Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 hours ago, DrLo said:

Είμαι 100% σίγουρος ότι δεν είναι ΠΑΝΤΑ ΑΜΕΣΑ. (τουλάχιστον από ότι μπορεις να δεις εσύ στο app).

Το έχω δει με τα μάτια μου και μου έκανε εντύπωση.

ίσως είναι στο τέλος της ημέρας όπως αναφέρθηκε, δε θυμάμαι ακριβώς.

Η δέσμευση γίνεται άμεσα. Σκέψου έχεις 10000 υπόλοιπο και θέλεις να κανείς μια αγορά 19000. Αν δεν ειναι real time χτυπάς μια συναλλαγή 10000 και στο καπάκι μια για 9000 και η τράπεζα μόλις σου έδωσε δάνειο 9000. Δεν γίνεται αυτό, έχει real time database. Η εφαρμογή από την άλλη μπορεί να έχει καθυστέρηση ανάλογα πως είναι συνδεμένη με την βάση δεδομένων.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, gakost είπε

Η δέσμευση γίνεται άμεσα. Σκέψου έχεις 10000 υπόλοιπο και θέλεις να κανείς μια αγορά 19000. Αν δεν ειναι real time χτυπάς μια συναλλαγή 10000 και στο καπάκι μια για 9000 και η τράπεζα μόλις σου έδωσε δάνειο 9000. Δεν γίνεται αυτό, έχει real time database. Η εφαρμογή από την άλλη μπορεί να έχει καθυστέρηση ανάλογα πως είναι συνδεμένη με την βάση δεδομένων.

Για να στο λέω σημαίνει ότι το εχω δει. Δε ξέρω και δε με νοιάζει αν και πως προλαμβάνεται αυτό που λες αλλά ότι δε φαίνεται άμεσα ακόμα και στα δεσμευμένα το έχω δει με τα μάτια μου στο app μου. Μπορεί να φαίνεται δεσμευμένο σε κάποιο άλλο σύστημα. Αυτό που ξέρω είναι τι βλέπω στο app. 

Όταν έρθω Ελλάδα την επόμενη φορά θα βγάλω photo αν ξανασυμβεί να πίστεις.

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
29 minutes ago, gakost said:

Πιο πίσω έχει ανεβάσει σχετικές οδηγίες ο Polaki  για preauth.

Εμένα στην Alpha για παράδειγμα η πιστωτική αν και έχει όριο πχ 1000 μπορώ να έχω με τις δόσεις μεγαλύτερο πόσο καθώς δεν αφαιρεί όλο το πόσο απο το διαθέσιμο,  άλλη τράπεζα το κάνει διαφορετικά.

Το ΄σίγουρο είναι ενα, δεν θα πληρώσεις για κάτι που δεν ξόδεψες και δεν θα σου χαρίσουν τίποτα που ξόδεψες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...