LabrakisG1992 Δημοσ. 15 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Speculoos είπε Στο Λουξεμβούργο δεν έχει TMC όταν αγοράζεις αυτοκίνητο, στο Βέλγιο θα πληρώσεις ανάλογα το πού μένεις και την κατάσταση του αυτοκινήτου. Το λινκ που έβαλες αν δεν μένεις Βρυξέλλες σου είναι άχρηστο, είναι μόνο για τους μόνιμους κατοίκους Βρυξελλών. Όπως και να χει για να έχεις ξεκινήσει τη διαδικασία εκτελωνισμού σημαίνει ότι είσαι σε επαφή με την ασφαλιστική, φρόντισε τη χαρτούρα να την κάνεις μέσω αυτής, για αυτό τους πληρώνεις, έτσι και τσινίσουν απλά άλλαξε. Τα βασικά σου έξοδα είναι το 21% ΦΠΑ που θα πληρώσεις, ο φόρος ταξινόμησης και τα τέλη κυκλοφορίας για τον πρώτο χρονο. Τα δύο τελευταία σου έρχονται μαζί. Αν μένεις στη Βαλονία το ποσό αυτό είναι κάπου στα 1100 ευρώ συνολικά. Επίσης στη Βαλλονία έχουν κι ένα eco-malus για αυτοκίνητα που έχουν πάνω από 140γρ CO2. Tόσο οι ρύποι όσο και τα φορολογήσιμα άλογα (CV) αναγράφονται στην άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου. Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! Βαλλονία μένω, νόμιζα αυτός ο πίνακας ισχύει για ολο το Βελγιο. Μολις πηρα ενα τηλ στο custom office (εβαλα ενα συναδελφο να συννεοηθει στα Γαλλικα). Αυριο πάω να πληρώσω το αυτοκίνητο, μου ειπαν οτι μολις πάρω το χαρτί της αγοράς , να το στειλω μαζι με την ταυτοτητα και το coc σε αυτους, και θα μου στειλουν ενα εμαιλ με το ποσο πρεπει να πληρωσω ΦΠΑ και τον λογαριασμο. Απο εκει και πέρα θα πρέπει να μιλήσω με την ασφαλιστική μου είπαν αυτοι αναλαμβάνει να κανει το registration του αυτοκινητου. Θα μου στειλουν λεει αναλυτικες οδηγιες στο εμαιλ! Και παλι ευχαριστώ! Επεξ/σία 15 Ιουλίου από LabrakisG1992
Speculoos Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου Ξέχασα, στα έξοδα πρέπει να βάλεις και το κόστος της πινακίδας το οποίο το πληρώνεις στο ταχυδρομείο. Αν πάρεις random πινακίδα και δεν είσαι από αυτούς που κυκλοφορούν με custom made τότε η τιμή είναι 30€. Θα παραλάβεις στο ταχυδρομείο ή στο σπίτι την πίσω πινακίδα και είναι υποχρέωσή σου να πας σε κάποιον κλειδαρά ή άλλο μαγαζί για να εκτυπώσεις και την μπροστά. 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 15 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, Speculoos είπε Ξέχασα, στα έξοδα πρέπει να βάλεις και το κόστος της πινακίδας το οποίο το πληρώνεις στο ταχυδρομείο. Αν πάρεις random πινακίδα και δεν είσαι από αυτούς που κυκλοφορούν με custom made τότε η τιμή είναι 30€. Θα παραλάβεις στο ταχυδρομείο ή στο σπίτι την πίσω πινακίδα και είναι υποχρέωσή σου να πας σε κάποιον κλειδαρά ή άλλο μαγαζί για να εκτυπώσεις και την μπροστά. Ευχαριστω πολύ! Ναι το εκανα και για αλλο αμαξι αυτο με ενα κοστος 10ε να μ εκτυπωσουν και την μπροστα! Χιλια ευχαριστω!
Speculoos Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου 1 hour ago, LabrakisG1992 said: Ευχαριστω πολύ! Ναι το εκανα και για αλλο αμαξι αυτο με ενα κοστος 10ε να μ εκτυπωσουν και την μπροστα! Χιλια ευχαριστω! 10 ευρώ; Αυτά είναι, ζωή στην επαρχία άλλο κόστος τελείως 😄 Εδώ Βρυξέλλες 18 με 22 κάνει η πλαστική που ουσιαστικά είναι ένα κομμάτι χαρτί ανάμεσα σε δυο πλαστικά τζαμάκια. Αν θες μεταλλική ανάγλυφη πας σε άλλη κατηγορία. 1
NT1G Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, filipprin είπε Στην αδεια γραφει KW που το πολλαπλασιάζεις με κατι και γινεται HP.Πχ το δικο μου λεει 61 και ειναι καπου 81 HP 1 kilowatt = 1.34102209 hp Ο ευρωπαικός (μετρικός) ίππος είναι 1 kW = 1,3596 hp Επεξ/σία 15 Ιουλίου από NT1G 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα