Προς το περιεχόμενο

DOOM III

FISHERMAN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

SGP to exeis kai to trexeis se 1024 me 9600-9500? osoi gnostoi mou to exoun gia aftes tis kartes to 1024 einai ksaxasmeni ipothesi....

theoritika leei oti paizei kai se 4MX nai pws? ola sto low kai ta frames itan me to zori pano apo 20

edo 9600XT

edo 9500PRO

kai na ti pathenei mia 9600XT me tis rithmiseis pou les edo apo oti vlepeis einai poles fores poli kato apo 30 prama pou kanei to paixnidi na min vlepete...

Δημοσ.
Kai emena me AMD64 3000+ 1Gb Ram PC4000 kai moded 9800pro se 9800XT sernete mono 800x600 kai medium details :( :( :( :( :( :( :( to kseftilisan telios

Kala eimaste sovaroi? tetoio sistima kanonika tha eprepe na petaei!

Mipos to parag@misan to thema??

Δημοσ.
Kai emena me AMD64 3000+ 1Gb Ram PC4000 kai moded 9800pro se 9800XT sernete mono 800x600 kai medium details :( :( :( :( :( :( :( to kseftilisan telios

Kala eimaste sovaroi? tetoio sistima kanonika tha eprepe na petaei!

Mipos to parag@misan to thema??

auta mou ta evgale sto autodetec kai emina m******** telika to evala 1024x768 me high details kai 4xAAkai 8xAF kai pai kala an kai kani kapia spasimata pou kai pou prepi na kliso to AA... :cry: :cry:

Δημοσ.

tosi anamoni gia to doom 3, kai tora poy irthe to mono poy diakrino sto forum einai i apogoiteysi. otan eixe vgei to far cry toylaxiston kaname polles fores post gia ta thetika toy. gia to doom 3 mono arnitika vlepo. kamia kali gnomi gia kati?

Δημοσ.

Σιγά μη δώσω 60 ευρώ να το πάρω αυθεντικό.Ας περιμένω και κάνα μήνα παραπάνω δε με πειράζει.Όμως όταν το βρω(με οποιοδήποτε τρόπο) θα το πάίξω, θα το ευχαριστηθώ και θα γλιτώσω και 60 ευρώ!!!Το έχουνε ξεφτιλίσει πια!Άκου 60 ευρώ!Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός ένα παιχνίδι δεν πήγαινε παραπάνω από 10000 δρχ.Αλλά τότε είχαμε δραχμές τι περιμένεις!Κοροιδία!Όσο και να δουλέψανε τα παλικάρια που φτιάξανε το game ρωτήσανε και εμάς αν αντέχει η τσέπη μας!Πάντως αν και λίγο εκτός topic οι ίδιες οι τιμές που έχουν εκτοξευθεί στα ύψη έχουν ωθήσει τον κόσμο στην πειρατεία!Και να δείτε σε λίγα χρόνια τι έχει να γίνει!Όταν θα βγει η Gforce 8 τα παιχνίδια θα έχουν 100 ευρώ το ένα;!Αίσχος!

Δημοσ.

Εγω νομιζω οτι ειναι πολυ καλο το παιχνιδακι με φοβερη ατμοσφαιρα !!!

Και μενα medium εβγαλε στο autodetect παρολα αυτα με high δεν κολαει πουθενα δεν το περιμενα... Αξιζει

Δημοσ.

Όσων αφορά τις απαιτήσεις του παιχνιδιού εγώ πιστεύω ότι αδύνατον να μην παίζει σε Athlon 64, ddr, Ati 9800 και δε συμαζεύεται!Ρε παιδιά έχετε κάνει και κάνα formataki στο συστηματάκι σας!Άμα κάνετε απεγκατάστησεις και εγκαταστάσεις, σβήνετε, γραφετε στο δίσκο νομίζετε ότι δε φθείρεται το λειτουργικό!Εγώ πάντως όταν το παίξω αν και σε σχέση με το παραπάνω σύστημα έχω σχετικά φτωχό(1.6Ghz,512sdram,Gforce FX 5700) θα το βάλω σε λειτουργικό που το μόνο που θα έχει θα είναι οι drivers και τίποτε άλλο.Ούτε καν Office δε θα βάλω.Γι'αυτό οι τυπάδες της ID έχουν σαν προτινόμενη 1gb ram!Δε λέω το παιχνίδι θα έχει απαιτήσεις αλλά αδύνατον να μην παίζει σε τόσο δυνατά συστήματα.Παίξτε λίγο με τις ρυθμίσεις, κάντε και κάνα optimize στο λειτουργικό σας, κάνα defragment και δείτε αν θα έχετε αποτελέσματα.

Δημοσ.
Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός ένα παιχνίδι δεν πήγαινε παραπάνω από 10000 δρχ.

Εξαρτάται πόσο μικρός ήσουν γιατί εγώ όταν πήγα να αγοράσω το Sensible Soccer για το PC (την πρώτη έκδοση που βγήκε) σε δισκέτα (ναι μόνο μία ήταν ούτε καν high density αλλά 720 kb!!!) στοίχιζε 17.000 δρχ!! Μιλάμε για το 1992-93. Οι τιμές από τότε δεν έχουν αλλάξει σχεδόν καθόλου θα έλεγα.

Όσον αφορά το Doom 3 τώρα περίμενε λίγο να βγει και στην ευρωπαική αγορά ( 13/8 ) και ας ελπίζουμε ότι στοιχίζει το πολύ 50 ευρώ. Εγώ πάντως μάλλον θα το αγοράσω όσο και να κάνει γιατί τέτοια παιχνίδια κάποια στιγμή γίνονται συλλεκτικά (όπως και το Diablo 2 :wink: ).

Δημοσ.

Κοίτα εγώ μίλησα για formaρισμένο pc γιατί είδα το παραπάνω σύστημα και έπαθα την πλάκα μου όταν είπε ότι δεν μπορεί να το παίξει σε καλή ανάλυση με Ati 9800 και ddr και Athlon 64!Δηλαδή αν το παίζει αυτός σε ανάλυση 800x600 εγώ δηλαδή πόσο πρέπει να το παίξω;Σε 320x240;;;;;;

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ λέω να πάμε να αγοράσουμε κάνα επεξεργαστή στα 5Ghz, 5-6gb ram ddr10 και καμία κάρτα γραφικών με core 2000 και memory 5000 με μνήμη 2-3 gb!Να μην τσιγγουνευόμαστε έτσι δεν είναι!Τότε θα το παίξει και θα κάνουν και τούμπες τα τερατάκια. :lol: :lol: :lol: :lol: (Φυσικά τέτοιο σύστημα ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν υφίσταται αλλά που θα πάει θα φτάσει μία μέρα και εκεί η τεχνολογία).Μάλιστα εγώ λέω να το παίξω τότε! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

se 9800 paei 1024 se 9600xt oxi...an kai fenete na exei mia idieteri simpathia stous intel to paixnidi....

oso gia to an eipame thetika..den xriazete to game apla spernei :P

to perivalon einai telio kai akoma xwris 5.1 (Audigy 1 mamakizete gia kapio logo :/ ) se exei sinexia stin tsita....

idika tora arxi eisai mesa sto skotadi (meta tin katastrofi) kai pas me enan fakoudako :P ksafnika sou petagete to frikio kai prepei na travikseis oplo :P poli friki tinazese sinexia :P

Δημοσ.

Εγω θυμάμαι με 17.000 το κάθε παιχνίδι, και μετά άρχισε μία προσπάθεια με ελληνικά βιβλιαράκια κλπ και ήταν γύρω στις 13,000!

Για τα οικονομικά επίπεδα της εποχής (εφημερίδα 100 δρχ, σουβλάκι 300) ήταν και τότε ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!

Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα, ας μιλήσουμε για το hardware που απαιτείται..

Εσείς που το έχετε ήδη είναι "negro" το παχνίδι ή καμιά beta??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...