zacharis1955 Δημοσ. 4 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου Στις 3/8/2024 στις 4:58 ΜΜ, gkasta είπε Το παρήγγειλα στα 92 για τον μικρό. Ωστόσο, παρότι έλεγε αποστολή ως 2/8 ακόμα δεν έχει αλλάξει κάτι στην ενημέρωση. Η παραγγελία έγινε 27/7 και πληρώθηκε με PayPal. Να ανησυχώ? 6 λεπτά πριν, gkasta είπε Μου απάντησαν από bangood ότι έχει σταλεί, αλλά δεν τους έχει ενημερώσει η μεταφορική για το tracking number. Ωστόσο στο site τους γράφει σε αναμονή logistics. Γνωρίζει κανείς αν έχουν θέματα σε παραγγελίες, επειδή έχω χρόνια να παραγγείλω από εκεί. Αν περάσει καμμιά εβδομάδα ακομα και είναι κολλημένο ακόμα έτσι, σκέφτομαι να ακυρώσω Don't Worry! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ObeyWario! Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου Στις 3/8/2024 στις 4:58 ΜΜ, gkasta είπε Το παρήγγειλα στα 92 για τον μικρό. Ωστόσο, παρότι έλεγε αποστολή ως 2/8 ακόμα δεν έχει αλλάξει κάτι στην ενημέρωση. Η παραγγελία έγινε 27/7 και πληρώθηκε με PayPal. Να ανησυχώ? Παραγγελία 29/7 μου παραδόθηκε σήμερα με acs, το email ότι η παραγγελία απεστάλη το έλαβα αφού είχα ήδη παραλάβει! Αγχώθηκες λίγο γρήγορα και χωρίς λόγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkasta Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου Σωστα. Κι εμένα το ίδιο. Παρέλαβα χθες και μετά μου στείλανε τρακινγκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeys13 Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου On 06/08/2024 at 08:03, gkasta said: Σωστα. Κι εμένα το ίδιο. Παρέλαβα χθες και μετά μου στείλανε τρακινγκ. Καλημέρα να ρωτήσω με τι μεταφορική το παρέλαβες; Γιατί και εγώ το παρείγγειλα 1/8 και δεν έχω καμία ενημέρωση ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkasta Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Acs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeys13 Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Παρελαβα τη Πέμπτη τελικα, ομως το tablet μου εμφανιζει πρόβλημα, χανει το wifi, ολα τα ασυρματα, ανοιγεις κλεινεις το wifi τπτ καμια διαφορα ειναι σαν να μην ανοιγει, και επανέρχεται μονο με επανεκκίνηση της συσκευης, μεχρι να τα ξαναχασει. Τι κάνουμε;;; Ακομα πάντως περιμένω tracking απο τα logistics. Επεξ/σία 11 Αυγούστου από zeys13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ckdodis Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου Καλησπέρα σε όλους, μόλις παρέλαβα και εγώ. Καλές εντυπώσεις αλλά λείπει το εικονίδιο από την κάμερα. Κατέβασα μια εφαρμογή για κάμερα αλλά φθάνει μέχρι τα 12mega pixels. Στα specs λέει 120 mega. Καμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 12 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2 ώρες πριν, ckdodis είπε Καλησπέρα σε όλους, μόλις παρέλαβα και εγώ. Καλές εντυπώσεις αλλά λείπει το εικονίδιο από την κάμερα. Κατέβασα μια εφαρμογή για κάμερα αλλά φθάνει μέχρι τα 12mega pixels. Στα specs λέει 120 mega. Καμιά ιδέα? https://root-nation.com/en/gadgets-en/tabs-en/en-n-one-npad-pro-review/ Cameras: main 13 MP, front 5 MP 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου Βλέπω γρήγορες παραδόσεις αλλα σε μένα δε έγινε. Παραγγελία 29/07/2024. (Ship from CZ via EU Priority Shipping) Your package is expected to be delivered on 2024-08-17. Τελευταία ενημέρωση είναι: 2024-08-05 05:56:03 - Shipped - Package has been sterilized and shipped out. Να ενοχλήσω το Banggood ή να περιμένω ακόμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα