giorgoshw Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Θέλω να αγοράσω την 7900 XT απευθείας από την ιστοσελίδα της AMD. Αρχικά δεν είχα ιδιαίτερες ελπίδες μιας και πίστευα πως θα αποσταλεί από Αμερική (που σημαίνει πως θα έχω τρελό εκτελωνισμό όταν φτάσει η κάρτα). Ωστόσο προχώρησα στο καλάθι και πρόσεξα το κείμενο που σας παραθέτω στην screenshot. Το προϊόν έρχεται από μεταπωλητή στην Ολλανδία ή έχω καταλάβει κάτι τελείως λάθος? Παίζει να μην έχω εκτελονισμό και να πληρώσω μόνο τα 827€? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 15 Ιουλίου από giorgoshw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου Από την στιγμή που η τιμή είναι σε ευρώ μόνο (και οχι μετατροπή από δολάρια ) λογικά αυτό θα πληρώσεις + τα μεταφορικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phaethonas Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Στέλνουν πλέον και Ελλάδα; Τιμές βέβαια έτσι κι έτσι, αλλά αν κάποιος θέλει reference μπορεί να αγοράσει τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου (επεξεργασμένο) το θεμα ειναι γτ να πληρωσεις τοσα λεφτα για reference οταν βρισκεις απο skroutz καρτα σχεδον 100 ευρω κατω με καλυτερα temps απο reference ,σχεδον στα ιδια λεφτα σου βγαινει η nitro απο skroutz. Επεξ/σία 18 Ιουλίου από akoinonitos 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoshw Δημοσ. 29 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου Στις 18/7/2024 στις 4:30 ΜΜ, akoinonitos είπε το θεμα ειναι γτ να πληρωσεις τοσα λεφτα για reference οταν βρισκεις απο skroutz καρτα σχεδον 100 ευρω κατω με καλυτερα temps απο reference ,σχεδον στα ιδια λεφτα σου βγαινει η nitro απο skroutz. Έχεις δίκιο. Καθαρά και μόνο λόγω design. Ωστόσο αποφάσισα να περιμένω την επόμενη σειρά στις αρχές 2025. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα