Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα  , έκανα  2 αγορές  μέσω ebay  (Αγγλία , αν είναι σημαντικό)  και με ειδοποίησαν  από την γενική ταχυδρομική  ότι τα  πακέτα  βρίσκονται  και τα 2  στο κατάστημα  στο Γαλάτσι  ( μένω νεα μεταμόρφωση) . Αφού στο ebay έχω δώσει την διεύθυνση  του  σπιτιού μου , γιατι τα  πακέτα δεν  παραδόθηκαν στο σπίτι μου ?  Και γιατί όχι τουλάχιστον σε  μικρό κατάστημα  γενικής ταχυδρομικής που έχουμε  κοντά  ?  Μου έχει τύχει και στο παρελθόν να  μου ζητήσουν να  παραλάβω από εκει  πακέτο από online  αγορά.  Κάνω κάτι λάθος εγώ ή ο πωλητής έβαλε  για κάποιο λόγο παραλαβή από εκεί  και όχι παράδοση στην διεύθυνση?? 

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ όταν περιμένω κάτι από Γενική Ταχυδρομική. Πάντα με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε πως το δέμα έχει φτάσει και να πάω να το παραλάβω ο ίδιος. Στην αρχή πίστεψα ότι το κάνουν λόγο φόρτο εργασίας αλλά πλέον έχει γίνει συνήθειο. Για αυτόν το λόγο έχω σταματήσει να παραγγέλνω από καταστήματα που συνεργάζονται με την Γενική.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, johnagelo είπε

Καλησπέρα  , έκανα  2 αγορές  μέσω ebay  (Αγγλία , αν είναι σημαντικό)  και με ειδοποίησαν  από την γενική ταχυδρομική  ότι τα  πακέτα  βρίσκονται  και τα 2  στο κατάστημα  στο Γαλάτσι  ( μένω νεα μεταμόρφωση) . Αφού στο ebay έχω δώσει την διεύθυνση  του  σπιτιού μου , γιατι τα  πακέτα δεν  παραδόθηκαν στο σπίτι μου ?  Και γιατί όχι τουλάχιστον σε  μικρό κατάστημα  γενικής ταχυδρομικής που έχουμε  κοντά  ?  Μου έχει τύχει και στο παρελθόν να  μου ζητήσουν να  παραλάβω από εκει  πακέτο από online  αγορά.  Κάνω κάτι λάθος εγώ ή ο πωλητής έβαλε  για κάποιο λόγο παραλαβή από εκεί  και όχι παράδοση στην διεύθυνση?? 

Δεν ειστε υπχρεωμένοι να πατε να τα παραλαβετε. Ζητηστε να σας τα παραδώσουν. Ειναι δικαιωμα σας και υποχρεωσή τους.

Αλλα το προβλημα ειναι α) εαν θα ειναι καποιος στο σπιτι οταν θα ερθουν και β) εαν θα στειλουν οντως το δεμα για παραδοση και οχι απλα θα ερθει καποιος και θα κολλήσει ενα χαρτάκι για να πατε παλι να το παραλαβετε χωρίς να χτυπησει καν το κουδούνι με την δικαιολογια ότι ηρθαν αλλα δεν σας βρηκαν (συνηθες).

Βελτιστα να δώσετε ραντεβου σε διωρο που σας βολευει.

Εγω προτιμω να μην μου τα φερνουν και να περναω εγω να τα παραλαμβανω γιατι τουλαχιστον ετσι ειναι πιο γρηγορο. Βλεπω οτι ηρθε και παω και το παιρνω οταν με βολευει.

Τωρα εαν ειστε μακρια απαιτηστε την παραδοση οπως προβλεπεται.

Δημοσ.

Είναι οι γυφτιές της Γενικής Ταχυδρομικής, δεν στο φέρνουν σπίτι παρόλο που έχεις πληρώσει μεταφορικά, περιμένουν να πας να το πάρεις εσύ σαν καλός μλκς

Να πάρεις τηλ. να τους τα χώσεις και να πεις ότι εγώ πλήρωσα μεταφορικά (πες και το ποσό) για να μου τα φέρετε σπίτι

όχι να φάτε τα μεταφορικά και να κάνω εγώ τον διανομέα και τον μλκ σας ή να έρθω να τα πάρω και να μου επιστρέψετε τα μεταφορικά που πλήρωσα για να μου τα φέρετε σπίτι

βάλε και λίγο ένταση στη φωνή

άντε με το μπουρδελάκι τους το άθλιο και την ατιμωρησία από το ανύπαρκτο κράτος, που μόνο πρόστιμα σε πολίτες που πάνε με τον σταυρό σαν ηλίθιοι ξέρει να βάζει

το ίδιο έκαναν πριν από 2 χρόνια σε παραγγελία συγγενή μου και βλέπω ότι δεν άλλαξε απολύτως τίποτα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τους  έστειλα  email στο κατάστημα στο Γαλάτσι γιατί  δεν απάντησαν ποτε σε τηλέφωνο.  Επεφτε  η γραμμή στην αναμονή  όλες τις φορές  .   

Μετά το email μου , έστειλαν στο viber ότι θα γίνει παράδοση σήμερα στην διεύθυνση  .  

Έστειλαν και ένα email σαν απάντηση που δείχνει το επίπεδο  τους .

Screenshot_20240715_113726_Gmail.jpg

Επεξ/σία από johnagelo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...