elgol Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Αφου αρχιζει με "Θα ήθελα μερικές απόψεις από τους γνώστες" ζητησε βοηθεια "Απαντήσεις τύπου 'ξέρω την απάντηση αλλά δεν την λεώ' και φώναξε ηλεκτρολόγο είναι ανούσιες και κόντρα στην λογική ύπαρξης του νήμματος στο φόρουμ..." συνηθες φαινομενο στο site ευτυχως υπαρχουν και αλλοι που βοηθουν πραγματικα Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου από elgol
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 38 λεπτά πριν, elgol είπε Αφου αρχιζει με "Θα ήθελα μερικές απόψεις από τους γνώστες" ζητησε βοηθεια "Απαντήσεις τύπου 'ξέρω την απάντηση αλλά δεν την λεώ' και φώναξε ηλεκτρολόγο είναι ανούσιες και κόντρα στην λογική ύπαρξης του νήμματος στο φόρουμ..." συνηθες φαινομενο στο site ευτυχως υπαρχουν και αλλοι που βοηθουν πραγματικα Μπερδευεις τα μηνύματα. Σε αυτό δεν γράφει για απόψεις Αναφορά σε κείμενο Καλσπέρα, Στο wc του σπιτιού μου υπάρχει ένας απλός διακόπτης που ανάβει το φως στο μπάνιο και απο κάτω μια πρίζα η οποία δουλεύει μόνο όταν ο διακόπτης είναι κλειστός. Αν ανάψω το φώς στο μπάνιο η πρίζα παύει να έχει ρεύμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα