Σκαρπέλης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Καλησπέρα Άσχετος τελειως με τα MAC παρέλαβα σήμερα ένα MacBook Pro 2010 και καταλάθος έσβησα το Boot Drive. Αυτή τη στιγμή δεν εχω άλλη μακ συσκευή - και το mac δεν ανοίγει. Τι μπορώ να κάνω;
epinki Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Πήγαινε το στο service για εγκατάσταση λειτουργικού. Εκτός και σιυ έχουν δώσει το Install DVD του Snow Leopard 10.6 που συνόδευε το μηχάνημα. Τότε, με καθοδήγηση, μπορείς να παρακάμψεις το service. Πάντως, απ' ότι καταλαβαίνω, το μηχάνημα σου παραδόθηκε "ως έχει" δηλαδή με το σύστημα του προηγούμενου κάτοχου. Αν όντως είναι έτσι θά έχεις θέματα με τη Apple ID κλπ.
KyrGR Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Χωρίς να γνωρίζω από Mac προτείνω με επιφύλαξη να φτιάξεις ένα usb εκκίνησης με την έκδοση που είχες (dmg νομίζω είναι η εικόνα που χρειάζεται να κατεβάσεις) με το balenaetcher στα Windows , ίσως να σου δίνει την επιλογή να ξεκινήσεις από το δίσκο σου (δεν ξέρω όμως πού πρέπει να μεταφέρεις το EFI σε δεύτερο χρόνο για να ξεκινάει χωρίς usb). Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2024 από KyrGR
atheatos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2024 Στις 13/7/2024 στις 3:01 ΜΜ, Σκαρπέλης είπε Καλησπέρα Άσχετος τελειως με τα MAC παρέλαβα σήμερα ένα MacBook Pro 2010 και καταλάθος έσβησα το Boot Drive. Αυτή τη στιγμή δεν εχω άλλη μακ συσκευή - και το mac δεν ανοίγει. Τι μπορώ να κάνω; Δοκιμάστε με internet recovery
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα