tecnofreak20 Δημοσ. 14 Ιουλίου Share Δημοσ. 14 Ιουλίου Έχω αγοράσει εδώ και χρόνια 2 Sricam κάμερες τις οποίες ήλεγχα μέσω της εφαρμογής στο κινητό. Εδώ και ένα πολύ μεγάλο διάστημα μου είναι αδύνατον να τις συνδέσω στην εφαρμογή. Η μία δείχνει μονίμως εκτός σύνδεσης και δεν μπορώ να την συνδέσω με κανέναν τρόπο στο δίκτυο, η αλλά ναι μεν δείχνει εντός σύνδεσης αλλά μου βγάζει ¨Σφάλμα κωδικού συσκευής" και παρόλο που βάζω τον σωστό κωδικό που αναγράφετε άλλωστε και πάνω στη συσκευή δεν μου το δέχεται. Έχω την κλασσική εφαρμογή της Sricam. Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή με την οποία θα μπορούσα να τις κάνω να δουλέψουν; Οι συγκεκριμένες κάμερες είναι συνδεδεμένες σε μπουάτ ρεύματος και δεν έχουν δυστυχώς ούτε βύσμα για να τις συνδέσω με ethernet ούτε καν τρύπα για reset με καρφίτσα και η αποσύνδεση και επανασύνδεση στο ρεύμα δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Τραβάνε κανονικά σαν κάμερες γιατί βλέπω ότι το βράδυ ενεργοποιείται η νυχτερινή λήψη, αλλά εγώ δεν μπορώ να δω απολύτως τίποτα αφού δεν τις ελέγχω από το κινητό μου. Μπορώ να κάνω κάτι για να δουλέψουν σε σύνδεση με το κινητό μου; Ούτε το κινητό φταίει γιατί έχω δοκιμάσει σε 3 διαφορετικά κινητά να κατεβάσω την εφαρμογή και να δοκιμάσω να τις συνδέσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 14 Ιουλίου Share Δημοσ. 14 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Η εφαρμογή λέγεται SriHome Σου δουλεύει κανονικά? Εγω μολις εκανα εγκατασταση ξανα την κάμερα (την ειχα βγαλει εκτος), εκανα ανανεωση , εβαλα τους κωδικους wifi και με QR code αναγνωρισε την καμερα αμεσως Επεξ/σία 14 Ιουλίου από whiteman7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Γράψε μας ακριβως το μοντέλο τους. Δυσκολο να μην εχουν καποια διαδικασία για reset. Δοκίμασε εαν εχουν κουμπι wps , να ξανασυνδεθείς στο wifi (μηπως εχουν χασει τις ρυθμίσεις του δικτύου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα