Προς το περιεχόμενο

DOOM III

FISHERMAN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 463
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το παιχνιδι αυτο ειναι τοσο βαρυ μονο για θεματα μαρκετινγκ.-

Το FarCry ειναι αψογο παιχνιδι και τρεχει και σε παλια μηχανακια(το 2ο μου pc: P3 1ghz me 512 sdram,gf 3 ti200 σε 1024 και τα details στα μέτρια (που και παλι εχει απιστευτα γραφικα,μακαρι να ειχε ομως λιγο πιο καλυτερο gore και λεπτομερια σφαιρας πανω στα πτωματα και ακροτηριασμους!!!), και ετσι λοιπον το καλυτερο παιχνιδι του 2004 ειναι το Farcry με διαφορα κατά την γνώμη μου.Ακου εκει να εχω καρτα γραφικων αν οχι πλεον θυριο,αρκετα καλη (ASUS gf4 ti4600),cpu αρκετά γρηγορο (p4 2.8ghz) kai 1gb ddr 333 2x512 kingston @ dc και να τρεχω παιχνιδι σε 640x480! Mεγαλη απαταιωνια το doom 3.

και στο κατω κατω γιατι θεωρειτε σαν στανταρ οτι καποιος θα το τρέξει με FSAA?Αφου ετσι και αλλιώς τα 2x δεν θα κανουν δουλεια στα 640χ480 και στα 800χ600.

Δημοσ.

oxi min axonesai, aplos epaiksa ta prota dekapente lepta. tora poy to sinexisa kamia diafora poli kala trexei, poli grigoro. mythos poy legane

oti xreiazetai na exeis ipersistima gia na to paikseis kala, i apodeiksi to sistima moy.

Δημοσ.

gregdais, νομιζω πως εισαι λιιιιιιιιιιιγο υπερβολικος. Αλλωστε το far cry δεν ειναι και αυτο ελαφρυ σε απαιτησεις. Μαλλον το αντιθετο....

Δημοσ.

iagouaros, kai ego tetoio systima exo kai to eixa ksegrapsei to doom3. diladi tha mou paizei?

Dark_son20, an paizei xoris kollimata kai fainetai oreo de tha skaso fraga gia anabathmisi gia to fps, min trelathoume kiolas.

To mono kako tou doom3: to arghsan poly! O kosmos barethike na perimenei kai pige allou. Pragmatika pisteyo oti an den eixe arghsei toso tha eixe megalyteri epituxia. Oxi oti tora tha exei mikri pantos...

Δημοσ.

Δική μου εμπειρία με club radeon 9800 pro,p4 2.4 ghz,768 μνήμη,ati 4.8 beta drivers.Ρυθμίσεις παιχνιδιού:1024x768 medium details όλα τα εφέ on,no fsaa.Το παιχνίδι παίζει ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο ότι το far cry στους εσωτερικούς χώρους.Frame rates απο 25(το χαμηλότερο με κάνα δυο εχθρούς ταυτόχρονα) μέχρι 60(ναι το ανώτατο όριο του παιχνιδιού).Περίμενα απόδοση του στυλ Deusx 2 (δηλ χάλια)και έχω φοβερή απόδοση.Βέβαια είναι φανερό πως κανένα από τα σημερινά μηχανήματα δεν αντέχει ένα παιχνίδι σαν το doom3 με αριθμό εχθρών του στυλ serious sam...δεν είναι τυχαίο που μέχρι στιγμής σε καμιά περίπτωση δεν έχω αντιμετώπισει πάνω απο 3 εχθρούς ταυτόχρονα στην οθόνη.Επίσης το παιχνίδι φαίνεται αρκετά Scripted(you know,παίρνεις το όπλο πέφτει το πάτωμα και νά δυο ζομπι...).Επίσης υπάρχει περιορισμένη επίδραση με το περιβάλλον(δεν υπάρχει use key),ούτε μπορείς να σηκώσεις και να σπρώξεις αντικείμενα(όπως π.χ το deusx2 ή το max payne2).Όλα αυτά πιστεύω συνηγορούν στο να παίζει το παιχνίδι το σύστημα μου ικανοποιητικά,αφού δεν ζορίζεται με πολλά physics calculations.

Δημοσ.

To mono kako tou doom3: to arghsan poly! O kosmos barethike na perimenei kai pige allou. Pragmatika pisteyo oti an den eixe arghsei toso tha eixe megalyteri epituxia. Oxi oti tora tha exei mikri pantos...

40.000 anthropoi to katevazoun mono apo to bit torrent:P den nomizo pos exei idietero provlima:P

Δημοσ.

Ego exo AMD2000@2200 kai ATI 9600 PTO@XT

Otan eimai monos mou ston xoro exo 35 me 40 fps kai me extrous 20-25

Diladi me to zori tha to katalabo to spasimo

Grafika ta exo se 1024x768 medium

DEN exo kanena parapono apo to engine tou paixnidiou einai ligotero bari apo oti to perimena!!!!!!

Kala milame einai deuteri fora pou mperdepsa video me isagogi real time

to proto game tou epatha auto itan to unreal me voodoo 2 !!!!!

Kalo gaming

;)

Δημοσ.

Πολυ σκοτεινο δεν νομιζετε ρε παιδια που να δεις τα φοβερα γραφικα με τοσο σκοταδι.Και αν σβηνεις και τον φακο αντε να δεις και τον εχθρο

Δημοσ.

Σιγουρα ο φακος λεει ,να αλλαζεις συνεχεια ειναι και λιγο χαζομαρα, θα επρεπε να τον ειχαν attached σε καποιο απο τα οπλα.Βασικα εμενα με καθυστερει πολυ

Δημοσ.

Δηλαδή εγώ που έχω το μηχάνημα της υπογραφής μου πώς με κόβετε? Θα μπορέσω να το παίξω με full detail??? Να προσθέσω επίσης και ότι σκληρό δίσκο έχω τον WD Raptor 34.7 GB.

Δημοσ.
Δηλαδή εγώ που έχω το μηχάνημα της υπογραφής μου πώς με κόβετε? Θα μπορέσω να το παίξω με full detail??? Να προσθέσω επίσης και ότι σκληρό δίσκο έχω τον WD Raptor 34.7 GB.

Βασικα μνημη 1gb θες και εισαι τζετ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...