Προς το περιεχόμενο

DOOM III

FISHERMAN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Molos to teleiosa kai ego.poli megalo(27 terasties perioxes fortose) kai i teliki maxi poli kali...Pantos sigoura den itan 5 ores pou eipe kapoios alla poli poli perissoteres..An kai ligo epanalamvanomeno arketa ethistiko..Sto telos prin tin teliki maxi mou thimise to wolfenstein(ti paixnidara kai ayti) me tous arxaiologous kai ta sxetika..Pantos opoios einai gamer kai den to paiksei tha xasei..oxi eksairetiko alla ena poli kalo game.. :D

Δημοσ.

Τελικά μου τρώει το 1 giga RAM και θέλει κι άλλο! Αυτό είδα με το "set com_ShowMemoryUsage 1" και με το performance monitor των windows. Φαίνεται ότι αποσυμπιέζει τα textures του level που παίζω στη RAM για να τα έχει έτοιμα για την καρτα γραφικών. Με λιγότερη μνήμη, αποσυμπιέζει ένα μέρος στο σκληρό και ένα μέρος στη RAM. Οπότε σε μερικά σημεία που γίνεται αλλαγή σκηνικού εχθρού thrashάρει ο σκληρός με αποτέλεσμα ένα στιγμιαίο ψιλοκόλλημα. Για να τα βάλει στη μνήμη όλα θέλει 1.5GB...

Πάντως με τη μνήμη αυτή με P4c 2.8 και GF5900 βγάζει στο timedemo 30FPS (1024x768, high, noAA, noAF). Στα ίδια με το far cry πάνω κάτω δηλαδή.

Από το game αυτό (αν και δεν το είδα όλο ακόμα) θα μου μείνουν στα θετικά τα απίστευτα μηχανήματα των αρειανών εγκαταστάσεων, η φοβερή απεικόνιση της "ατμόσφαιρας" του Άρη, οι φωτισμοί, σκιάσεις και εκρήξεις, η απεικόνιση των "ηθοποιών", το interactivity με τα τερματικά και το σενάριο (α-λα half-life) σε συνδυασμό με την ομαλή αύξηση της δυσκολίας. Στα αρνητικά οι εχθροί μέσα από τα ντουλάπια και τους τοίχους, η κλεισούρα και η μονοτονία στην αρχή του παιχνιδιού.

Πάντως είναι must play!!!

Δημοσ.

Καλό ήτανε ναι! Σε καμμία περίπτωση αξέχαστο ή πρωτότυπο ή τίποτα εξαιρετικά σπουδαίο. Απλά high standards game. Παιχνίδι που κυκλοφoρεί με το όνομα του John Carmack δεν γίνεται να είναι κάτι άσχημο τελικά :D

Δημοσ.

θελω την βοηθεια σας

εχω κολλισει στην πιστα hell

πως εξοντωνεται το μεγαλο τερας ?,προσπαθω να το σκοτωσω αλλα δεν γινεται τιποτα :twisted:

σκοτωσα κατι τερατα που πετανε απο πανω του που ριχνουν φως ,πρωτα και μετα αυτο αλλα δεν γινεται παλι τιποτα :twisted:

με τι οπλο να το σκοτωσω ,

:?:

ακομα δεν εχω βρει το soul cube

Δημοσ.

Ρε παιδιά απέκτησα πρόσφατα και εγώ το παιχνίδι και έχω το εξής πρόβλημα.

Μου βγάζει στην οθόνη κάτι άσπρες κουκίδες σε διάφορα σημεία κάτι σαν χιόνια.

Έχω την Club 9800pro απουσάριστη και σε άλλα παιχνίδια (farcry,ut2004) δεν έχω αυτό το πρόβλημα.Ρυθμίσεις έχω δοκιμάσει διάφορες 800χ600,1024χ768,όλα high,med,low με ΑΑ χωρίς και πάλι το ίδιο αποτέλεσμα.Drivers 4.8.

Δημοσ.

thanks stefan123 ,simera to termatisa

to epexa me ta exis settings 1024x768 medium kai ola ta effe on ektos to aa kai to verical sync

ena pragma mporo na po

ena brabo stin id to paixnidi einai poli kalo ,poli kalo 5akanalo ixo

mixani grafikon poli kali

eixa paixi kai tin leaked ekdosi tou doom 3

to paixnidi xeperase tis prosdokies mou

axize ola ta lefta tou

tha to arxiso pali apo tin arxi

Δημοσ.
Ρε παιδιά απέκτησα πρόσφατα και εγώ το παιχνίδι και έχω το εξής πρόβλημα.

Μου βγάζει στην οθόνη κάτι άσπρες κουκίδες σε διάφορα σημεία κάτι σαν χιόνια.

Έχω την Club 9800pro απουσάριστη και σε άλλα παιχνίδια (farcry' date='ut2004) δεν έχω αυτό το πρόβλημα.Ρυθμίσεις έχω δοκιμάσει διάφορες 800χ600,1024χ768,όλα high,med,low με ΑΑ χωρίς και πάλι το ίδιο αποτέλεσμα.Drivers 4.8.[/quote']

exo kai ego tin club-3d 9800 pro me drivers 4.8 kai epaixe telia

dokimase na trexeis kanena programma gia artifacts na deis ti paizei

Δημοσ.

Είμαι στην πίστα με τον τελευταίο μεγάλο κακό και παιδεύομαι 1 ώρα τώρα. Τελικά το παιχνίδι ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Είναι το καλύτερο FPS που έχω παίξει ποτέ μακράν... Τόσο που σκεφτομαι να πάω να το αγοράσω!

Δημοσ.

Τελικά μετά την εγκατάσταση SP2 για τα XP και τους νέους NFORCE για το m/b είπα να δώ το παιχνίδι για άλλη μία φορά πριν βάλω τους 4.9b και τα χιόνια σταμάτησαν.Περίεργο τι λέτε.Τους 4.9b τι προτίνετε να τους εγκαταστήσω ή μιας και το παιχνίδι τρέχει μια χαρά να περιμένω τους official drivers της ΑΤΙ?

Δημοσ.

Φιλοσοφικές Doom αναζητήσεις

-------------------------------------

Είδα και εγώ επιτέλους το περιβόητο Doom, εντάξει με το σύστημα που έχω (GF3) δεν μπόρεσα να εκτιμήσω τα γραφικά του, που πρέπει να είναι πολύ καλα, τουλάχιστον παίζει ικανοποιητικά στα 800x600 με low details, πιάνει σε στενούς χώρους κάπου 40+ fps, πέφτει κάτω από 25 αν γίνει μεγάλος πανικός ή σε πολύ ανοιχτό χώρο. Ο ήχος είναι όντως πολύ καλός αλλά σα ολοκληρωμένο παιχνίδι δεν μου έκανε κάποια ιδιαίτερη εντύπωση, περίμενα κάτι πιο πρωτοποριακό. Όλοι έλεγαν για την ιδιοφυία τον Carmack, όχι ότι δεν πρέπει να είναι, αλλά μετά από τόσα παιχνίδια που έχουν βγει το Doom 3 είναι απλά άλλο ένα παιχνίδι με ωραία γραφικά και καλή ατμόσφαιρα. Το Farcry πχ. είναι πιστεύω καλύτερο, και το Half-Life 2 περιμένω ότι θα είναι με διαφορά το παιχνίδι της χρονιάς, αν βγει φέτος :). Ίσως αυτοί που έφτιαχναν το Doom απλά ήθελαν μια συνέχεια των προηγούμενων Doom χωρίς να θέλουν να προσθέσουν άλλα στοιχεία στο gameplay, επίτηδες για να είναι ένα oldskool παιχνίδι όπως έλεγε και στο review της η Gamespot. Οι καιροί έχουν πάντως αλλάξει, straightforward fps έχουν βγει πολλά, και για να κάνει πια τη διαφορά ένα παιχνίδι πρέπει να εισάγει κάτι νέο, δεν νομίζω ότι τα γραφικά μετράνε τόσο, ακόμα και του Painkiller πχ. μου φαίνονται επαρκή, που τρέχει και άνετα..

Εσείς τι λέτε?

Δημοσ.

Πρέπει να τω παίξεις όλο για να έχεις πλήρη εικόνα. Και 'γω μέχρι τα μισά δεν είχα ενθουσιαστεί. Το κακό είναι ότι το σενάριο εκτυλίσσεται στον Aρη, οπότε δεν έχει τις φυσικές ομορφιές του farcry. Όμως το story είναι πολύ καλό, ιδίως προς το τέλος που καταλαβαίνεις πλήρως και τι παίχτηκε και από που ήρθαν όλοι αυτοί οι διαόλοι... Πάντως ο τελευταίος κακός πολύ δύσκολος (είναι και 60m παλικάρι όμως). Πάντως θα επιμείνω να το τελειώσεις, γιατί στις τελευταίες πίστες αλλάζουν και τα σκηνικά καθώς μπαίνεις... [auto censored!]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...