Konstantinos_21_ Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Εγκατέστησα πρόσφατα το macOS Catalina σε ένα Mac mini mid-2010 με αυτό το εργαλείο. Στις ρυθμίσεις του iCloud εμφανίζει συνεχώς το παρακάτω μήνυμα: Κάνω ότι ενέργειες μου βγάζει αλλά κάπου κολλάει και συνεχίζει να εμφανίζεται. Φωτογραφίες, μηνύματα, σημειώσεις συγχρονίζει κανονικά. Τι φταίει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επεξ/σία 16 Ιουλίου από Konstantinos_21_
atheatos Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου Εάν έχεις iCloud+ , δηλαδή λογαριασμό με extra αποθηκευτικό χώρο στο iCloud, πέρα του free, το Catalina δεν είναι συμβατό. Θες τουλάχιστον Monterey. https://support.apple.com/en-us/118308
Konstantinos_21_ Δημοσ. 16 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 8 ώρες πριν, atheatos είπε Εάν έχεις iCloud+ , δηλαδή λογαριασμό με extra αποθηκευτικό χώρο στο iCloud, πέρα του free, το Catalina δεν είναι συμβατό. Θες τουλάχιστον Monterey. https://support.apple.com/en-us/118308 Δεν το ήξερα αυτό με το iCloud+. Γέμισε ο χώρος μου και σκεφτόμουν να το αναβάθμισω. Προς το παρόν όμως δεν έχω κάποια συνδρομή.
amorealex Δημοσ. 17 Ιουλίου Δημοσ. 17 Ιουλίου Στο δικό μου iMac (Late 2012) με Catalina (10.15.7) δεν έχει θέμα και έχω και iCloud+. Θυμάμαι στο παρελθόν είχε φάει ένα κόλλημα και μου έβγαζε το συγκεκριμένο μήνυμα. Με 3-4 restart έστρωσε.
Konstantinos_21_ Δημοσ. 17 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 14 ώρες πριν, amorealex είπε Με 3-4 restart έστρωσε. Καλησπέρα. Αν και έχω κάνει επανεκκινήσεις, θα το δοκιμάσω και αυτό να κάνω απανωτά restart.
Konstantinos_21_ Δημοσ. 20 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου Στις 24/7/2024 στις 7:13 ΜΜ, Mp@mp1s είπε Έχεις δοκιμάσει να μπεις απ το safari ? Από το safari μπαίνω κανονικά στο icloud
AlienTechGR Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου Κανονικά έπαιζε και σε εμένα το iCloud+ σε έκδοση High Sierra μάλιστα. Ίσως να εννοεί κάτι άλλο η ιστοσελίδα της Apple (να μη μπορείς πχ να αλλάξεις το πλάνο μέσα από το λειτουργικό). Στο θέμα μας, δοκίμασε να κάνεις sign out, restart και έπειτα sign in στο Apple ID σου μήπως ξεκολλήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα