menthol1979 Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, MetroStar είπε Μου φαίνεται αστείο σαν χρήστης Android που όλες οι εφαρμογές της Apple είναι συνδεδεμένες με εκδόσεις του λειτουργικού. Γι' αυτό τρελαίνονται τόσο πολύ με τις αναβαθμίσεις οι χρήστες iPhone, γιατί όταν σταματήσουν οι αναβαθμίσεις του λειτουργικού, σταματούν και οι αναβαθμίσεις των εφαρμογών της Apple και χάνουν όλα τα νέα features. Ναι, τουλάχιστον αναβαθμίζεται ακόμα και το SE που είναι μοντέλο του 2018. Βρες μου ένα μοντέλο android του 2018 που αναβαθμίζεται ακόμα και τα λέμε. Που ειδικά η κινεζοσαβούρα ούτε του 2022 δεν βλέπει αναβάθμιση με το κυάλι. Επίσης και στο android οι native εφαρμογές ακολουθούν την OS release. Επεξ/σία 16 Ιουλίου από menthol1979 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgalis Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 55 minutes ago, menthol1979 said: Ναι, τουλάχιστον αναβαθμίζεται ακόμα και το SE που είναι μοντέλο του 2018. Βρες μου ένα μοντέλο android του 2018 που αναβαθμίζεται ακόμα και τα λέμε. Που ειδικά η κινεζοσαβούρα ούτε του 2022 δεν βλέπει αναβάθμιση με το κυάλι. Επίσης και στο android οι native εφαρμογές ακολουθούν την OS release. Γιατί, οι εφαρμογές της Google που διατίθενται "ανεξάρτητες", είναι διαθέσιμες για λειτουργικό πενταετίας; Δλδ ένα κινητό που έχει μείνει στο Android 8, λαμβάνει όλες τις ανανεώσεις των εφαρμογών της Google ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menthol1979 Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, nikosgalis είπε Γιατί, οι εφαρμογές της Google που διατίθενται "ανεξάρτητες", είναι διαθέσιμες για λειτουργικό πενταετίας; Δλδ ένα κινητό που έχει μείνει στο Android 8, λαμβάνει όλες τις ανανεώσεις των εφαρμογών της Google ? Ακριβώς αυτό λέω, δεν το διατύπωσα ίσως σωστά. Γράφω ότι οι native ακολουθούν την OS release που σημαίνει ότι όσο βελτιώνονται, τόσο απαιτούν νεότερη έκδοση. Είναι απάντηση στο παραπάνω σχόλιο που του φαίνεται και αστείο κιόλας. Επεξ/σία 16 Ιουλίου από menthol1979 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
360kias Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 6 ώρες πριν, nikosgalis είπε Να το έλεγες για προηγούμενες χρονιές, θα το καταλάβαινα. Να το πεις για το iOS 18 μου κάνει εντύπωση. Να μη σου κάνει ειδικά με το πετσοκομενο apple intelligence στην Ευρώπη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanenaprivacy Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου ζήτησα το update για το battery charge limiter μόνο :] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα