Προς το περιεχόμενο

Έπιπλα Videnov-Vellea home

marypoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να μάθω αν κάποιος από εσάς έχεις αγοράσει καναπε από το vellea home( πρώην videnov), και αν ναι να μου πει εμπειρία! Βρήκα ένα φόρουμ για αυτό το θέμα αλλά του 2016. Έχω αμφιβολίες για τη σχέση τιμης-ποιοτητας, και πραγματικά οι καναπέδες σε άλλα σαιτ που βλέπω αγγίζουν χιλιάρικο και παραπάνω. 

Ακούω λοιπόν γνώμες!😀

#έπιπλα #καναπεςγωνία #καναπές

#videnov #velleahome

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πήρα έναν καναπέ πρόσφατα. Η σχέση ποιότητας-τιμής μια χαρά είναι, μην περιμένεις να πάρεις καναπέ 400€ αξίας 1000€. Αυτός που πήρα εγώ στα 400€ άντε να πεις ότι αξίζει 600€ το πολύ.

• 1 μήνα μετά...

Συνέχεια ψωνίζω απο'κει. Για τα λεφτά τους,όλα τα έπιπλα μια χαρά είναι. Οι άνθρωποι ευγενέστατοι, πρόθυμοι πάντα να βοηθήσουν. Συνιστώ ανεπιφύλακτα. 

Κ εγώ έχω ψωνίσει από εκεί.

Για την τιμή τους είναι οκ. Μην περιμένεις να βγάλουν μια ζωή αλλά όπως σε όλα ότι πληρώνεις παίρνεις.

Την δουλειά σου πάντως θα την κάνεις και με το παραπάνω.

Γενικά από τα οικονομικά τα καλύτερα έπιπλα σε σχέση ποιότητας - τιμής τα έχω αγοράσει από jysk.

Αξίζει με τα 1000 και μόνο γιά τής τιμές του είναι έπιπλα οχι για μια ζωή αλά έχει για όλες τής τσέπες εγώ μόνο από εκεί κανό αγορές πλέον και μου τα ανέβασαν και στόν 2ο δωρεάν.  Όχι σαν τούς δικούς μάς με παράδοση πεζοδρόμιο.

Ειχα παρει γωνιακο καναπε κρεβατι 700 ευρω οταν εδω εκανε 1200 παρομοιος.

Δεν εχει παθει τιποτα και ριναι πολθ μαλακο το υφασμα και το στρωμα.

Μου υο ανεβασαν με ενα δεκαρικο στη σοφιτα.

Πάντως 1 καναπέ κρεβάτι που πήρα που γίνεται ημιδιπλο κρεβάτι αν εξαιρέσεις ότι δεν έχει βάθος για άνεση μια χαρά κάνει την δουλειά του στα 200+€

Αν ψάχνεις όμως για καναπέ να ξέρεις ότι κάποιες αλυσίδες έχουν συγκεκριμένες πολύ δυνατές προσφορες

8 ώρες πριν, masteripper είπε

Πάντως 1 καναπέ κρεβάτι που πήρα που γίνεται ημιδιπλο κρεβάτι αν εξαιρέσεις ότι δεν έχει βάθος για άνεση μια χαρά κάνει την δουλειά του στα 200+€

Αν ψάχνεις όμως για καναπέ να ξέρεις ότι κάποιες αλυσίδες έχουν συγκεκριμένες πολύ δυνατές προσφορες

για πες για καναπε, τι προσφορες παιζουν?

https://www.insomnia.gr/forums/topic/631828-έπιπλα-videnov/?do=findComment&comment=59444673

Παντως εχω περασει δυο φορες απο το Πετρίτσι και το εργοστασιο τους ειναι οσο 10 ΙΚΕΑ μαζι.

Ανεβα Βουλγαρια λιγο Σοφια, Μπανσκο, Φιλιππουπολη, Βαρνα να δεις τι εχουν φτιαξει απο ξενοδοχεια και με τι αμαξια κυκλοφορουν και ελα μετα πες μου.

Σε πουλανε και σε αγοραζουν οι Βουλγαροι πλεον.

1 ώρα πριν, Tommygre είπε

https://www.insomnia.gr/forums/topic/631828-έπιπλα-videnov/?do=findComment&comment=59444673

Παντως εχω περασει δυο φορες απο το Πετρίτσι και το εργοστασιο τους ειναι οσο 10 ΙΚΕΑ μαζι.

Ανεβα Βουλγαρια λιγο Σοφια, Μπανσκο, Φιλιππουπολη, Βαρνα να δεις τι εχουν φτιαξει απο ξενοδοχεια και με τι αμαξια κυκλοφορουν και ελα μετα πες μου.

Σε πουλανε και σε αγοραζουν οι Βουλγαροι πλεον.

Τι σχέση έχει ο όγκος του εργοστασίου με τον όγκο ενός καταστήματος ΙΚΕΑ;

Εχω ανεβεί, μια χαρά είναι. Υπάρχει έντονο το στοιχείο της μαφίας και η κοινωνική διχοτόμηση.

5 ώρες πριν, george1807 είπε

Εχω ανεβεί, μια χαρά είναι. Υπάρχει έντονο το στοιχείο της μαφίας και η κοινωνική διχοτόμηση

για μια στιγμή μπερδευτικα και νόμιζα ότι μίλαγες για την Ελλάδα αλλα μετα θυμηθηκα οτι στην Ελλάδα δεν έχουμε εργοστάσια

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...