BalDwin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Έχω σύστημα πολύ κοντά με του φίλου estenough,δηλαδή P4 2,8 HT,Abit IC-7,Radeon 9600 PRO,512 DDR Kingston 400Mhz,80GB WD 8MB.Στα 1024x768 με low details παίζει ανεκτά για μένα(δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις),με αρκετά σπασίματα (και μερικά χοντρά κολλήματα..) σε δύσκολες σκηνές.Στο timedemo έβγαλε 25fps μέσο όρο.Δε βγάζω συμπεράσματα,απλά βάζω και το δικό μου configuration για να γίνουν συγκρίσεις..
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 December 18, 2004 - PlanetDOOM extracted new details regarding the Doom 3 expansion pack from Game Informer Magazine; spoilers ahead: * Resurrection of Evil takes place two years after the events in DOOM 3 * You play as a different marine this time around * Sent to assist Dr. Elizabeth McNeal in investigating a strange beacon on the planet * Betruger sends three demonic hunters after you when you discover a weapon known as the "Artifact" * When you defeat each hunter, their abilities are transferred into the Artifact * The abilities resemble, berseker, slow-mo and invulnerability and are all "stackable" * Roughly one half to two thirds as long as DOOM 3 * Having the story revolve around two characters may bode well for co-op Doom 3 expansion news
john2gr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) Δεν ήθελα να φτιάξω νέο thread οπότε θα κάνω ένα super-duper ressurect :lol: Ο rygel, γνωστός για τα textures packs των Quake1 και Crysis/Crysis Warhead, ετοιμάζει ένα νέο texture pack για το Doom3. Το pack ακόμα δεν είναι έτοιμο, ορίστε όμως μερικές εικόνες από αυτό Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2009 από parsifal Μας ξέσκισε το hotlinking των τερατωδών pics...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 μας ξέσκισαν οι photos
parsifal Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Όντως, 9 Megabytes post, παίζει να είναι και Insomnia record. FYI, μερικές υπηρεσίες image hosting δίνουν thumbnail links για ποστάρισμα σε forums. Try these, instead...
john2gr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Σπάω δύο records σε ένα μόλις post PS: Προφανώς ο rygel είχε βάλει 100% quality στο JPEG compression του. Βαριέμαι τέτοια ώρα να τις φτιάχνω, εδώ με το ζόρι έκανα το copy-paste. Άντε να πιάνουν φωτιά οι γραμμές που πληρώνετε λοιπόν, πλέον δεν είμαστε στα 56K .
Tilemaxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Σπάω δύο records σε ένα μόλις post PS: Copy-paste έχουν γίνει οι εικόνες, σιγά μην ανέβαζα εγώ βραδιάτικα (και προφανώς ο rygel είχε βάλει 100% quality στο JPEG compression του. Άντε να πιάνουν φωτιά οι γραμμές που πληρώνετε, πλέον δεν είμαστε στα 56K ). Ειλικρινά μου κράσαρε ο FF, βάλτες με thumbnail απο το imageshack.
parsifal Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Βγάλε τουλάχιστον το IMG tag και άσε τα ως clickable URLs. Ο browser πονάει (100% CPU usage), όχι αστεία...
john2gr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Fixed με spoiler. Οι εικόνες λέμε δεν είναι δικές μου για thumbnails και ιστορίες (στην τρίτη φορά που θα το πω ένα κουλουράκι )
parsifal Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Φορτώνουν και μέσα από το spoiler! Ορίστε τα thumbnail links από το abload.de που τα λίνκαρες: Δεν ήθελε κόπο, ήθελε τρόπο! (Links anzeigen > Thumbnail für Foren (1)). Μπορείς κάνοντας Παράθεση το παρόν να πάρεις copy-paste τα thumbnail links και να σιάξεις το post σου.
Tilemaxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Πάντως πρώτη φορά είδα τέτοιο τρελό στρεσάρισμα στον FF...
Nikosgiann Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 εμενα ρε πειδια αμεσως φορτωσαν...το scroll καθυστερησε 2 secs μονο.. ολο παραπονα,ολο παραπονα αμαν... (αντι να πειτε για 5 χρονια φτυαρι)
pappous_soulis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Εμένα ο Opera δεν έχει πρόβλημα. Χα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα