Προς το περιεχόμενο

DOOM III

FISHERMAN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Apo oti kserw exei ypostiriksi gia 5.1 to doom.

Egw pantws ksetrela8ika me to paixnidi. Eimai sto simeio pou briskeis ta mancubus kai adeiazeis oti exeis kai den exeis panw tous! PORWSH!!!!!!

Lupamai alla oso kai na to epsaksa den mporw na brw kanoniko polukanalo hxo.

Isws ena pseudo-surround MONO.

Για όσους έχουν surround ηχεία και δεν μπορούν να ενεργοποιήσουν το surround ήχο στα options, μια διευκρίνηση:

Δεν αρκεί να έχετε ενεργοποιημένο τον πολυκάναλο ήχο από τα options της κάρτας. Απλά θα πρέπει να κάνετε μια ενέργεια ακόμα: Να πάτε στο advanced των Speaker Settings (Control Panel -> Sound and Audio Devices -> Speaker Settings -> Advanced) και να κάνετε την απαραίτητη ρύθμιση και εκεί (πχ 5.1 Surround Sound αντί για Desktop Speakers). Είχα το ίδιο πρόβλημα, το διάβασα στις οδηγίες, πήγα και έκανα την ρύθμιση και τώρα ενεργοποιείται ο πολυκάναλος ήχος και μάλιστα από όσο το άκουσα είναι και πολύ καλός.

Δημοσ.

Μόλις εγκατέστησα την Gigabyte Ati X800XT 256Mb Platinum με τούς ολόφρεσκους βέβαια drivers 4.8 και το DOOM3 πάει μια χαρά ,με High Details και 1024χ768 , ακριβούτσικη βέβαια (590 τελική τιμή ) αλλά τα αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω..

Δημοσ.

βρισκομαι στο επιπεδο delta labs -level 2 μπορειτε να μου πειτε που βρισκεται το plasma inducer και δεν μπορω να το βρω ,την πιστα την εχω παιξει τρεις φορες και εχω σκασει

Δημοσ.

Einai se ena tetragwno dwmatio me 3 san ntoulapia-gennitries, pou to ena einai anoixto kai exei enan kylidro mesa. O kylindros aytos einai to plasma inducer. Nomizw einai sto 2o orofo..

Δημοσ.

Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς κάνει το Anisotropic Filtering? Πάω στο DoomConfig.cfg και το αλλάζω από 8 σε 0 και το μόνο που βλέπω είναι ένα εντυπωσιακό boost των 10 τουλάχιστον καρέ ανά δευτερόλεπτο χωρίς να μπορώ να διακρίνω διαφορά στην εικόνα. Η κάρτα είναι Ti4200. Το έχω απορία από πολλά παιχνίδια...

Δημοσ.

Koita sto edafos.

Xwris anisotropic tha parathrhseis 2 oriakes grammes opou ta texture sthn kontini perioxi tha fainontai kanonika, sth deuterh ligo pio thola kai sthn 3h aisxos. :lol:

Otan kineisai to apotelesma tha einai akoma pio athlio giati ta oria tha einai pio emfani.

Entaksei de xreiazetai na exeis 8 anisotropic alla kai to mhden den pisteuw oti aksizei.

Toulaxiston 2x vale.

Des edw ena paradeigma.

Δημοσ.

Σωστά, αλλά νομίζω πως με την Ti4200 του Panahs, δεν αξίζει η διαφορά του AF στην ποιότητα σε σχέση με την μείωση της ταχύτητας... :(

Δημοσ.
Σωστά, αλλά νομίζω πως με την Ti4200 του Panahs[/b'], δεν αξίζει η διαφορά του AF στην ποιότητα σε σχέση με την μείωση της ταχύτητας... :(

Αμ μπράβο, αυτό ήμουν έτοιμος να πω. Μηδενίζοντας το AF, πέραν από το ότι δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά γραφικών στους σκοτεινούς διαδρόμους του Doom, η βελτίωση της ταχύτητας είναι τόσο αισθητή που ομολογώ ότι άλλαξε το παιχνίδι! Εκεί που έπιανα 10 με 20 καρέ σε περιπτώσεις μαχών και άλλα, τώρα μπορεί να πιάνει και 30 (και πάνω)! Το παιχνίδι πλέον έχει γίνει πανάλαφρο! Το προτείνω σε όλους όσους έχουν παλαιότερης τεχνολογίας μηχανήματα/ κάρτες.

Και το έχω σε high γραφικά ;)

Πάντως σε ευχαριστώ για την εξήγηση Leibniz. Μου ξεκαθάρισες μια απορία που είχα καιρό :) .

Δημοσ.

Hallo παίδες? πως πάει η πόρωση? ήρθα λοιπόν και εγώ να μπω στο club σας.λοιπόν πριν λίγο download complete και έχω απορία πως θα το εγκαταστήσω.

όπως είπα και πριν, το δονλοαδ τελείωσε και μου δημιούργησε 3 φακέλους, δοομ3 σι ντι 1 και παει λέγοντας. οι φάκελοι είναι γεμάτοι απο ραρ αρχεία. το όνομα του ενώς είναι rld-d3a.r01. λοιπόν, δν βρήκα κανένα εχε η κάνα ινσταλερ, στο μανυαλ είχε μόνο ένα 1)unrar - install - play game γιατί βαριόμουνα, μπορεί να μου πει κάποιος πως θα το κάνω? :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...