Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η δημοφιλης εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο CapCut της ByteDance θα σταματήσει να προσφέρει δωρεάν αποθηκευτικό χώρο στο cloud για τη φιλοξενία projects από τις 5 Αυγούστου.

Τις τελευταίες ημέρες, οι χρήστες λαμβάνουν ειδοποιήσεις σχετικά με την αλλαγή των όρων του CapCut που ισχύουν σε όσους χρησιμοποιούν τη δωρεάν βαθμίδα. Μέχρι τώρα, η εταιρεία συνήθιζε να διαθέτει 1 GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο στο cloud κάτι που θα καταργηθεί. Μοναδική εναλλακτική για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν την πρόταση της CapCut είναι η καταβολή αντιτίμου για την αποθήκευση ενός project του στο cloud της ByteDance.

Μια ακόμη αλλαγή που έρχεται στη δωρεάν βαθμίδα του CapCut είναι η δυνατότητα συνεργασίας έως και πέντε ατόμων σε ένα λογαριασμό, με τη ByteDance να μειώνει το όριο αυτό σε δύο άτομα.

«Από τις 5 Αυγούστου, οι χρήστες θα μπορούν να προσθέσουν έναν συνεργάτη στον λογαριασμό τους στο CapCut δωρεάν. Αν οι χρήστες θέλουν να συνεργάζονται με περισσότερα άτομα, το CapCut προσφέρει το πακέτο Team Tier, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες του CapCut να συνεργάζονται με περισσότερους λογαριασμούς χρηστών για να χρησιμοποιούν τον ίδιο χώρο στο cloud», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο TechCrunch.

Νωρίτερα φέτος, το YouTube διέθεσε την αντίπαλη εφαρμογή στο CapCut με την ονομασία Create σε 13 ακόμη αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Βραζιλίας, της Ισπανίας, του Καναδά, της Αυστραλίας και του Χονγκ Κονγκ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε

Δε το ξερει η μανα του??

Εισαι λαθος.. απ τα καλυτερα (αν οχι το καλυτερο) freeware του ειδους 

• Haha 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, emperor4her είπε

Εισαι λαθος.. απ τα καλυτερα (αν οχι το καλυτερο) freeware του ειδους 

Προφανώς δεν εχω καταλαβει τη χρησιμότητα του (και αρα τη δημοφιλία του).

Τι προσφερει δηλαδή πανω απο το Davinci Resolve?

Εμενα ηδη το 1GB που γραφει στο αθρο μου ακούγεται αστειο.

Δηλαδη τι εκανες edit, βιντεακια των 4-5 λεπτων?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MikeGR7 είπε

Ακριβώς. 

το Cap cut είναι για γρήγορα τικτοκlike βιντεάκια με εύκολες δυνατότητες 

• Like 1
Δημοσ.
7 hours ago, stivaks72 said:

Υπάρχει κάποια αντίστοιχη (δωρεάν) εφαρμογή που να χρησιμοποιείτε και να είστε ευχαριστημένοι;

Offline υπάρχει το Davinci Resolve (Win, Mac). Κάνει παπάδες και είναι τελείως δωρεάν. Υπάρχει και το Kdenlive (Win, Mac, Linux) με πολύ καλή φήμη αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, MikeGR7 είπε

9 ώρες πριν, ffedon είπε

Ακριβώς. 

το Cap cut είναι για γρήγορα τικτοκlike βιντεάκια με εύκολες δυνατότητες 

Το capcut, προσφέρει έτοιμα templates. Αυτό μαζί με το πόσοι ασχολήθηκαν με αυτό και έφτιαξαν Άπειρα templates είναι που το κάνουν τόσο δημοφιλές και "μοναδικό". 

Δεν κόβεις-ράβεις, απλά πετάς μέσα τις φωτος ή τα βίντεο και σε 10 δευτερόλεπτα το έχεις έτοιμο. 

Πχ διαλέγεις 11 φωτό ή βίντεο και απλά βγαίνει αυτό αυτόματα.

Επεξ/σία από emperor4her
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...