Draminos1979 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Η επιλογή για το Anisotropic Filter πως ακριβώς βρίσκεται στο DoomConfig γιατί δεν μπορώ να την βρω και να αλλάξω την τιμή του.Ας βοηθήσει κάποιος.Thanks :wink:
Panahs Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Θα το βρεις με τη μορφή αυτής της γραμμής "seta image_anisotropy "x" όπου "x" βάζεις την επιθυμητή τιμή. Όμως εάν έχεις ρυθμίσει την κάρτα γραφικών να μην αφήνει τα παιχνίδια να ρυθμίζουν αυτόνομα το Anisotropic Filtering δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο.
giorgos_g Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Re pedia ti label exoun ta cd tou doom3??? To kano egkatastasi kai otan zitai to cd2 to vazo alla den proxoraei, ta cd pou exo exoun label: D3_CD1, D3_CD2, D3_CD3, sosto einai???
billpeppas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Κάνε το εξής trick: Φτιάξε έναν temporary folder για το Installation του Doom ( π.χ. φτιάξε έναν φάκελο "Doom III Temp" στο Desktop σου ) Κάνε copy εκεί τα περιεχόμενα των 3 CD. ( όταν ρωτήσει "This folder contains a folder named ... απαντάς Yes ) Αφού αντιγράψεις εκεί τα περιεχόμενα και των 3 CD , τρέξε από εκεί το Setup.
giorgos_g Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 les na treksi etsi?, tha to kano na do...
billpeppas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 An den mpei etsi , exeis kapoio prob sta CD ( corrupted files , missing files , etc )
giorgos_g Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 An den mpei etsi ' date=' exeis kapoio prob sta CD ( corrupted files , missing files , etc )[/quote'] Epekse file mou, nase kala
Papajohn Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Είχα και εγω την πρώτη μου επαφη με το Doom3 σήμερα. Συστημα: P4 2,4 GHz && 512MB RAM && Radeon 9600PRO Αναλυση 800x600, medium detail και απο το ATI control panel επιλογη για maximun speed (δηλαδη ολα τα εχτρα κλειστα -AA, AF) ¨ Το παιχνιδι τρεχει ικανοποιητικα. Πολυ ωραια γραφικα και κινηση που να μη πεφτει κατω απο τα 25fps με ενα δυο τερατα. Πεφτει ομως στα 15 όταν γινεται πολύ χαμος αλλα καθως τα σημεία αυτα είναι λίγα το παιχνιδι είναι playable. Αποψη για το game: Πολύ ομορφο, πολύ ατμοσφαιρκο. Ομως θα ελεγα αρκετα βαρετο... Μετα απο 3 ωρες παιχνιδιου το παιχνιδι αρχισε να γινεται επαναλαμβανομενο χωρις καποια σεναριακη εξελιξη και μου θυμισε ενα Seriοus Sam στο κλειστοφοβικο του. Μου αρεσε πολυ ο σχεδιασμος των χαρακτηρων/εχθρων, δεν με πειραξαν τα scripted events καθως φτιαχνουν ατμοσφαιρα. Θελω να τονισω κατι όμως. Τελικα το doom3, ως eye candy, δεν είναι αυτο που περιμενα. Εχοντας μολις χθες τερματισει το Deus Ex 2, τα γραφικα του Doom, αν και καλυτερα δεν είναι το επομενο μεγαλο βημα. Καμμια σχεση με το συναισθημα όταν είχα πρωτοδεί τα Quake 1, Quake 2, Quake 3. Σημαντικη η βελτιωση στα γραφικα, όχι όμως κατι το εντυπωσιακο. Ισως λογω καρτας γραφικων να χανω πραγματα, δεν πιστεύω όμως το AF η το AA σε 1024x768 να είναι σε θεση να μου αλλάξουν αποψη. Αυτα απο μενα, happy gaming.
stefan123 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Papajohn vazontas best performance apo to ati control panel exo tin tin entiposi oti anevazeis men tin taxitita alla katevazeis se epipedo low tin piotita ton grafikon..Gnomi mou einai oti tis rithmiseis apo to control panel den prepei na tis peirazoume..Pantos sto sistima sou xreiazesai toulaxiston alla 256 mb ram kai gia na anevaseis ligo tis epidoseis mporeis na overlokareis epeksergasti,mnimi kai karta grafikon kathos kai na valeis tous 4,9beta catalyst drivers gia na deis terastia diafora stis epidoseis..Ego me default tis rithmiseis apo to control panel,enan p4-2,66@3,06 ghz mia 9700pro o/c kai 768mb ram 333mhz@370 to trexo me 50-60 frames sto high xoris a/a kai a/f kai o grafiko einai telieio..Auta..
stefan123 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 A ksexasa oti to trexo se analisi 1024x768 pou kamia sxesi den exei me tin xamili kai xonrokomeni 800x600 analisi.filika,stefanos
dimitris__ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Πάντως εμένα μου τρώει και τα 1024ΜΒ της RAM μου... Δεν θα ήθελα να ξέρω τι συμβαίνει με 512!
Papajohn Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Ναι βρε, μην υπερβαλλετε, σας λεω με 512MB, P 2.4GHz, R9600PRO το παιχνιδι είναι απολύτως playable, με όλα τα εφφε on. Ενταξει, δεν εχουμε AA και AF αλλα τι παιχνιδι πανεμορφο και χωρις προβληματα. Εγω θα εβαζα το δικο μου συστημα ως "recommended" για να δεις το doom με όλα του σχεδον τα γραφικα. Φυσικα θα πεζει και σε λιγοτερο αδυναμα μηχανηματα αλλα με σηματνικες τοτε υποχωρήσεις. Τωρα με R9800+,1GB RAM το παιχνιδι θα φυσάει. Και μια απορία. Πως εναργοποιώ τον surround ηχο;; Μου λεει να βαλω πολυκαναλα ηχεια σο control panel. Εκει βαζω "quadrophonic speakers" (4 Ηχεια, 1 woofer) αλλα δεν τα δεχεται το παιχνιδι...
stefan123 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Papajohn an se ikanopoiei ayto pou vlepeis pao paso.Alla oxi kai "recommended" to sistima sou..Me 800x600 analisi kai medium grafiko(stin ousia low giati peirakses to ati control panel kai katevases ta grafika) xoris a/a kai a/f kai me 15 frames stis dinates maxes, mono "recommended" den einai...Ase pou to evala se aytes tis ritmiseis kai epaiza allo paixnidi..tespa.kalo gaming se ola ta paidia giati einai poli kalo game(an kai psiloepanalamvanomeno)...
DimAslan Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Ναι, πολύ καλό το παιχνίδι. Εγώ το παίζω σε Ρ4 2.6ΗΤ@ 3GHz, ram 2x256/400 dual channel, MSI GeForce4 Ti 4800 128MB. Δεν έχω μετρήσει frames και τέτοια, αλλά ακόμα και στα 1024 που το έπαιξα δεν είδα τρομερά κολλήματα. Προσπάθησα να κάνω και λίγο overclock την κάρτα γραφικών, αλλά ακόμα και με ανοιχτό κουτί κάποια στιγμή πετάει σκουπίδια και δεν ξέρω αν είναι λόγω θερμοκρασίας... Με βλέπω για κανένα water block και σύντομα... Είναι πάντως αρκετά τρομακτικό. Όχι βέβαια περισσότερο από το Alien Vs Predator, αλλά πάντως αρκετά καλό. Ξέρω ότι η συζήτηση είναι περί Doom III, αλλά μιας και είμαστε στο θέμα των παιχνιδιών, ξέρει κανείς πότε βγαίνει το Half Life 2?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα