The Crow Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Ναι αλλά η σειρά 6 των drivers που έχουν κυκλοφορήσει δεν υποστηρίζεται πλήρως από την κάρτα μου.Έτσι δεν είναι;Οι τελευταίοι πάντως για Gforce 5 σειρά είναι οι 56.72.
darkled Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Wraia to paixnidaki, an kai ta Far Cry, Thief 3, ta euxaristi8ika pio poli giati eixan pikilia stous xorous kai mporouses kai na epilejeis mia stratigiki telos panton. Stous klistous xwrous omws tou doom elaxista mporeis na kaneis apo pleuras stratigikis (ektos tou na arxiseis na trexeis gia na breis katafigio) Tromaktiko den einai....se krataei sthn tsita omws... Opios 8elei tromaktika as paijei to thief 3 sto level tou egkatalelimenou orfanotrofiou.... O telikos kakos ton brika geleia eukolo gia na pe8anei (me thn proth sto mesaio epipedo) anti8eta o protos Diaolos htan poli pio diskolos....
sarisn Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Προς The Crow, Εγώ έχω βάλει τους τελευταίους της nVidia (61.77 νομίζω). Να ξέρεις πάντα ότι οι drivers της nVidia ανεβάζουν πολύ τις επιδόσεις της κάρτας γραφικών σε σχέση με αυτούς της Asus (ή οποιασδήποτε μάρκας). Τελικά βρήκα από τα Advanced settings το ΑΑ και το ανέβασα στα 4x (ήταν απενεργοποιημένο). Το AF αν θυμάμαι καλά ήταν ενεργοποιημένο. Καλά μιλάμε ότι είδα τεράστια διαφορά δεν το συζητάω. Τώρα πάει πολύ πιο smooth το παιχνίδι και έχω πορωθεί ακόμα περισσότερο
DarkOrion Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 me aa sto 4x enw prin itan apenrgopoihmeno, twra paei piuo smooth???? pws ginetai auto???
billpeppas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Ναι ρε DarkOrion , τώρα είναι συνεχώς στα 12fps... LOL @sarisn: Με αυτό το σύστημα ASUS P4P800 Deluxe P4 3.0 GHz 800 FSB 1 GB RAM DDR400 PC3200 ASUS GeForceFX 5700 TD 256 MB DDR ASUS DVD-E616P TEAC DV-W58D Σε τι ανάλυση το παίζεις , και με τι ρυθμίσεις InGame? Γιατί με αυτή την κάρτα γραφικών , με 4xAA , λίγο δύσκολο το βλέπω.
sarisn Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Λοιπόν επιτέλους ξεκίνησα κι' εγώ να παίζω το Doom 3 σε Ultra Quality, 800x600
Dark_son20 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 gdp77 Bspus DarkOrion Andrikkoui mphxths SS me mia grigori matia ta kalitera sistimata tou post se tixea sira sarisn sto ultra dld posa FPS exeis? erikses edit vlepo e?
sarisn Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 ΟΚ το Fraps λέει 30 fps με πιστεύετε τώρα? Αν όχι ας μου πει κάποιος τι να κάνω για να τραβήξω screenshot και να την ποστάρω γιατί δεν το έχω ξαναχρησιμοποιήσει το πρόγραμμα αυτό.
sarisn Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 gdp77 Bspus DarkOrion Andrikkoui mphxths SS me mia grigori matia ta kalitera sistimata tou post se tixea sira sarisn sto ultra dld posa FPS exeis? erikses edit vlepo e? OK sorry για το edit (χεχε) αλλά προφανώς αυτό δεν λέει και πολλά. :wink:
sarisn Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Γράψτε λάθος μάγκες 30 fps ήταν σε κατάσταση idle,σε μάχη έπεσε στα 12-13 fps. Απλά δεν είχα χρησιμοποιήσει ξανά το fraps και δεν ήξερα :oops: :oops: :oops:
billpeppas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Πες ότι σε μια στιγμή έχεις 30fps ( λέμε τώρα ) [ τι 30 , τι 10 ;-) ] όταν εισέρχονται περισσότερα "στοιχεία" ( πολλά τερατάκια , εφέ φωτισμού , σκιές , κλπ ) , στα πόσα fps νομίζεις είσαι? Στα 6-12fps.
billpeppas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 "Γράψτε λάθος μάγκες 30 fps ήταν σε κατάσταση idle,σε μάχη έπεσε στα 12-13 fps. Απλά δεν είχα χρησιμοποιήσει ξανά το fraps και δεν ήξερα" Δεν πρόλαβα το post σου αυτό ( εκείνη την ώρα έγραφα , και διάβαζα και κάτι σημειώσεις ) Είδες? Τι το "περίεργο" βρίσκουμε άραγε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα