σία 16 Ιουλίου από liopyr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου κανονικα θελει να το πας για βιολογικό να κανουν μπάνιο αερογογους και οτι αλλο εχουν εκει και προφανώς να αλλαξεις φίλτρο προφανώς καθαρισμός με οζον κάνει δουλειά σαν προληπτικό μέσο καθε χρόνο όπως και αρκετά άλλα προϊόντα άλλα όταν έφτασε στο επίπεδο να ειναι ηδη χάλια να το πας στους επαγγελματίες που ασχολούνται με αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 16 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Αν λυθεί το πρόβλημα με βιολογικό καθαρισμό θα το κάνω, το σκεφτόμουν έτσι κι αλλιώς. Έχεις να προτείνεις κάποια συγκεκριμένη εταιρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Φίλε μου εγώ χρησιμοποιώ αυτό https://www.mannol.de/products/car-care-products/interior-care-products/mannol-air-conditioner-cleaner κάθε 2 χρόνια περίπου και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Είναι αφρός βέβαια αλλά κάνει εκπληκτική δουλειά. Εγώ από την εμπειρία μου είδα ότι οι μυρωδιές εξαφανίζονται όταν ψεκαστει σωστά το στοιχείο κ όχι οι αεραγωγοί. Το στοιχείο βρίσκεται εκεί που μπαίνει το φίλτρο οπότε αν ψεκάσεις εκεί πολύ καλά και το αφήσεις να δράσει, αλλάξεις κ φίλτρο μετά, δεν θα έχεις κανένα θέμα με μυρωδιές. Πάντως η αλήθεια είναι ότι μια φορά που ψεκασα αρκετά κ στους αεραγωγούς πέρασε στην καλωδίωση του ηχοσυστήματος και για κανένα τέταρτο δεν έπαιζαν σωστά τα δεξιά ηχεία. Το άφησα λίγο στον ήλιο και έστρωσε μετά από κανένα 10 λεπτό που στέγνωσε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 16 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Φαντάζομαι αν βάλω αφρό μόνο εκεί που είναι το φίλτρο δεν υπάρχει πιθανότητα να φτάσει σε καλωδιώσεις, πλακέτες κλπ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Πέρα απο την αλλαγή του φίλτρου, δοκίμασε να κλείνεις τον κομπρέσσορα 1 λεπτό πρίν σβήσεις το αμάξι, δηλαδή πατας το ECO, ωστε να προλάβει να στεγνώσει ο εναλλακτής απο την υγρασία. Θα αποφύγεις προβλήματα με μυρωδιές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 6 ώρες πριν, liopyr είπε Φαντάζομαι αν βάλω αφρό μόνο εκεί που είναι το φίλτρο δεν υπάρχει πιθανότητα να φτάσει σε καλωδιώσεις, πλακέτες κλπ; Ναι , αν ψεκάσεις κατευθείαν στο στοιχείο δεν νομίζω ότι θα έχεις θέμα. Εγώ σε 2 αυτοκίνητα έτσι κάνω κ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πάντως καλά λόγια έχω διαβάσει και για αυτά σπρέι που τα βάζεις σε κλειστή καμπίνα, δεν έχω δοκιμάσει βέβαια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 11 hours ago, liopyr said: Αν λυθεί το πρόβλημα με βιολογικό καθαρισμό θα το κάνω, το σκεφτόμουν έτσι κι αλλιώς. Έχεις να προτείνεις κάποια συγκεκριμένη εταιρία; Όχι συγκεκριμένη όχι ψάξε στο google και δες καμία κριτική Πάντος το χειρότερο το έχω πάθει στο polo του 2016 που έχει πάρει φίλος μεταχ ανανγαστικαμε να λύσουμε όλο το dashboard και να πλενουμε αγωγούς με το χέρι ένα ένα και την εβαπορετα, στο αμάξι πραγματικά γουρούνια ζούσαν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 23 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου Τελικά με αλλαγή φίλτρου και σπρέι (αυτό που το αφήνεις να αδειάσει μόνο του) εξαφανίστηκε η μυρωδιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sablj Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 38 minutes ago, liopyr said: Τελικά με αλλαγή φίλτρου και σπρέι (αυτό που το αφήνεις να αδειάσει μόνο του) εξαφανίστηκε η μυρωδιά. Ποιο σπρέι χρησιμοποίησες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 23 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου Ναι, δεν θυμάμαι! Ήταν σκούρο χρώμα πάντως, μαύρο ή γκρι. Δεν έδωσα σημασία στην μάρκα, το πήρα από το μαγαζί που πήρα και το φίλτρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα