Προς το περιεχόμενο

DOOM III

FISHERMAN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβάζοντας το thread έχω να πω ότι δεν υπάρχει να ξοδέψω 400+ ευρώ να πάρω μια κάρτα γραφικών για 5 ώρες χαράς στα 1024χ768... καλύτερα να τα φάω αλλού να τα χαρώ και περισσότερο...

Ίσως σε κανά 2μηνο με τα updates και τα patches να παίζει και σε κανονικά συστήματα που δεν ξεπερνούν σε budget τα 3000+ ευρώ...

• Απαντ. 463
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

saxo vts, mono sto doom to kanei auto 'h kai se alla paixnidia?

Exeis kati overclocked?

Yparxei periptwsh kati sto systhma sou na yperthermainetai.

Mporeis na ksekiniseis koitazontas an ola ta anemistirakia douleuoun kala.

Δημοσ.

Με low detail settings θα το παίξεις. Όχι, δεν θα το ευχαριστηθείς όπως θα το παιζες με ένα ισχυρότερο μηχάνημα.

Δημοσ.
Mhpws...lew mhpws an exete seta image_useCache "0" o,ti kai na valete den kanei diafora giati cache=off ?

to ekana 1 kai to paixnidi crasharei...isws na sunduazetai me kapoia allh ru8misi...

to mod me to opoio "kollas" ton fako sto shotgun douleuei mia xara alla den boleuei..giati h perioxi pou fwtizei einai arketa pio mikri apo tin perioxi pou fwtizetai otan kratas sketo ton fako opote stin ousia den kanei douleia giati fwtizei mia mikri sfairiki perioxi ...dhladh ama einai kapoios ex8ros vlepeis stin fwtizomeni perioxi ena tmima tou teratos..oxi olokliro ! :-)

Δημοσ.

loipon,to pira kai ego.mou thimizei to unreal-the awakening sta grafika an kai einai pio skoteino kai me pio pollous fotismous.gnomi mou einai oti vgike toso vari kai autin tin periodo gia na diafimisei tis nees 6800 kai x800 eno paralilla na vgalei oles tis 5900 kai 9800 tis proigoumenis genias an oxi axristes,toulaxiston paroximenes...Pantos exei kali atmosfaira,alla den einai kati to fovero kai tromero.krima gia ta 5 xronia anamonis..

• Moderators
Δημοσ.

Pantws prepei na tou anagnwrisw oti exei poly megalh diarkeia (epanalambanetai bebaia alla exei megalh diarkeia kai kapou kapou sprwxnei ligo thn "plokh"). Se kapoia fash bebaia ekei pou nomiza oti paei to paixnidi teleiwse mou petakse alla 5-6 levels kapaki gia na synel8w...LOL... Kai to telos eixe plaka, ekei pou peftei kai h mousikh ... gamato! :wink:

To akoma kalytero de einai oti hdh arxisan na emfanizontai mods (kapoia mikra oloklhrwmena kai kapoia sta skaria)! An kai epese poly arnhtismos (mazi kai egw :twisted: ) gia to ka8'auto paixnidi kapoia kalosxediasmena mods mporoun na anadeiksoun th mhxanh tou paixnidiou kai tis dynatothtes ths kai na prosferoun nees sygkinhseis... :D

Δημοσ.

αφου διαβασα...15-17 σελιδες..να πω και εγω την γνωμη μου.

δεν εχω καλη καρτα γραφικων για να μπορεσω να μιλησω εκτενεστατα για το παιχνιδι..απο την αλλη γενικα ποτε δεν ειχα και το τελευταιο μοντελο ...για να παιζω καθε παιχνιδι full effects.

Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω πιο πολυ με τα post toy gdp77! Το παιχνιδι κατα την γνωμη μου ειναι overhyped. Ιδιατερα οσο αναφορα αυτον που παιζει και την αισθηση που του αφηνει..θα αναφερω και εγω το far cry γιατι και αυτο τυχαινει τωρα να το παιζω παραλληλα..εδω και ενα μηνα. και αξια μπορει να μπει στην λιστα με τα πιο εθιστικα παιχνιδια..κατα την γνωμη μου.

καταρχην...ειμαι απογοητευμενος απο τους ηχους..οι οποιοι ποιοτικα ειναι απαραδεκτοι...ειχαμε μια συζητηση με φιλους....και μου ανεφεραν κατα συπτωση το ιδι πραγμα! και μαλιστα με πολυ καλα set ηχειων ο καθενας.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ με τα οπλα..καλα τι ειναι αυτα...σαν νεροπιστολα..η εκεινα τα πλαστικα που περναμε στα πανυγηρια μικροι...σαν αυτα που εχει η Πανια..χεχεεχ συγνωμη αλλα δεν μπορω να συγρινω την αισθηση που εχει το πιστολι στο far cry με το doom3.

οσο αναφορα το βαρυ ..εγω πιστευω οτι ειναι πολυ βαρυ..καποιος ανεφερε οτι οχι τοσο οσο το far cry..εγω θα αναφερω οτι το μηχανημα μου αποδιδει πολυ καλυτερα και σε καλυτερη αναλυση με το far cry παρα με το doom3 αλλα οπως ανεφερα..και παλι δεν ειιμαι frames φανατικος..

τα τερατακια και οι ιστοριες...οπως σωστα αναφερουν πολλοι ..ειναι ...μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...μονο μπροστα ..και τιποτα αλλο..καταντανε κουραστικα! παλι μπαινω σε συγκριση με far cry αλλα η μαχη με στρατιωτες ειτε σε ανοιχτο ειτε σε κλειστο χωρο ειναι πολυ πιο δυσκολη..μετακινουντε συνεχεια...και πολλες φορες...κανουν κινησεις για να σε περικυκλωσουν...μεχρι τωρα στο doom μονο μπροστα!

με κουραζει το γεγονος οτι ειναι εξαιρετικα σκοτεινο...και απορω γιατι δεν εχουν βαλει...εκτος απο το brightness και gama correction.

γενικα... περιμενα κατι καλυτερο οσο αναφορα gameplay...σαν παιχτη η αισθηση που μου αφηνει ειναι μετρια...τωρα ενταξει καποιος ειπε οτι δεν μπορουσαν να αλλαξουν πολλα και οτι επρεπε να μεινουν σταθεροι στις αξιες...του αρχικο..Δεν διαφωνω..γιατι το παιχνιδι απο μονο του ειναι κλασικο..εξαιτιας της παλιας εκδοσης..αλλα νομιζω οτι αν δεν υπηρχε η κληρονομια απο παλια..και το βλεπαμε ξαφνικα απλα σαν ενα νεο παιχνιδι..τοτε σιγουρα θα ασχολουμασταν με αυτο..αλλα καποια στιγμη θα εμενε και αυτο καπου...στο παρελθον.

Μια ψηφος στο Far cry απο μενα...

6 ή 7 /10 θα του εβαζα! (το 7 γιατι δεν εχω καλη καρτα γραφικων και μπορει να μην εκτιμω 100% την καλη δουλεια που εχουν κανει εκει..αλλα μαλλον ξεχασανε αλλα..)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...