johnyb98 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Καλησπέρα. Μπαίνω στη λίστα με τα μισθωτηρια συμβόλαια, και εμφανίζονται μόνο φυσικών προσώπων. Ενώ, έχω στην ίδια πολυκατοικία, και ένα μισθωτηριο επαγγελματικής στέγης. Αυτό γιατί δεν το εμφανίζει; Που μπορώ να το δω ηλεκτρονικά (εάν γίνεται να το δω κάπου ηλεκτρονικά);
fmarkos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 2 λεπτά πριν, johnyb98 είπε Καλησπέρα. Μπαίνω στη λίστα με τα μισθωτηρια συμβόλαια, και εμφανίζονται μόνο φυσικών προσώπων. Ενώ, έχω στην ίδια πολυκατοικία, και ένα μισθωτηριο επαγγελματικής στέγης. Αυτό γιατί δεν το εμφανίζει; Που μπορώ να το δω ηλεκτρονικά (εάν γίνεται να το δω κάπου ηλεκτρονικά); Εκεί είναι όλα τα μισθώματα.
ekrepali Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 1 hour ago, johnyb98 said: Καλησπέρα. Μπαίνω στη λίστα με τα μισθωτηρια συμβόλαια, και εμφανίζονται μόνο φυσικών προσώπων. Ενώ, έχω στην ίδια πολυκατοικία, και ένα μισθωτηριο επαγγελματικής στέγης. Αυτό γιατί δεν το εμφανίζει; Που μπορώ να το δω ηλεκτρονικά (εάν γίνεται να το δω κάπου ηλεκτρονικά); Όλα εκεί είναι... αρκική, τροποποιητική, λύση... Εαν δεν έχεις κάνει αποδοχή, δε ξέρω αν το εμφανίζει.
rodosf1 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Είσαι μισθωτής και δεν το δήλωσε ακόμα ο εκμισθωτης του ακινήτου μήπως;
johnyb98 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Ο εκμισθωτής είμαι, με συμβόλαιο σε ισχύ περίπου 5 χρόνια τώρα. Απλά, επειδή δεν έχω αυτή τη στιγμή το συμβόλαιο στα χέρια μου, θέλω να το δω ηλεκτρονικά, για κάτι που χρειάζομαι, αλλά, δυστυχώς, δεν το βρίσκω στη λίστα ανάμεσα στα υπόλοιπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα