Προς το περιεχόμενο

DOOM III

FISHERMAN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

billpeppas δεν υπάρχει κανένας λογός να πω αερολογίες, για να δείξω οτι το σύστημα μου παίζει το παιχνίδι, με τα settings που είπα. το αν το πιστεύεις ή όχι είναι καθαρά δικαίωμα σου και καλά κάνεις.

ίσα ίσα που θέλω να πω σε άλλα άτομα που ίσως να έχουν παρόμοιο σύστημα με το δικό μου οτι μπορούν να παίξουν και αυτοί doom 3 και να το ευχαριστηθούν.

και αν είδες πιο πάνω είπα οτι πειραματικά έβαλα 1024*768 και οτι πριν ήμουνα σε 800*600.

Πάντα φιλικά, γιατί δεν υπάρχει λόγος παρεξηγήσεων :wink:

Δημοσ.

Ρε φίλε , Hardware Tester είμαι , και έχω δοκιμάσει το Doom III όχι σε ένα αλλά σε δεκάδες συστήματα , και μάλιστα με πολλές κάρτες ανά σύστημα.

Περιττό να πώ ότι σε:

Athlon XP3000+ ( 217MHz FSB )

512MB Corsair @ 434MHz with CAS2 2-2-7

Radeon 9800 Pro 128MB

Δεν έπαιζε καλά καλά στα settings που λές.

Επίσης επειδή το βαρέθηκα:

http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQ0

Τέλος , ότι και να πείς δεν απαντώ πλέον.

[ και δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου ]

• Moderators
Δημοσ.

estenough, αν εχεις χρονο διαβασε ολες τις προηγουμενες σελιδες για να παρεις μια ιδεα του πως επαιζε/παιζει το doom στα συστηματα αλλων παιδιων και να δεις γιατι διαφωνουμε μαζι σου.Εγω εχω preshott [email protected],9600 pro(@γυρω στα 480 την μνημη οταν επαιζα doom αν θυμαμαι καλα)1.5gb ram 3200 και το επαιζα 800x600 και χωρις σκιες(τα υπολοιπα δεν τα αναφερω καθως δεν τα θυμαμαι ακριβως,αλλα σιγουρα ΔΕΝ ηταν με τιποτα στο full).Εστω και ετσι 60 fps δεν πηρα ποτε σε σκηνες με 1-2 τερατα.Οσο γι αυτο που λες"φυσιολογικό είναι να παίρνεις περισσότερα frames, όσο πιο βαριά είναι η σκηνή" προτεινω και παλι να διαβασεις τις προηγουμενες σελιδες αν εχεις χρονο!

Δημοσ.
Απλό πράγμα:

Βαρύτερες σκηνές ' date=' More Polygons , less fps.

Κανόνας απλός και απαράβατος.[/quote']Μόλις διάβασα αυτά που έλεγε ο estenough για τα fps. Η εξήγηση που δίνει με έκανε να γελάσω πάρα πολύ. Θενξ.

Δημοσ.

ακίνητος: 25-26 fps σε φωτεινό σημείο της πίστας (κοντά σε φωτιές στο hell) και 33-34 σε σκοτεινό σημείο.

Κίνηση: 38-42 fps

Κίνηση + sprint: 42-47 fps

Απότομη στροφή, με πυροβολισμούς, απο εμένα και απο εχθρούς: 60+ fps

MEGA LO0O0OL !!! Αυτό που λες φίλε μου είναι πρακτικά ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!! Όσο περισσότερη κίνηση και τέρατα έχει οποιοδήποτε παιχνίδι τόσο χαμηλότερα είναι τα frames. Μάλλον θα μπερδεύεις τα frames με κάτι άλλο δεν εξηγείται αλλιώς.

Δημοσ.

Mia lusi uparxei mono: alt+ctrl+~ "timedemo demo1 1"

An mporesei na bgalei panw apo 20 FPS se ultra detail 1024x768 kai ola full egw 8a paw na petaxw to pc mou sta katagalana nera tou 8ermaikou(lol....katagalana...lol)

P.S kai 800x600 ama bgalei 20 Fps pali 8a to petaxw!!!!:D

P.S 2 panta filika kai xwris na 8elw na se prosvalw oute na pw oti les psemata!!!apla auta pou grafeis einai entelws adianohta...

Δημοσ.

τα fps που λέω είναι με alt+ctrl+~ "com_showfps 1".

αν δεις λίγα post πιο πάνω θα δεις και ποιος μου είπε να το κάνω. θα κάνω και αυτό που μου λες εσύ και θα σας πω.

Δημοσ.

ta diavasa ola ta post kai eida ti sou eipane apla o pio endedigmenos tropos gia na deis thn apodosh mesa sto paixnidi einai to timedemo...Systhmata polu polu pio dunata apo to diko sou kai se ultra detail peftoun se a8lia FPS....

To pio kontino pou brika sto diko sou pc einai enas P4 3.0 me 5900ultra 256mb ,1Gb corsair XMS kai ru8mismeno sta 1024x768 high quality noAA/8xAF bgazei min:22 max:60 avg:47.5Fps

ena kalutero mhxanhma apo to diko sou me xamhloteres ru8miseis pws einai dunaton na bgazei ta idia peripou Fps me sena??

Δημοσ.

έτρεξα το timedemo 2 φορές.γράφω το μήνυμα που μου έβγαλε στο τέλος.

1η φορά: 21 48 FRAMES RENDERED IN 85.8 SECONDS=25.0 FPS

2η φορά: 21 48 FRAMES RENDERED IN 84.8 SECONDS=25.3 FPS

είχα ενεργοποιημένο και το com_showfps 1. έπαιζε μεταξύ 24 και 50 fps. όντως στο σημείο που έρχονται πολλοί εχθροί πέφτανε μεταξύ 24 και 30 τα fps. και μόνο στο τέλος σ'αυτόν που σου πετάει την φωτιά έπεσε στα 18 fps, και έκανε scroll.

p.s. τα προηγούμενα fps που είχα γράψει ήταν όπως είπα στο hell και σε ένα συγκεκριμένο σημείο που είναι το save μου. ίσως σε άλλη πίστα να είναι λιγότερα, δεν το έχω δει.

Δημοσ.

kai ola auta se 1024x768 ultra detail kai advance settings ola full ektos apo v.syn?????

OK paw na to petaxw...

P.S etsi gia to arxeio anaferw oti sto timedemo me 6800LE(12x1.6) 300/700 kai 1024x768 ultra detail noAA exw 20.4 kai 25.3fps me th prwth kai deuterh prospa8eia antistoixa!!!

Ante kai me driver optimization na dwsei 1,2 FPS parapano...Me 1Gb RAM oi epidoseis 8a htan safos kaluteres!!!

Δημοσ.
φυσιολογικό είναι να παίρνεις περισσότερα frames' date=' όσο πιο βαριά είναι η σκηνή. αν είσαι ακίνητος κάθε εικόνα που συμπεριφέρεται σαν video, είναι σχεδόν πάντα η ίδια, πολύ μικρές αλλαγές σε αυτό που βλέπεις, άρα δεν χρειάζονται πολλά frames για την σωστή της απεικόνιση (μην ξεχνάς οτι το μάτι χρειάζεται τουλάζιστον 25 fps για να αντιληφθεί κάτι σαν κίνηση, ενώ με λιγότερα δημιουργούνται scrolls)

όταν η κίνηση είναι γρήγορη, χρειάζονται περισσότερα frames, έτσι ώστε να δημιουργείται η ψευδαίσθηση της κίνησης στο ανθρώπινο μάτι. αν όμως έχεις 25 fps, τότε θα βρίσκεσαι οριακά στο scroll, αν είσαι σε περισσότερα (όσο πιο πολλά τόσο το καλύτερο) θα έχεις σίγουρα κίνηση.

όσο για το αν το ανθρώπινο μάτι μπορεί να δει διαφορά μεταξύ 25 και 35 fps, ναι θα εντοπίσει κάποια διαφορά, αλλά μεταξύ 35 και 35+, δεν θα μπορεί να εντοπίσει διαφορές.

[/quote']

^^prwth fora vlepw tetoia pipologia sygedrwmenh se post.Les na sou perisseuoun ta frames otan eisai akinhtos kai to pc leei : "de variesai akiinhtos einai mhn prizw kai to gpu me mlkies , as tou dosw liga fps".Otan omws exei exthrous dipla leei : " popo kai gamw tis faseis as tou dosw polla fps gia na tous gamhsei sta grhgora".

Aneta ksexwrizw ta 30 me ta 35 fps akrivws giati einai average kai profanws stigmiaia mporei na exeis kai 18 apla na mhn to leei.

Δημοσ.

estenough , και πάλι αυτά που αναφέρεις για το TimeDemo , με Ultra Detail , 1024x768 , και όλα τα effects στο advanced options ενεργοποιημένα , πάλι είναι πολλά.

No way.

Και βασικά επειδή το TimeDemo του Doom 3 είναι χαλαρό , αν έχεις DSL, να σου στείλω ένα timedemo που έφτιαξα , που είναι πιο αντικειμενικό [ βγάζει πιο σφαιρικά αποτελέσματα ].

Δημοσ.

re bill twra xwris plaka na kanei ki ena 3dmark 2005?mporei na bgalei kai 6000marks etsi opws paei!!!

Den eiparxei periptwsh oute mia sto trisekatomurio na exei tetoia FPS estw kai sto timedemo tou doom mh leme xazomares twra...mono apo mnhmh(512Mb) an to pareis gia na kanei render xanei para polu xrono

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...