Typhoon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Np! Ego pantos kollisa perissotero se ena apo ta proigoumena almata, ekei pou molis mpaineis sto domatio pidas pano se kati solines & meta prepei na ksanapisikseis stin apenanti platforma. Pantos exei proseksei kaneis oti to Imp einai apo tous exthrous pou theloun tis perissoteres sfaires gia na pethanoun ? Thelei peripou tis idies me to Revenand & ligoteres mono apo to Mancubus pou omos einai poly rigmeno brisko
elapse Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Woo hoo μόλις το τελείωσααααα!!! Δεν θα πω τίποτα για να μη σας το χαλάσω, μόνο ένα μικρό tip: λίγο πριν το τέλος, ψάξτε για ένα τούβλο που να γράφει "Id" πάνω Δεν θα ξεχάσω με τίποτα αυτό το παιχνίδι και τις τρομάρες που μου έδωσε, καταπληκτικό!
Typhoon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 hehe check this out: http://www.the56k.com/etoychest/duh.jpg
elapse Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 hehe check this out: http://www.the56k.com/etoychest/duh.jpg BIG LOL!!!
gdp77 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Λοιπόν το παιχνίδι μου πάει απίστευτα smooth. Δυστυχώς, πέρα από την τρομάρα που παίρνω σχεδόν κάθε φορά που εμφανίζεται αντίπαλος, το παιχνίδι δε με εντυπωσιάζει. Ούτε το πιο τρομακτικό που έχω πάιξει είναι, ούτε τα γραφικά του δικαιολογούν το hype, ούτε το σενάριο, ούτε τα όπλα, ούτε και οι αντίπαλοι έχουν κάτι το τπρωτότυπο. Πραγματικά περιμένω πολλά reviews με μέτριες βαθμολογίες και όσοι από σας έχουν κάποια σχετική εμπειρία στο gaming, πιστεύω θα συμφωνήσουν μαζί μου. Δεν αξίζει να αναβαθμίσεις για να παίξεις doom 3. Με Catalyst 4.6 και τα παρακάτω specs : Athlon XP-M 2500+ @ 12x223 @ 2.06v Asetek WaterChill KT03A-L30 Abit NF7-S rev. 2.0 1 GB OCZ PC-4000 Gold Sapphire Radeon 9800 Pro / arctic cooling silencer @ 430 core / 386 mem 2xSeagate 80 GB Barracuda 7200.7 (σε συστοιχία RAID 0 ) Βγάζω timedemo 64 FPS.
gdp77 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Εγω το παίζω στα 1024x768 με απενεργοποιημένο το AA, vsync off και όλα τα άλλα enabled. Πάει απίστευτα καλά χωρίς το παραμικρό σπάσιμο στην κίνηση. Το timedemo το έκανα με το default cfg.
Bspus Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Simera to dokimasa Athlon XP 3000+ FX5900 Ultra 512 RAM Paizo se 1024 me high detail kai 2x AA. Gia mena to AA paizei rolo kai akoma kai me 2x blepo diafora eno i apodosi tis kartas peftei elaxista. Sto 4x kai pano zorizetai Xoris na mporo na po oti paei boutyro, einai sigoura ikanopoiitiki i taxytita. Einai kai arxi bebaia akoma meta pou tha ginetai xamos mporei na sernetai To farcry to epaiza se 1152, low AA kai high detail (oxi ola, envirronment, water, texture mono, pou exoun megalyteri simasia, ta alla medium) kai pigaine kala. Pisteuo oti 1Gb RAM tha voithouse simantika pantos
DarkOrion Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 sumfwnw kai egw. kai skefteite oti prin 1 mina pou tha epairna pc, skeftomoun an tha valw 512 i 1.
sarisn Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Λοιπόν επιτέλους ξεκίνησα κι' εγώ να παίζω το Doom 3 σε Ultra Quality, 800x600 και όλα τα υπόλοιπα δεν τα πείραξα (AF και AA δηλαδή στο default γιατί δεν βρήκα από που αλλάζουν!!! Ελπίζω να είναι ενεργοποιημένα). Κάνει ένα πολύ μικρό σπάσιμο με το μηχάνημα της υπογραφής μου (+ WD Raptor 36.7 GB) το οποίο μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ούτε που το καταλαβαίνω ακόμα και με 4 τέρατα ταυτόχρονα. Η ατμόσφαιρα είναι απίστευτη πραγματικά, το έπαιξα σε απόλυτο σκοτάδι και με καλά ακουστικά που δεν διαπερνά ο εξωτερικός θόρυβος στα αυτιά!! Η αλήθεια είναι ότι σε μερικές στιγμές μου έφυγε το σκ**ό από τον κ**ο (!?!?) αλλά ακόμα όχι τόσο όσο στο Alien vs Predator 2 (εκεί πραγματικά είχα χε***ί επάνω μου!!!). Το ίδιο απίστευτα είναι και τα γραφικά φυσικά. Αν μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να κοιτάξω αν το ΑΑ και ΑF είναι ενεργοποιημένα μέσα από το παιχνίδι ας μου πει αν θέλει. Σε γενικές γραμμές έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από την id αλλά πιστεύω ότι σε απαιτήσεις και γραφικά δεν είναι το ίδιο καλό με το Far Cry (του δίνω ένα μικρούλι πλεονέκτημα ).
pseira Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 To AF to rytmizei mono tou to paixnidi apo oso kserw. to aa apo ta advanced video settings
The Crow Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Ρε παιδιά εγώ έχω την Asus Gforce FX 5700 TD 256 και έχω βάλει τους drivers που είχε το cd(52.16 για την ακρίβεια).Όταν παίξω το Doom 3 να βάλω τους τελευταίους drivers 56.72 ή δε χρειάζεται.Εσύ sarisn ποιους έχεις βάλει γιατί είδα ότι έχεις την ίδια κάρτα.
billpeppas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 The Crow. Καλύτερα είναι να έχεις τους τελευταίους drivers που κυκλοφορούν. Συνήθως βελτιώνουν ( έστω και λίγο ) τις επιδόσεις , επίσης διορθώνουν τυχόν bugs με παιχνίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα