xristos19880 Δημοσ. 14 Ιουλίου Share Δημοσ. 14 Ιουλίου καλησπερα μια ερωτηση εχω συνδρομη στο surfshark και πληρωνω καθε μηνα μου κραταει αυτοματα λεφτα απο την visa μου θελω να αλλαξω την συνδρομη μου απο 1 μηνα να το κανω 12 μηνες ξερει κανεις πως μπορω να το αλλαξω αυτο τους εστειλα μηνυμα και μου ειπαν να κανω νεα συνδρομη αλλα φοβαμαι μην μου κραταει καθε μηνα απο την αλλη συνδρομη καποιος που εχει συνδρομη στο surfshark μπορει να μου πει τι πρεπει να κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου Ακύρωσε την παλιά και κάνε νέα. Αφαίρεσε την κάρτα από τον παλιό λογαριασμό για σιγουριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos19880 Δημοσ. 15 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου καλημερα θα τους στειλω μηνυμα το πρωι να ακυρωσουν τον λογαριασμο μου πριν κανω αυτο πως μπορω να αφαιρεσω την καρτα απο τον λογαριασμο μου πριν το διαγραψουν αυτοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα