Typhoon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 9 θα του έβαζα. 10 θα του έβαζα μόνο υπό το σκεπτικό ότι είναι το μόνο παιχνίδι μέχρι στιγμής που σε κάνει να το ζεις πραγματικά. Αλλά τα προβλήματα που συζητούσαμε παραπάνω δεν επιτρέπουν αυτό το 10αρι. 10 όμως δεν παίρνει κανένα παιχνίδι μέχρι σήμερα. Για μένα αυτά που έχουν φτάσει πιο κοντά είναι το Starcraft & το Tie Fighter Collectors Edition.
DarkOrion Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 kai gw kana 9 ante 9.5 tha evaza. den exw paiksei to starcraft file typhoon kai den kserw. Tote den eixa pc.
apostolt Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 8.5 το πολυ απο εμενα.Ενταξει περα απο τα καλα γραφικα δεν νομιζω οτι προσφερει και τιποτα καινουργιο.
Typhoon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 kai gw kana 9 ante 9.5 tha evaza. den exw paiksei to starcraft file typhoon kai den kserw. Tote den eixa pc. Παίξτο τώρα! Το μόνο που πιθανός να σε χαλάσει είναι τα outdated γραφικά (640x480 )
geran Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να το παιξει κανεις με geforce 2 32mb??? (δεν θελω γελια)
sarisn Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να το παιξει κανεις με geforce 2 32mb??? (δεν θελω γελια) Ούτε με σφαίρες
Johny4 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Εγώ δοκήμασα να παίξω το starcraft αλλα δεν το συνέχισα επειδή με χάλασαν τα γραφηκά του.
tomzaribo21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 10 όμως δεν παίρνει κανένα παιχνίδι μέχρι σήμερα. Για μένα αυτά που έχουν φτάσει πιο κοντά είναι το Starcraft & το Tie Fighter Collectors Edition Typhoon, εγώ θα διαφωνήσω.Υπάρχει παιχνίδι που έχει πάρει άριστα και το καταπληκτικό είναι οτι ακόμη,εώς και σήμερα, πιστεύω κανένα δεν έχει μπορέσει να του μοιάσει,αλλά ούτε καν να το πλησιάσει.Πολλά παιχνίδια προσπάθησαν να αποδώσουν το κινηματογραφικό χαρακτήρα του, την ατμόσφαιρα και την....ζωντάνια του αλλά κάπου έχασαν "την μπάλα". Τελικά,αν αφήσουμε στην άκρη τα "στολίδια" ενός game, αυτό που μετράει είναι η ideractivity του με το χρήστη δηλ. κατα πόσο ένας gamer την ώρα της ενασχόλησης του με αυτό θα αποκοπεί απο το περιβάλλον του,θα "μπεί" μέσα στην οθόνη και θα νομίσει οτι αυτός κυνηγάει ή καταδιώκεται και οτι αυτός σώζει εκείνη τη στιγμή τον κόσμο ή τον κατεστρέφει. Όσο περισσότερη ώρα σου προκαλεί ένα τέτοιο συναίσθημα ένα παιχνίδι τόσο πιο αξιόλογο είναι. Παίζω games σχεδόν μία 8ετία.Μόνο ένα παιχνίδι μου έχει προκαλέσει τέτοια συναισθήματα.Το.....υπογραφόμενο.! *Μπορεί να φαίνομαι εγωιστής και απόλυτος .Μπορεί και να είμαι.Απλά θεωρώ τον εαυτό μου ως gamer..... απόλυτα πεπειραμένο.
Papajohn Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 tomzaribo21, δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζι σου. Ενα μονο παιχνιδι, αυτη τη μια 10ετια που ασχολούμε με το pc gaming εφερε το είδος σε αλλα ύψη, σε αλλη ατμόσφαιρα, σε αλλο παθος. Ηταν το μονο παιχνίδι που το ζούσες, οχι γιατι σε φοβιζε με εξυπνα τρικ αλλα γιατι καθε στιγμη ησουν εσυ ο Gordon Freeman που περιπλανούνταν στη Black Mesa. Ησουν εσυ που ζηταγες βοηθεια και σου την επεφταν οι Marines, ήσουν εσυ ο πρωταγωνιστής. Και δεν εμεινε εκει, τα add ons του συναχισαν τον μυθο με τον καλυτερο τροπο. Opposing Force, Blue Shift αλλα και Counter Strike ήταν ολόκληρα καιφάλαι μονα τους. Τεσπα, lets enjoy doom, ωστε να μας ανοιξει η όρεξη για το κυρίως πιάτο στο τέλος του Σεπτέμβρη!
DarkOrion Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 gia to starcraft den tha exw provlima me to an ta grafika tou einai kala i oxi. pisteuw tha kollisw opws eixe ginei tote me olous osous iksera giati exw mia mikri idea (to eixa dei kana misawro sto pc enos filou) oso gia to hf, sumfwnw oti einai kai auto eksairetiko paixnidi, kai perimenoume oloi na doume tin sunexeia tou.
DarkOrion Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 re paidia, kai kati allo. ti einai auto to timedemo pou vlepw na lene pantou???
avenger Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 re paidia, kai kati allo. ti einai auto to timedemo pou vlepw na lene pantou??? Είναι το benchmark του παιχνιδιού.Βγάζεις την κονσολα με ctrl alt και ~ και μετά πληκτρολογείς timedemo demo1 Αφού κάνει ένα τεστ το παιχνίδι σου βγάζει έναν αριθμό σε fps.
The Crow Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Λοιπόν παιδιά εγώ έχω το παρακάτω σύστημα: Intel Pentium 4 στα 1.6Ghz (Η motherboard υποστηρίζει μέχρι agp 4x και όχι ddr) 512mb SDRAM ASUS Gforce FX 5700 TD 256 DDR και έχω κάνει τις παρακάτω αλλαγές στο Doomconfig.cfg: seta image_useCache "1" seta image_CacheMegs "128" seta image_cacheMink "10240" seta image_downSizeBumpLimit "1024" seta image_downSizeBump "1" seta image_downSizeLimit "512" seta image_downSize "1" Το παιχνίδι το παίζω σε ανάλυση 800x600, medium details, όλα τα advanced settings on και antialiasing 2x. Με αυτές τις ρυθμίσεις πιάνω σε κατάσταση ηρεμίας 45-50 fps, όταν αντιμετωπίζω 1-3 εχθρούς πέφτει στα 30 fps και άμα πλακώσουν πολύ 4 και άνω(ιδίως στην τελευταία πίστα που γίνεται χαμός,σου έρχονται συνεχώς) πέφτει στα 10-15 οπότε παρατηρώ κάποια ψιλοκοληματάκια. Πάντως με το σύστημα που έχω είμαι αρκετά ικανοποιημένος σε σύγκριση βέβαια με πολλούς εδώ μέσα που έχουν τα καλύτερα συστήματα που κυκλοφορούν στην αγορά αυτήν την εποχή.Δεν περίμενα έτσι κι αλλιώς περισσότερα από το σύστημά μου.Πάλι καλά που απέδωσε τόσο καλά αν σκεφτούμε ότι το Doom 3 είναι ένα από τα βαρύτερα με πρώτο το Far Cry.Πάντως μπράβο στην ID γιατί όταν το έβαλα σε High details και μετά σε medium δεν πρόσεξα καμία σημαντική διαφορά(πρέπει να κάτσεις με μεγεθυντικό φακό για να προσέξεις κάτι.Τα γραφικά ήταν τέλεια και όχι μονότονα όπως του Far Cry που μόνο θάλασσα έβλεπες και τίποτε άλλο.Εξαιρετικό παιχνίδι και γί' αυτό του βάζω 9.10 θα του έβαζα αν είχε και λίγο εξωτερικούς χώρους.Το Half Life 2 από όσο έχω δει και από το trailer είναι τέλειο σε αυτόν τον τομέα.Είδωμεν!
Typhoon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 10 όμως δεν παίρνει κανένα παιχνίδι μέχρι σήμερα. Για μένα αυτά που έχουν φτάσει πιο κοντά είναι το Starcraft & το Tie Fighter Collectors Edition Typhoon' date=' εγώ θα διαφωνήσω.Υπάρχει παιχνίδι που έχει πάρει άριστα και το καταπληκτικό είναι οτι ακόμη,εώς και σήμερα, πιστεύω κανένα δεν έχει μπορέσει να του μοιάσει,αλλά ούτε καν να το πλησιάσει.Πολλά παιχνίδια προσπάθησαν να αποδώσουν το κινηματογραφικό χαρακτήρα του, την ατμόσφαιρα και την....ζωντάνια του αλλά κάπου έχασαν "την μπάλα". Τελικά,αν αφήσουμε στην άκρη τα "στολίδια" ενός game, αυτό που μετράει είναι η ideractivity του με το χρήστη δηλ. κατα πόσο ένας gamer την ώρα της ενασχόλησης του με αυτό θα αποκοπεί απο το περιβάλλον του,θα "μπεί" μέσα στην οθόνη και θα νομίσει οτι αυτός κυνηγάει ή καταδιώκεται και οτι αυτός σώζει εκείνη τη στιγμή τον κόσμο ή τον κατεστρέφει. Όσο περισσότερη ώρα σου προκαλεί ένα τέτοιο συναίσθημα ένα παιχνίδι τόσο πιο αξιόλογο είναι. Παίζω games σχεδόν μία 8ετία.Μόνο ένα παιχνίδι μου έχει προκαλέσει τέτοια συναισθήματα.Το.....υπογραφόμενο.! *Μπορεί να φαίνομαι εγωιστής και απόλυτος .Μπορεί και να είμαι.Απλά θεωρώ τον εαυτό μου ως gamer..... απόλυτα πεπειραμένο.[/quote'] Προσωπικά εγώ δεν βρήκα το Half Life άριστο παιχνίδι. Για την εποχή του ήταν ότι καλύτερο υπήρξε στον τομέα των FPS αλλά δεν ήταν το τέλειο. Πολλοί άνθρωποι τρελάθηκαν με το HL, εμένα μου άρεσε πολύ αλλά δεν αποβλακώθηκα (όπως είχα κάνει με το Starcraft & το Tie Fighter)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα