The Crow Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Και 10000 να έκανε πάλι δε θα το έπαιρνα!Στην Αμέρικα τα παιχνιδάκια ξέρετε πόσο αξίζουν;;!Πάντως όχι όσο εδώ.Εδώ τα χτυπάνε αλύπητα!Γενικά όλα τα χτυπάνε χωρίς λόγο.Πληρώνεις για κάτι και η μισή τιμή του είναι η πραγματική τιμή του.Η άλλη μισή είναι το καπελάκι που μας φοράνε!
StavrosD Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Παλικαρια οσοι εχετε os Win2003 δεν θα καταφερετε να κανετε εγκατασταση.....2000 ή XP η λυση για να παιξουμε :evil: :evil: Ατιμο sp2 ποτε θα βγεις?? Γιατί να μην παίζει σε Win2003; Απλά στην αρχική κατάσταση, με το που τα εγκαθιστάς, έχουν απενεργοποιημένο το 3D accelleration, το οποίο όμως διορθώνεται (στα properties της κάρτας γραφηκών, hardware accelleration στο full, και μετά τρέχεις το dxdiag και επιλέγεις enable direct3D/DirectDraw/AGP Tecture accelleration)
JohnnyB Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Αυθεντικό και φθηνό (σχετικά)... Available on 13 August Doom 3 on play.com
sarisn Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Και 10000 να έκανε πάλι δε θα το έπαιρνα!Στην Αμέρικα τα παιχνιδάκια ξέρετε πόσο αξίζουν;;!Πάντως όχι όσο εδώ.Εδώ τα χτυπάνε αλύπητα!Γενικά όλα τα χτυπάνε χωρίς λόγο.Πληρώνεις για κάτι και η μισή τιμή του είναι η πραγματική τιμή του.Η άλλη μισή είναι το καπελάκι που μας φοράνε! Επειδή στην Αμέρικα είναι φτηνά όπως λες δες εδώ: http://www.ebgames.com/ebx/product/223988.asp?site=GSBUY Πρόσθεσε και τα έξοδα αποστολής αν θες να το πάρεις από εκεί. Τόσο φτηνή η Αμέρικα :!: Αν θες μπορώ να σου παραθέσω και άλλα "φτηνά" sites εξ Αμερικής. Φιλικά πάντα
Dark_son20 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 56USD=46EUR http://www.xe.com/ucc/ edo lene tha einai sta 60 mia afksisi +30% einaisimantiko
sarisn Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Έχει διαφορά η αμερικάνικη έκδοση με την επερχόμενη ευρωπαική? Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι εγώ το αγοράζω σήμερα από Αμερική θα έχω προβλήματα με το multiplayer στο Internet και τους servers που θα μπορώ να παίξω?
Dark_son20 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 oxi kamia diafora mono pou opos panta i europiki anamenete giftiki ti enoo??? oti tha einai ena koutaki DVD me ta 3 cd mesa kai tpt alo....esto stin amerikaniki einia se Hard Box exeis kai ena ipotipodes manual 10-15 selidon..kai merika magazia dinoun kai 1 mplouzaki doro....na doso +30% kai na paro tin giftia den leei..skeftome na rikso kai go kamia paragelia...
sarisn Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 ΟΚ το πήρα απόφαση θα το παραγγείλω εξ Αμερικής Ξέρεις να μου πεις κάποιο φτηνό site?
gregdais Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 me p4 2.8b,intel 865pe mobo chipset,asus gf4 ti4600,sb live 5.1,sata disko,2x512mb ddr333 @dc tha mou to paizei?an nai se ti analyseis kai an mporw na xrisimopoiisw fsaa.
Dark_son20 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 sarisn apo oti vlepo oloi se fix timi to dinoun..malon tha to paro apo amazon gia na parw kai to keybord pou postara prin ligo gregdais vasika to 640x480 mas fenotan panta ligo..dokimasika to eriksa ekei kai anevasa ta details kai mporo na po oti den einai enoxlitiki analisi sto sigekrimeno paixnidi...exto fisika an exeis othoni 18'+ kai den pistevo na exeis prob sto na to paikseis stin 4600
sarisn Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Dark_son20 ατυχήσαμε !!! Μόλις πήγα να το παραγγείλω από το amazon και μου λεεί ότι δεν μπορεί να το στείλει στην Ελλάδα Την γκαντεμιά μου γ@μώ!!!
sarisn Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Πες μου αν έχεις το ίδιο πρόβλημα γιατί θα τρελαθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωώ !!!!!!!!! :evil:
papadakn Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 yparxei panta kai to ebay...gyrw sta 40$ + metaforika
iagouaros Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 celeron 2.0 ghz, 512 ram kai geforce fx 5200 trexei mia xara se 1024 kai se medium analisi (oyte kollimata, oyte tipota) sta prota dekapente lepta.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα