pseira Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Εγώ παλι το βρήκα πολύ εεύκολο...Ο μόνος εχθρός που με δυσκόλεψε ήταν ο sarge. Κατά τα άλλα υπάρχει αφθονία health μέσα στο παιχνίδι, και από τη στιγμή που έχεις και το soulcube.....Tι Revenants, archviles κτλ κτλ μου λέτε....Ακόμα και ο Hell Knight με μια soulcubia έπεφτε και γλεμιζες helath...Εγώ πάντως τους έτρωγα με το shotgun απο κοντά!
dimitris__ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Το shotgun είναι το all-time classic... Κανένα BFG δεν συγκρίνεται με τη ...δικανιά εξ' επαφής στο πρόσωπο του εχθρού! Ρε pseira μήπως το είχες στο easy? Έχω ...σκοτώσει τα πάντα (από Duke nukem μέχρι σήμερα), με τον αρχιδιάολο του doom ίδρωσα. Αααααα... Πρέπει να στήσουμε ένα server να αλληλοσκοτωθούμε κανα βράδυ!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Παιδες για ριξτε μια ματια σ αυτο το προβληματακι και πειτε μου καμια ιδεα... http://briefcase.pathfinder.gr/download/gi0/25905/307308/0/prob.JPG ...για να μπορεσω να παιξω και γω αυτον τον Ολεθρο 3!
Redeemer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Ego apogoiteftika!!! Einai ena klassiko shoot em up sto opio exoun sxediastei TELIA ta models!! Pisteuo oti makran kalitera grafika, oso anafora to peribalon, exei to Thief 3! Kiriolektika to Theif mou kathilone to mixanima alla to DOOM den itan telika toso apetitiko!!
DarkOrion Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 diladi thes na mas peis oti me ola sto full kai aa sto megisto to paixnidi paei tzitzi kai pianeis panw apo 40 as poume frames???? ligo dyskolo mou fainetai.
tomzaribo21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Παιδες για ριξτε μια ματια σ αυτο το προβληματακι και πειτε μου καμια ιδεα... http://briefcase.pathfinder.gr/download/gi0/25905/307308/0/prob.JPG ...για να μπορεσω να παιξω και γω αυτον τον Ολεθρο 3! Gio 2 πράματα συμβαίνουν μάλλον. Το πρώτο είναι οτι το έχεις πειρατικό και δεν έχεις βάλει το crack. Το δεύτερο είναι οτι μάλλον έχεις κάνει unzip τα *.PAK και έχεις βάλει σε ένα δικό σου φάκελο συγκεκριμένα το PAK01.Κάνε unzip όλα τα *.PAK απο 02 μέχρι 04 αλλά το 01 άστο όπως είναι. Αν δε συμβαίνει τίποτα απο τα παραπάνω το ξανά εγκατάσταση το παιχνίδι,drivers κάρτας γραφικών και directx 9.2.Για καλό και για κακό ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ και το Style XP.
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 tomzaribo21 τα εχω κανει ολα αυτα αλλα μπααααααα....Δεν με θελει!Thanx παντως!Καμια αλλη ιδεα?
soko Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δεν δοκιμάζεις να ξαναβάλεις τους drivers? Σημείωση για κατόχους GeForce3 -------------------------------------- Ως γνωστόν οι πιο καλοί drivers για GeForce3 ήταν οι 43.45, από εκεί και μετά σε πιο καινούργιους η απόδοση έπεφτε, γι'αυτό και σταμάτησα εδώ και καιρό να κατεβάζω άλλους. Και όμως, δοκίμασα τους 65.62 και ενώ στο 3DMark2001 είναι πολύ χειρότεροι, βάζω το Doom και τρελάθηκα! Σε σημείο που με τους 43.45 είχα 29 fps τώρα είχα 43, σε σημεία με 15-17 τώρα έχω γύρω στα 25... Όλα αυτά στα 800x600, low detail, χωρίς shadows. Μικρή βελτίωση υπήρχε επίσης στο FarCry και το Painkiller. Σε παλιότερα παιχνίδια φαίνεται πως είναι καλύτεροι παλιοί drivers αλλά για τα νεότερα τελικά έχει νόημα να βάζει κανείς νέους ForceWare ακόμα και στις GeForce3..
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Εβαλα catalyst 4.6,4.8 και 4.9 beta..Τα ιδια...Κατι μου λεει πως καποιο απο τα cd εχει corrupted αρχεια...Αλλα απο την αλλη ειναι δυνατον να συμβαινει αυτο και να ολοκληρωνεται η εγκατασταση κανονικα?
DeathDeal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 1ο post και αυτό για Doom III Χαίρετε, Καταρχήν είμαι ένας True Gamer (Πραγματικός Gamer είναι αυτός που παίζει μέχρι να κλείσουν τα μάτια από την κούραση). Ασχολούμαι με τα video games 17 χρόνια, και το Doom I ήταν ένα από εκείνα τα παιχνίδια που με είχανε φρικάρει με την πρωτοπορεία που επέδειξαν στον χώρο τους, και τα εκλπηκτικά γραφικά για την εποχή. Όταν το έπαιξα το 1994 ήταν μια απίστευτα συγκλονιστική εμπειρία. Ακόμα και με pc speaker το παιχνίδι ήταν καρακαυλωτικό. Και μιλάμε για ένα παιχνίδι που κανένας δεν το τερμάτισε μόνο μια φορά ... Σχετικά με το Doom ΙΙΙ τώρα... Ομολογώ πως το περίμενα με τρομερή αγωνία και είχα ποικίλες προσδοκίες από το 3ο μέρος της σειράς, πολύ περισσότερες από όσες είχα από το Doom II, που δεν ήταν παρά περισσότερες πίστες για το Doom I. Τελικά είμαι διχασμένος από το παιχνίδι. Όντως έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις σε hardware. Εγώ με 2400+ XP, radeon 9500 128bit, 512 pc3200 RAM (από τα οποία 230 χάνονται σε services των Win2k ) και σκληρό που έχει να φάει defragmentation εδώ και 1 χρόνο (1 format εδώ και 1.5 χρόνο ) έχω 60-20 fps με 800Χ600 medium, vsync, shadows on, και όλα τέρμα χαμηλά στον catalyst που δεν θυμάμαι και ποιον έχω. Σαφώς θα ήθελα περισσότερα fps αλλά σιγά μην τρελλαθούμε τώρα. Ένας κούκος δεν φέρνει την αναβάθμιση . Τουλάχιστον δεν είναι το αίσχος του HALO που για τις απαιτήσεις του έδινε εντελώς μάπα γραφικά, και με εξαίρεση το τέλος που σκότωνες πολύ κόσμο, ήταν εν γένει μάπα. Τα γραφικά του Doom III είναι πάρα πολύ καλά ακόμα και στις ρυθμίσεις που παίζω. Αυτό που περισσότερο από όλα μου άρεσε στο παιχνίδι, και για μένα είναι όλα τα λεφτά, δεν είναι τα γραφικά, ούτε ο τρόμος (ποιος τρόμος?), ούτε τα ηχητικά εφέ. Ήταν το εξής πολύ σημαντικό γεγονός: :arrow: Τα όπλα είναι ίδια με των παλιών Doom :arrow: Πέρα από τους νέους εχθρούς το παιχνίδι έχει και όλους τους παλιούς!!! Πραγματικά μεγάλη συγκίνηση να βλέπεις παλιές κακές φάτσες αναμορφωμένες στις σύγχρονες απαιτήσεις ... κρίμα μόνο που σκάνε μύτη το πολύ 2 ή 4 μαζί. Πολύ θα ήθελα ένα nightmare με όλους αυτούς σε ορδές. Αυτά που δεν μου άρεσαν ήταν: :arrow: Η μαύρη μαυρίλα. Καταντάει πολύ ενοχλητικό από ένα σημείο και μετά. Έχει κολλήσει το δάχτυλό μου στο 'F'. :arrow: Τα scripted events είναι το λιγότερο απαράδεκτα ειδικά σε μερικές πολύ κραυγαλέες περιπτώσεις. Πχ πετάγεται ένας διάολος από μια κρύπτη όταν περνάς από δίπλα, τον σκοτώνεις, πας στην κρύπτη να πάρεις medi kit, ανοίγει 2η κρύπτη με bonus διάολο. Άλλο πολύ σπαστικό είναι όταν με το που γυρνάς πλάτη, πας να πάρεις health, και γενικά στις πιο σπαστικές και άσχετες στιγμές σκάει εχθρός. Όυτε ψάρια να είμαστε και τα medi kits δολώματα. Δε λέω να είχε το παιχνίδι την τρελλή ΑΙ. Απλά αυτό που γίνεται καταντάει σπαστικό επαναλαμβανόμενο και ενοχλητικό. Σε καμία περίπτωση τρομακτικό. Έλεος πια!!! Το μόνο καλό είναι ότι πορώνομαι να σκοτώνω αυτά τα ξεκάρφωτα τέρατα όσο τπτ άλλο :twisted: . :arrow: Αν και τραβηγμένο... Ποιος ηλίθιος έφτιαξε τα default controls??? Υπάρχει άνθρωπος που παίζει με τα default? :arrow: Δεν πεθαίνω με τπτ. Μόνο από μαλακίες έχω πεθάνει κανα δυο φορές. Το παίζω στο μεσαίο level. :arrow: Για το παραπάνω φταίει το ότι εμφανίζονται πολύ λίγοι εχθροί μαζεμένοι. Φυσικά μέσα στους διαδρόμους δε χωράει τάγματα τεράτων. Αλλά σε μερικούς μεγάλους χώρους θα μπορούσαν να βγαίνουν όλα μαζί να γίνει χαμός. :arrow: Λίγα ammunition. Τα τσιγκουνεύομαι γιατί όλο με το shotgun μένω στο τέλος. Και δεν πιάνει και το headshot σαν one shot to kill... Γενικά πάντως πολύ ωραίο game. Αν και περίμενα περισσότερα το καραγουστάρω. Στο κάτω κάτω είναι Doom
dimitris__ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 "Δεν πεθαίνω με τπτ. Μόνο από μαλακίες έχω πεθάνει κανα δυο φορές. Το παίζω στο μεσαίο level." -Προχώρα το λίγο ακόμα... ο θάνατος θα έρθει πιο γλυκός! "Η μαύρη μαυρίλα. Καταντάει πολύ ενοχλητικό από ένα σημείο και μετά. Έχει κολλήσει το δάχτυλό μου στο 'F'." -Τόση τεχνολογία και δεν βάλανε ένα φακό να κουμπώνει στο όπλο... Χώρια που τα τέρατα δεν προσέχουν το φώς. Ήθελα να 'ξερα πώς με παίρνουν χαμπάρι. Θα δοκιμάσω να απενεργοποιήσω το bluetooth της καραμπίνας... Αν το κάνεις και συ και δεν πιάσει δοκίμασε να ανεβάσεις το gamma στο 1.2-1.3 (ALT-CTRL-~ για κονσόλα και "set r_gamma 1.2" "Τα scripted events είναι το λιγότερο απαράδεκτα..." -Πράγματι, φαίνεται τα Health να είναι ...παγιδευμένα. "Ποιος ηλίθιος έφτιαξε τα default controls?" -Τα controls έπρεπε να έχουν πιστοποίηση κατα ISO. Δεν μπορεί ο καθένας να βάζει ότι του καπνίσει. Κλασσικό παράδειγμα το thief III που το παράτησα από το training mission γι' αυτό το λόγο. "Για το παραπάνω φταίει το ότι εμφανίζονται πολύ λίγοι εχθροί μαζεμένοι. Φυσικά μέσα στους διαδρόμους δε χωράει τάγματα τεράτων. Αλλά σε μερικούς μεγάλους χώρους θα μπορούσαν να βγαίνουν όλα μαζί να γίνει χαμός. " -Μετά τα 2/3 τα τέρατα συνδικαλίζονται και περνάνε σε μαζικές κινητοποιήσεις... " Και δεν πιάνει και το headshot σαν one shot to kill..." -Δεν φτιάχνουν shotguns όπως παλιά...
DeathDeal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Μόλις το τερμάτισα 2 μέρες παιχνίδι μου βγήκε με περίπου μισή ώρα κάθε επίπεδο. Τελικά οι 'μεγάλοι' του παιχνιδιού ήταν απολαυστικοί, αν και σκοτώνονταν σχετικά εύκολα. Ειδικά στο φινάλε ήταν καύλα! Ο Βαρώνος ήταν πραγματικά τεράστιος! Ελπίζω να βγει κανά expansion και αναμένουμε τα mods. P.S. 1 Το SoulCube επίσης διχάζει. Από την μία είναι πιο ωραίος τρόπος να βγάζεις ζωή σε σχέση τα medi kits (που τα βρίσκεις ακόμα και στην κόλαση), από την άλλη οι Hell Knights πέθαιναν σαν τις μύγες. P.S. 2 Τελικά η καραμπίνα είναι το πιο καυλωτικό όπλο όπως και στα πρώτα Doom. Επειδή αποτέλιωσα τον Baron Of Hell με το soulcube έτυχε κανείς να τον αποτελειώσει με κάτι άλλο? Γίνεται? Το λέω επειδή το τελικό video είναι βασισμένο στο soulcube.
polaki Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Ego pantos me to pou pira tin 9800pro na dokimaso mou kaike o epeksergastis kai akoma den to exo paiksei!
DarkOrion Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Αλλά σε μερικούς μεγάλους χώρους θα μπορούσαν να βγαίνουν όλα μαζί να γίνει χαμός. " skefteite tis apithseis tou paixnidiou. edw 3 einai kai to mixanima sernetai. itheles dld ordes teratwn???? posa polugwna pia mporei na sxhmatisei mia karta grafikwn??? to paixnidi den tha paizotan. oli tin douleia tin kanoun oi fwtoskiaseis, pou apaitoun pollous upologismous apo tin karta grafikwn, giauto kai den uparxei epilogi gia apenergopoihsh tous. eksallou, ti paixnidi tha itan tote. ούτε ο τρόμος (ποιος τρόμος?) sugnwmi file mou, alla emena me tromazei kathe ligo kai ligaki na petagetai mia m@l@kia apo pisw kai na me sfazei. isws vevaia na min eimai toso kalos oso esu giati den paizw panw apo 1 wra tin imera, ante to polu 2 se orismena kala paixnidia, kai den eimai kai toso palios paixtis oso esu (skepsou oti toa starcraft den to eixa paiksei giati dne iexa kan pc) alla pisteuw oti ton perissotero kosmo ton tromazei auto to paixnidi. egw toulaxiston den to paizw to paixnidi stis 12 to vradu me fwta kleista kai 5.1 energopoihmeno opws kapoioi alloi.
DarkOrion Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 sorry gia to diplo posting. Kapoios na to svisei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα