Προς το περιεχόμενο

Που βρίσκεται το δεμα μου οεο;;;

b-boy_steve

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά... Παραγγέλνω συνέχεια από aliexpress αλλά αυτό δεν το έχω ξαναδεί. Το δεμα μου λέει ότι βρίσκεται Ελλάδα και ότι δεν με βρήκαν για να το φέρουν σπίτι!!! Αλλά δεν ξέρω σε πια μεταφορική είναι!!! Πήγα στα ΕΛΤΑ και δεν το βρίσκουν!!!

Κωδικός αποστολής LP00656770713820

Πείτε καμία ιδέα ρε παιδιά τι να κάνω!!!

Screenshot_20240715_145015_AliExpress.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε

Αληθεια τωρα; Και πήγα πριν λίγο από ελτα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει!!! 

αυτό βγάζει,δεν ξέρω παραπάνω.

Είσαι στο Αργος;

4 minutes ago, Ukforthemoment said:

αυτό βγάζει,δεν ξέρω παραπάνω.

Είσαι στο Αργος;

Ναι! Πριν 1 ώρα περίπου πήγα από ελτα. Με κωδικό αποστολής δεν το έβρισκαν οπότε το έψαξαν με το όνομα. Δεν βρήκαν κάτι είπαν, αλλά μου είπαν να ρίξω και μια ματιά στα κόκκινα ελτα. Θα περάσω και από εκεί από περιέργεια και θα ξαναπάω στα μπλε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε

Ναι! Πριν 1 ώρα περίπου πήγα από ελτα. Με κωδικό αποστολής δεν το έβρισκαν οπότε το έψαξαν με το όνομα. Δεν βρήκαν κάτι είπαν, αλλά μου είπαν να ρίξω και μια ματιά στα κόκκινα ελτα. Θα περάσω και από εκεί από περιέργεια και θα ξαναπάω στα μπλε...

Αναζήτησε το με το next tracking number δλδ το LA066099270HU. Το LP00656770713820 δεν το αναγνωρίζουν τα ΕΛΤΑ.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Thanks 1

Το ίδιο κάναν και σε εμένα την Πέμπτη και την επόμενη βρήκα χαρτάκι να πάω να το παραλάβω από ΕΛΤΑ, κάτι που εκανα σήμερα. Έβγαζε πως έφυγε από το κέντρο διανομής για αποστολή και δεν με βρήκαν και καλά (όλη μέρα ήταν η μάνα μου σπίτι).

Το πως την προηγούμενη(δλδ την ημέρα που δεν με βρήκαν) δεν βρήκα το χαρτάκι δεν μπορώ να το εξηγήσω. 

Το χειρότερο για εμένα είναι πως δεν υπα ζει για όλες τις αποστολές για παραλαβή από postbox και έφαγα και 40 λεπτά αναμονή.

• Thanks 1

28 minutes ago, sakisgri said:

Αναζήτησε το με το next tracking number δλδ το LA066099270HU. Το LP00656770713820 δεν το αναγνωρίζουν τα ΕΛΤΑ.

Ακριβώς! Έτσι μου το έβγαλε στην αναζήτηση! Θα πάω αύριο ξανά να τους δείξω αυτό τον κωδικό! Ευχαριστώ παιδιά! 

• Like 1

15 ώρες πριν, Darky είπε

ο χειρότερο για εμένα είναι πως δεν υπα ζει για όλες τις αποστολές για παραλαβή από postbox και έφαγα και 40 λεπτά αναμονή.

Πάντως για ΕΛΤΑ συγκεκριμένα έχεις το e-ticket όπου βγάζεις "χαρτάκι"  από το σπίτι σου. Βλέπεις εκτιμώμενο χρόνο αναμονής και περνάς από το κατάστημα όταν έρθει η ώρα σου.

(Εαν είσαι και "έξυπνος" βγάζεις και άλλα 2 νούμερα ανά 5-10 λεπτά από άλλους browser για να έχεις σε περίπτωση που περάσει η σειρά του πρώτου)

• Like 2

1 ώρα πριν, Engimek είπε

Πάντως για ΕΛΤΑ συγκεκριμένα έχεις το e-ticket όπου βγάζεις "χαρτάκι"  από το σπίτι σου. Βλέπεις εκτιμώμενο χρόνο αναμονής και περνάς από το κατάστημα όταν έρθει η ώρα σου.

(Εαν είσαι και "έξυπνος" βγάζεις και άλλα 2 νούμερα ανά 5-10 λεπτά από άλλους browser για να έχεις σε περίπτωση που περάσει η σειρά του πρώτου)

δεν το ηξερα αυτο, thanks για την πληροφορια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...