Προς το περιεχόμενο

Logitech G923 PS5/PS4/PC Τιμονιέρα 210 euro Kotsovolos [ΕΛΗΞΕ]

manosmanos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/racing-εξοπλισμός/τιμονιέρες-αξεσουάρ/216185-logitech-g923-ps4-pc

Παίζει γενικά προσφορά στα 3 αξεσουάρ δίνει 30% αλλά το τιμόνι βγαίνει στην καλύτερη τιμή στην Ευρώπη . Πρόσθεσε αλλα δυο προϊόντα του 1 ευρώ και πάει 210. Από εδώ 

https://www.kotsovolos.gr/pages/weekend-bomb-deals

• Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραια πραγματα... για εμενα παντως δυστυχως το θεμα εληξε πριν καμια 10ετια, οταν ειχαν ηδη την Logitech Driving Force GT που ηταν συμβατη με τα παντα της εποχης (PC/PS3/XBox360) και οταν βγηκε η επομενη γενια κονσολων ΚΑΜΙΑ δεν την υποστηριζε πλεον! Ωραια τακτικη.

Ποιος μου εγγυαται λοιπον εμενα τωρα, περιπου 1,5 χρονο πριν βγει η επομενη γενια (με βαση τουλαχιστον τις πληροφοριες και φημες που υπαρχουν σημερα), οτι αυτη εδω θα ειναι συμβατη και οτι δε θα ειναι 210 πεταμενα ευρω;

Και να σημειωσω οτι με βαση τις φωτογραφιες δεν φαινεται να περιλαμβανεται το αξεσουαρ με το μοχλο ταχυτητων, που επισης κοστιζει εξτρα...

• Haha 2

Επίσης, δεν σου χαρίζουν κι ένα οικόπεδο, ούτε σου πληρώνουν το ρεύμα για τα επόμενα χρόνια που θα παιζεις και επίσης οι drivers για windows έστω και για προϊόν 17 ετών βρίσκεται ΕΔΩ

• Like 1

Στις 14/7/2024 στις 10:10 ΠΜ, giorginho είπε

... οταν βγηκε η επομενη γενια κονσολων ΚΑΜΙΑ δεν την υποστηριζε πλεον! 

22 ώρες πριν, Exorgistis είπε

... οι drivers για windows έστω και για προϊόν 17 ετών βρίσκεται ΕΔΩ

Χωρίς σχόλιο για τα υπόλοιπα που έγραψες... 

Επειδή με μπέρδεψε η λογική σας :) δηλαδή αν βγει νέα γενιά αλλά εσυ μπορείς να παίζεις με το τιμόνι ότι παιχνίδι υπάρχει μέχρι ps5 και ότι βγει από εκεί και πέρα για ps5 , δεν είναι καλή η αγορά τιμονιέρας σήμερα ; Νομίζω άκυρο σχόλιο . Εγώ την πήρα με ένα κουπονακι προσωπικό 30 ευρώ από 210 στα 180 και ας μην υποστηρίζεται σε 3 χρόνια 

• Like 2

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Logitech G923 PS5/PS4/PC Τιμονιέρα 210 euro Kotsovolos [ΕΛΗΞΕ]
4 ώρες πριν, manosmanos13 είπε

Εγώ την πήρα με ένα κουπονακι προσωπικό 30 ευρώ από 210 στα 180 και ας μην υποστηρίζεται σε 3 χρόνια 

Και πολύ καλά έκανες. Ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του. Για εσένα αξίζει, για εμένα όχι. Παρέθεσα όμως το ιστορικό αντιμετώπισης/συμπεριφοράς των συγκεκριμένων για να ενημερωθούν όσοι δεν το γνώριζαν και ενδεχομένως το βλέπουν όπως και εγώ. Πού είναι το κακό και το "άκυρο" λοιπόν? Και το σχόλιό μου το ξεκίνησα θετικά, γενικά είναι cool να παίζεις έτσι, πιο ρεαλιστικά.

Πιστεύεις λοιπόν ότι κάποιον που θέλει να παίζει racing games δεν τον νοιάζει αν η νέα κονσόλα σε 1,5 χρόνο θα του κοστίσει 500€ ή 800€ (επειδή θα αναγκαστεί να ξαναγορασει τιμονιέρα)? Σίγουρα κάποιους δε θα τους νοιαξει. Δε θα νοιαξει κανέναν; Δύσκολο. Στις "προσφορές" είμαστε, τόσο "ματσό" λες να είναι όλοι εδώ; 

H τιμονιέρα θα υποστηρίζεται άνετα για πολλά χρόνια ακόμα. Εδώ η G29 που βγήκε 2015 και υποστηρίζει το PS3, υποστηρίζεται μέχρι σήμερα και από το PS5, λέτε η g923 που είναι το τελευταίο μοντέλο που έχει βγάλει η Logitech (2020 βγήκε) να σταματήσει σύντομα, αμφιβάλω.

43 λεπτά πριν, WaxOnWaxOff είπε

Δεν ειχα ποτε μου τιμονιερα , αλλα με USB δεν συνδεεται ? 

Οι κονσολες εχουν και αυτες drivers για τα περιφεριακα ? 

Άμα θέλουν έχουν. Γι αυτό τα πήρα με την μη παροχή υποστήριξης για εκείνη. Γιατί βέβαια εκείνη (που δεν την λες και πολύ κατώτερη) έπαιζε στα 80-120€ (με το ενσωματωμένο up/down shifter) και αυτές που την αντικατεστησαν στα 220-320€ (και όποτε μιλάμε για την χαμηλή τιμή μιλάμε πάντα χωρίς το shifter), οπότε κατάλαβες τι παίχτηκε...

Το ίδιο επιχείρημα περί USB drivers είχα χρησιμοποιήσει κι εγώ τότε σε επικοινωνία μου με αυτούς (μάλιστα η τιμονιερα ενεργοποιειται κανονικά αλλά δεν εμφανίζεται ποτέ ως χειριστήριο/αξεσουάρ κλπ), ειδικά για το xbox one που είναι και της Microsoft που την υποστηρίζει ακόμα στα Windows της ήταν μέγιστη ξεφτιλα, αλλά μην ξεχνάμε και ότι από το ps4/Χone έχουμε πλέον ξεχωριστή τιμονιερα για την κάθε κονσόλα ενώ η GT ήταν συμβατή με τα πάντα πιο πριν! Δηλαδή εκεί που με 80€ καλυπτες τα πάντα, ξαφνικά ήθελες έξτρα 500-600€ αν ηθελες να παίζεις και στις 2 νέες κονσόλες... 

Anyway, είπαμε, ο καθένας κρίνει για τον εαυτό του.

3 ώρες πριν, giorginho είπε

Και πολύ καλά έκανες. Ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του. Για εσένα αξίζει, για εμένα όχι. Παρέθεσα όμως το ιστορικό αντιμετώπισης/συμπεριφοράς των συγκεκριμένων για να ενημερωθούν όσοι δεν το γνώριζαν και ενδεχομένως το βλέπουν όπως και εγώ. Πού είναι το κακό και το "άκυρο" λοιπόν? Και το σχόλιό μου το ξεκίνησα θετικά, γενικά είναι cool να παίζεις έτσι, πιο ρεαλιστικά.

Πιστεύεις λοιπόν ότι κάποιον που θέλει να παίζει racing games δεν τον νοιάζει αν η νέα κονσόλα σε 1,5 χρόνο θα του κοστίσει 500€ ή 800€ (επειδή θα αναγκαστεί να ξαναγορασει τιμονιέρα)? Σίγουρα κάποιους δε θα τους νοιαξει. Δε θα νοιαξει κανέναν; Δύσκολο. Στις "προσφορές" είμαστε, τόσο "ματσό" λες να είναι όλοι εδώ; 

Σορυ φίλε αλλά με κάθε σεβασμό η άποψη σου είναι απλά εκτός λογικής . Αν θέλω εγώ σήμερα να παίξω με τιμονιέρα δεν θα το κάνω γιατί μπορεί σε 3 χρόνια να έχει βγει άλλη κονσόλα που δεν θα την υποστηρίζει . Λογικό 

Και ποιος μου το λέει αν θα την υποστηρίζει και ποιος μου το λέει ότι θα θέλω να παίζω σε 3 χρόνια κλπ κλπ 

30 λεπτά πριν, manosmanos13 είπε

Σορυ φίλε αλλά με κάθε σεβασμό η άποψη σου είναι απλά εκτός λογικής . Αν θέλω εγώ σήμερα να παίξω με τιμονιέρα δεν θα το κάνω γιατί μπορεί σε 3 χρόνια να έχει βγει άλλη κονσόλα που δεν θα την υποστηρίζει . Λογικό 

Και ποιος μου το λέει αν θα την υποστηρίζει και ποιος μου το λέει ότι θα θέλω να παίζω σε 3 χρόνια κλπ κλπ 

Βρε μαζί σου στη λογική σου, αλλά όταν αγοράζεις ένα περιφερειακό αξεσουάρ, του οποίου η ποιότητα δεν έχει καμία σχέση με τυχόν εξελίξεις σε Hardware, CPUs, gpus, κλπ κλπ, τότε περιμένεις ότι θα βγάλεις και αρκετά χρόνια με αυτή την αγορά, αρκετές γενιές "hardware upgrade". 

Spoiler

Την 1η μου τιμονιέρα την πήρα το 2001 και την χρησιμοποιούσαν, μέχρι που ουσιαστικά την έλιωσα, 10 ολόκληρα χρόνια. Με την GT έπαιξα 1 χρόνο ένα GT (νομίζω το 5αρι) στο ps3, ξαναπαίξω και κάτι ραλάκια περασμένης 10ετιας στο PC επίσης περασμένης 10ετιας για να τα νιώσω αλλιώς με το force Feedback που δεν είχε η παλιά, μετά πήρα xone μαζί με το forza, δεν έπαιζε η GT, ξενέρωσα άσχημα και το παράτησα (και όχι, δεν θα αγόραζα και καινούργιο PC, επειδή τύχαινε να ήταν συμβατή ακόμα). Έτσι κι αλλιώς μου έμεναν μερικοί μήνες μόνο με χρόνο για gaming, το γύρισα σε rpg fps και χαιρέτησα (από τότε δλδ μόνο ποδοσφαιρακι 1 φορά τη βδομάδα με παρέα και αν). 

Όπως δεν αγοράζεις (δε ξέρω εσύ προσωπικά τι κάνεις, λέω τι θεωρώ "νορμάλ") κάθε 2-3 χρόνια ηχεία, εκτυπωτές, οθόνες/τηλεοράσεις/προτζεκτορες, gamepads και ό,τι άλλο αξεσουάρ χρησιμοποιείς. 

Καθολου εκτός λογικής λοιπόν. Και ξαναλέω: δεν είπα σε κανέναν να μην την πάρει. Αν ξέρεις ότι τώρα θα αξιοποιήσεις κάτι, ενώ μελλοντικά ίσως όχι, τότε η στιγμή να αγοράσεις είναι τώρα αμέσως και απλά κοιτάς να μη σε πιάσουν Κωτσο στην ανάγκη σου. Δεν απευθύνομαι καθόλου με το σχόλιό μου σε μια τέτοια κατηγορία αγοραστών. Έδωσα μια πληροφορία (που έχει την σημασία της, όσο κι αν δεν σε αφορά προσωπικά) και την προσωπική μου άποψη επί αυτού. Δε σου αρέσει; Δε συμφωνείς; Δεκτό.

15 minutes ago, Mhlogiatros said:

Eκανες Παραγγελία αρχες του μηνα και περιμενεις την αποστολη ? στα κοτσοπ@παρια μας και ουτε προκειται να σταλει :P

Πολύ βιάζεσαι. Είναι και καλοκάιρι.
Ένα ποντίκι που είχα παραγγείλει 22 Γενάρη και έφτασε σπίτι μου 1η Μαρτίου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι Χριστουγενα ισως θα ερθει το ακυρο - μετα απο πολυ αναζητηση σας βρηκαμε τα @@@ ε τι θελετε να κανουμε τωρα εξαντληθηκε

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...