LabrakisG1992 Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου Καλησπερα και συγνωμη για την χαζη ερωτηση. Ενα αμάξι με κινητήρα 1.5 και 150 άλογα (110 kW) στην αδεια ποσα HP θα γράφει? Ρωταω γιατι βλεπω να τα αναγραφει σε διψήφια νουμερα (12-13-14 κτλ). 150 άλογα σημαίνει οτι θα γράφει 15? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου Τα διψήφια νούμερα που βλέπεις, είναι οι φορολογήσιμοι ίπποι, που πάνε αντίστοιχα με τα κυβικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrakisG1992 Δημοσ. 15 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Για παράδειγμα με βαση αυτον το πίνακα και με βάση οτι πρέπει να πληρώσω το ύψηλοτερο ποσό, με την παραπάνω μηχανή, σε ποια κατηγορία θα ειμαι? (για καινούργιο αυτοκίνητο μιλάμε). Επεξ/σία 15 Ιουλίου από LabrakisG1992 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου Αν είσαι έως 1500cc οι φορολογήσιμοι ίπποι είναι 10. Από 1501cc μέχρι και 1642 είναι 11 οι φορολογήσιμοι ίπποι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrakisG1992 Δημοσ. 15 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, Timour21 είπε Αν είσαι έως 1500cc οι φορολογήσιμοι ίπποι είναι 10. Από 1501cc μέχρι και 1642 είναι 11 οι φορολογήσιμοι ίπποι. Ευχαριστώ πολύ. ειμαι 1498. αλλα με βαση το παρακάτω: The amount of tax on entry into service is determined either by the fiscal power (fiscal horsepower, calculated based on the cylinder capacity) or by the thermal power (in kW). Of these two parameters, the highest amount is used. Με βάση οτι το αμάξι ειναι 110kW, και με βάση τον παραπάνω πίνακα, θα πρεπει να πληρώσω 1,047,25ε αν καταλαβαίνω σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου Καταρχήν μπορείς (αν θές) να δώσεις παραπάνω πληροφορίες. Προφανώς και ο πίνακας που παραθέτεις είναι αλλοδαπής χώρας, εγώ μιλάω για Ελλάδα. Κάνεις που κάνεις ένα θέμα, κάνε το σωστά, γράψε περισσότερες πληροφορίες, έτσι δουλειά δεν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου ρε Μπρο ανοίγεις θέμα σε GR site για φορολογία σε αυτοκίνητο στο Λουξεμβούργο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrakisG1992 Δημοσ. 15 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Timour21 είπε Καταρχήν μπορείς (αν θές) να δώσεις παραπάνω πληροφορίες. Προφανώς και ο πίνακας που παραθέτεις είναι αλλοδαπής χώρας, εγώ μιλάω για Ελλάδα. Κάνεις που κάνεις ένα θέμα, κάνε το σωστά, γράψε περισσότερες πληροφορίες, έτσι δουλειά δεν γίνεται. Αγορασα αυτοκινητο απο το Λουξεμβουργο και το πηρα (αναγκαστικα) χωρις ΦΠΑ να το φερω βελγιο να το κανω ταξινομηση εδω και να παρω βελγικες πινακιδες. Εχω ξεκινησει την διαδικασια , ψαχνω απλα ποσο θα βγει το road tax για να ξερω τι να υπολογιζω. Στο παρακατω λινκ βρηκα τον πινακα που ανεβασα. Contact & Help | MyTax (fisc.brussels) Καταλαβαινω οτι θα βγει 1050ε με βαση τον πινακα, απλα ηθελα να δω αν καταλαβαινω σωστα. 8 λεπτά πριν, greekfragma είπε ρε Μπρο ανοίγεις θέμα σε GR site για φορολογία σε αυτοκίνητο στο Λουξεμβούργο; Μπρο αν μπορουσα θα ανοιγα στο ινσομνια του Λουξεμβουργου/Βελγιου αλλα με κολλαει η γλωσσα :Ρ Επεξ/σία 15 Ιουλίου από LabrakisG1992 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Στην αδεια γραφει KW που το πολλαπλασιάζεις με κατι και γινεται HP.Πχ το δικο μου λεει 61 και ειναι καπου 81 HP 1 kilowatt = 1.34102209 hp Επεξ/σία 15 Ιουλίου από filipprin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 4 minutes ago, LabrakisG1992 said: Μπρο αν μπορουσα θα ανοιγα στο ινσομνια του Λουξεμβουργου/Βελγιου αλλα με κολλαει η γλωσσα :Ρ στο reddit belgium μια χαρά μιλάνε και Αγγλικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrakisG1992 Δημοσ. 15 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου Μόλις τώρα, greekfragma είπε στο reddit belgium μια χαρά μιλάνε και Αγγλικά. Εχεις κανει θεμα στο reddit belgium? Γιατι προσωπικα εχω κανει 3 τον προηγουμενο χρονο για αλλα θεματα και με εχουν κλασει. Επισης προφανως και μου ειναι πιο ευκολο να ρωτησω στα Ελληνικα ειδικα για ενα θεμα στο οποιο ειμαι ασχετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου Just now, LabrakisG1992 said: Εχεις κανει θεμα στο reddit belgium? Γιατι προσωπικα εχω κανει 3 τον προηγουμενο χρονο για αλλα θεματα και με εχουν κλασει. Επισης προφανως και μου ειναι πιο ευκολο να ρωτησω στα Ελληνικα ειδικα για ενα θεμα στο οποιο ειμαι ασχετος. εάν προσεγγίσεις σωστά την κοινότητα κάποιος θα βρεθεί να δώσει βοήθεια. πιο εύκολο να ρωτήσεις εδώ αλλά πόσοι insomniacs.GR μένουν στο Βέλγιο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 9 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Αγορασα αυτοκινητο απο το Λουξεμβουργο και το πηρα (αναγκαστικα) χωρις ΦΠΑ να το φερω βελγιο να το κανω ταξινομηση εδω και να παρω βελγικες πινακιδες. Εχω ξεκινησει την διαδικασια , ψαχνω απλα ποσο θα βγει το road tax για να ξερω τι να υπολογιζω. Στο παρακατω λινκ βρηκα τον πινακα που ανεβασα. Contact & Help | MyTax (fisc.brussels) Καταλαβαινω οτι θα βγει 1050ε με βαση τον πινακα, απλα ηθελα να δω αν καταλαβαινω σωστα. αυτό θα έπρεπε να ειναι το πρώτο ποστ στο θέμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrakisG1992 Δημοσ. 15 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε εάν προσεγγίσεις σωστά την κοινότητα κάποιος θα βρεθεί να δώσει βοήθεια. πιο εύκολο να ρωτήσεις εδώ αλλά πόσοι insomniacs.GR μένουν στο Βέλγιο; Δεν απαντανε στα Αγγλικα 9/10 θεματα οχι μονο σε μενα, αλλα γουατεβερ. 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε αυτό θα έπρεπε να ειναι το πρώτο ποστ στο θέμα. Συμφωνω επρεπε να ειμαι πιο ξεκαθαρος, apologies 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου Στο Λουξεμβούργο δεν έχει TMC όταν αγοράζεις αυτοκίνητο, στο Βέλγιο θα πληρώσεις ανάλογα το πού μένεις και την κατάσταση του αυτοκινήτου. Το λινκ που έβαλες αν δεν μένεις Βρυξέλλες σου είναι άχρηστο, είναι μόνο για τους μόνιμους κατοίκους Βρυξελλών. Όπως και να χει για να έχεις ξεκινήσει τη διαδικασία εκτελωνισμού σημαίνει ότι είσαι σε επαφή με την ασφαλιστική, φρόντισε τη χαρτούρα να την κάνεις μέσω αυτής, για αυτό τους πληρώνεις, έτσι και τσινίσουν απλά άλλαξε. Τα βασικά σου έξοδα είναι το 21% ΦΠΑ που θα πληρώσεις, ο φόρος ταξινόμησης και τα τέλη κυκλοφορίας για τον πρώτο χρονο. Τα δύο τελευταία σου έρχονται μαζί. Αν μένεις στη Βαλονία το ποσό αυτό είναι κάπου στα 1100 ευρώ συνολικά. Επίσης στη Βαλλονία έχουν κι ένα eco-malus για αυτοκίνητα που έχουν πάνω από 140γρ CO2. Tόσο οι ρύποι όσο και τα φορολογήσιμα άλογα (CV) αναγράφονται στην άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα