Προς το περιεχόμενο

Κόλλησα!

marios1957

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:oops:

Πρόσφατα έστησα ένα συμπληρωματικό μηχανάκι(athlon2400+,512ram,120gb hd)να βοηθήσει το δύστυχο τον PIII που τα είχε δει όλα.Έχω τα ίδια προγράμματα επεξεργασίας_authoring και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:Δίνω στο ifoedit τα m2v+ac3+sup+txt και αφού γίνουν dvd και περνάω ένα χέρι SupRemap,όλοι οι soft player ΔΕΝ δείχνουν υπότιτλους.Yπάρχουν,είναι εκεί στις επιλογές,αλλά δεν φαίνονται.Αυτά στο Athlon.Το κουφό είναι ότι στον PIII δουλεύει καϊνάρι.

Regional Settings στα Xp(+sp1)=o.k.

Global Settins στο Srt2Sup και χρώματα και θέση και τα πάντα=ο.κ.

Ακόμη και copy+paste έκανα από διάφορα dvd's(VTS_PGCITI),αλλά δεν...

Ξαναλέω,το κουφό είναι ότι με τις ίδιες ρυθμίσεις(ακόμα και το sup έδωσα το ίδιο) ο PIII βγάζει υπότιτλους.

Έχω κάνει από χτες βράδυ την ίδια δουλειά καμια δεκαριά φορές.Φυσικά,ίδιο αποτέλεσμα

Καμια υπόδειξη;(παρακαλώ).

Δημοσ.

exw kai egw 1 amd athlon 2600xp.

oses fores exw dokimasei na exw monimous upotitlous (vdr>tmpenc>&authoring) den eixa pote problima,ite p3,p4,amd.

gia na tous exw selectable den to exw dokimasei.

an den breis akri dokimase gia monimous :) :)

Δημοσ.

Sto power DVD koitaxe na einai checkarismenoi kai oi secondary subtitles.AN patiseis pause prepei na tous xanadialexeis kai as einai checkarismenoi gia na tous deixei.

Emena me ayto ton tropo mou tous deixnei.Den exw dokimasei se WIndvd alla logika ayto tha sou lisei to problem ston AMD.

Ayta

kopykat

Δημοσ.

Thnkz σε όλους που συμπάσχετε μαζί μου.

Αποστόλη,θέλω selectable(και το πέτυχα τελικά)

Αργύρη,άδεια δεν έχεις;Δεν πας να κάνεις κανα μπάνιο ακόμα λέω εγώ.Αυτό που λες για PDVD,το έχω κάνει.Καμια φορά τα authorings με εραστιχνικά proggies επιζητούν secondary,ας έχει μόνο μία(δέσμη υποτίτλων).

Φιλαράκι enterprise-psi,για δυό μέρες που είσαι μέσα,καλά πας.Δεν ήταν τελικά πρόβλημα "θέασης",αλλά πρόβλημα παραγωγής...

Λοιπόν,έστρωσε.Πως;Μακάρι νάξερα.Έκανα απεγκατάσταση και ξαναεγκατάσταση στο ifoedit(τι εγκατάσταση,έσβησα το exe και το ξανάβαλα μετά από rebbot.).Για να είμαι 'καλυμμένος' δε,ανέβηκα και μία έκδοση.Από 0.95 πήγα στην 0.96.ας λένε ότι δεν είναι stable,σε μένα δούλεψε.

Α,πείραξα άπειρες φορές, σε διάφορα σημεία,τα κουτάκια του srt2sup,κάποιο απ΄αυτά(ξετσεκάρισμα των Global το κόβω...) έκανε το θαύμα του.

Σα να λέμε,με τανάλια ξεβιδώνω.Άτιμα γεράματα. :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...