polaki Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Εχω το συγκεκριμενο capture hardware (USB2) και συνεχώς έχω χαμένα καρέ.. http://www.pinnaclesys.com/ProductPage_n.asp?Product_ID=2251&Langue_ID=2 Είτε σε DV capture είτε σε mpeg να το βάλω, μετά από λίγη ώρα (πχ. 10 λεπτα trouble free capturing) μου κόβει καρέ.. Απο ενα σημείο και μετα η κατασταση ειναι απελπιστική και χάνει πααααααρα πολλά καρέ. Μηπως έχει κάποιος εμπειρία με το συγκεκριμένο hardware να μου πει μια λύση? 371 € κάνει και αποκλείεται να φταίει αυτό, αλλά τί? Το capture το κάνω σε 2ο δίσκο (ανεξάρτητο απο τα windows) και το συστημά μου παραείναι καλό για τα minimum specs tou moviebox (pentium3 500, 128ram einai ta minimum).!!
marios1957 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Μία λύση,μίκρυνε το κάδρο.Κάτι σε 352x288,κάνει.Άλλη λύση,παίξε με mjpeg η morgan,αρκει νάχεις χώρο.Μετά τα κάνεις divx-xvid η (s)vcd-dvd.Η τρίτη και καλύτερη,πουλάς τη π@π@ριά και με τα λεφτα που θα πάρεις,αγοράζεις ένα standalone και ησυχάζεις μία κι έξω...
polaki Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Μάριε δεν γίνεται να πουληθεί! Το να μικρύνω το κάδρο θα έχει μεγάλη συνέπεια στην ποιότητα οπότε δεν πολυβολέυει.. Mjpeg & morgan φαντάζομαι είναι codecs? Το πρόβλημα είναι ότι το capture γινεται απο αναλογική βιντεοκάμερα, και εκεί που κάνει capture μια χαρά, μετά απο κάνα 10λεπτο αρχίζει σιγα σιγα να χάνει ολο και περισσότερα frames. Μέχρι που μετά απο κάποια ώρα την ακούει τελείως και πιο πολλά ειναι τα χαμένα καρε από τα captured!
Dark_son20 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 polaki mias kai sto kanei panta sta 10min kai meta..exeis paratirisei tin simperifora tis mnimis tou mixanimatos? mipos sta 10 foulari kai arxizoun ta diskola?
polaki Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 οχι αυτό όντως δεν το έχω τσεκάρει... Δηλαδή εννοείς να κρατάει στη μνήμη το αρχείο μέχρι που τελειώνει το 1giga που έχω και μετά σέρνεται..? Θα το κοιτάξω!! Και πάλι όμως δεν είναι πολυ λογικό γιατι εδώ έκανα capture DV στο λαπτοπ, με τον 4200άρι δίσκο και Mobile Athlon 2400XP 512ram...μέσω ψηφιακής digicam & firewire. Δηλαδή μου φαίνεται τραγικό να μην μπορώ να κάνω ένα capture της προκοπής, με USB2 σύνδεση σε 3λιτρο μηχάνιμα με 1γίγα μνήμη!!
Dark_son20 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 exw dei px otan kano me CCE divx->DVD na foulari tin mnimi kai na adiazei sinexia 6mb gia to epomeno vima...giafto sto leo
polaki Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Στην περίπτωση αυτη (ακόμα δεν το τσέκαρα λόγω χρόνου) ποιά είναι η λύση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.