Προς το περιεχόμενο

DOOM III

FISHERMAN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω σύστημα πολύ κοντά με του φίλου estenough,δηλαδή P4 2,8 HT,Abit IC-7,Radeon 9600 PRO,512 DDR Kingston 400Mhz,80GB WD 8MB.Στα 1024x768 με low details παίζει ανεκτά για μένα(δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις),με αρκετά σπασίματα (και μερικά χοντρά κολλήματα..) σε δύσκολες σκηνές.Στο timedemo έβγαλε 25fps μέσο όρο.Δε βγάζω συμπεράσματα,απλά βάζω και το δικό μου configuration για να γίνουν συγκρίσεις..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 463
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

December 18, 2004 - PlanetDOOM extracted new details regarding the Doom 3 expansion pack from Game Informer Magazine; spoilers ahead:

* Resurrection of Evil takes place two years after the events in DOOM 3

* You play as a different marine this time around

* Sent to assist Dr. Elizabeth McNeal in investigating a strange beacon on the planet

* Betruger sends three demonic hunters after you when you discover a weapon known as the "Artifact"

* When you defeat each hunter, their abilities are transferred into the Artifact

* The abilities resemble, berseker, slow-mo and invulnerability and are all "stackable"

* Roughly one half to two thirds as long as DOOM 3

* Having the story revolve around two characters may bode well for co-op

Doom 3 expansion news

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ήθελα να φτιάξω νέο thread οπότε θα κάνω ένα super-duper ressurect :lol: :lol:

Ο rygel, γνωστός για τα textures packs των Quake1 και Crysis/Crysis Warhead, ετοιμάζει ένα νέο texture pack για το Doom3. Το pack ακόμα δεν είναι έτοιμο, ορίστε όμως μερικές εικόνες από αυτό ;)

shot00017b2ws.jpg shot00018863a.jpg shot0001982wb.jpg shot00020o4i5.jpg

shot0002104fx.jpg shot00022y5ri.jpg shot00023r2xt.jpg shot00024q1bh.jpg

Επεξ/σία από parsifal
Μας ξέσκισε το hotlinking των τερατωδών pics...
Δημοσ.

Όντως, 9 Megabytes post, παίζει να είναι και Insomnia record.

FYI, μερικές υπηρεσίες image hosting δίνουν thumbnail links για ποστάρισμα σε forums. Try these, instead...

Δημοσ.

Σπάω δύο records σε ένα μόλις post :lol:

PS: Προφανώς ο rygel είχε βάλει 100% quality στο JPEG compression του. Βαριέμαι τέτοια ώρα να τις φτιάχνω, εδώ με το ζόρι έκανα το copy-paste. Άντε να πιάνουν φωτιά οι γραμμές που πληρώνετε λοιπόν, πλέον δεν είμαστε στα 56K :P.

Δημοσ.
Σπάω δύο records σε ένα μόλις post :lol:

PS: Copy-paste έχουν γίνει οι εικόνες, σιγά μην ανέβαζα εγώ βραδιάτικα :P (και προφανώς ο rygel είχε βάλει 100% quality στο JPEG compression του. Άντε να πιάνουν φωτιά οι γραμμές που πληρώνετε, πλέον δεν είμαστε στα 56K :P ).

Ειλικρινά μου κράσαρε ο FF, βάλτες με thumbnail απο το imageshack.

Δημοσ.

Fixed με spoiler. Οι εικόνες λέμε δεν είναι δικές μου για thumbnails και ιστορίες (στην τρίτη φορά που θα το πω ένα κουλουράκι :P )

Δημοσ.

Φορτώνουν και μέσα από το spoiler!

Ορίστε τα thumbnail links από το abload.de που τα λίνκαρες:

shot00017b2ws.jpg shot00018863a.jpg shot0001982wb.jpg shot00020o4i5.jpg

shot0002104fx.jpg shot00022y5ri.jpg shot00023r2xt.jpg shot00024q1bh.jpg

Δεν ήθελε κόπο, ήθελε τρόπο! (Links anzeigen > Thumbnail für Foren (1)). Μπορείς κάνοντας Παράθεση το παρόν να πάρεις copy-paste τα thumbnail links και να σιάξεις το post σου.

Δημοσ.

εμενα ρε πειδια αμεσως φορτωσαν...το scroll καθυστερησε 2 secs μονο..:-)

ολο παραπονα,ολο παραπονα αμαν...

(αντι να πειτε για 5 χρονια φτυαρι):devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...