paoke9 Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Θέλω να βάλω αυτό από την Cosmote που δίνει με την κάρτα 1 μήνα Cosmote tv. Υπάρχει περίπτωση να το βάλω σε απλή τηλεόραση? Δεν είναι smart tv.
SeNNinhA Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 14 λεπτά πριν, paoke9 είπε Θέλω να βάλω αυτό από την Cosmote που δίνει με την κάρτα 1 μήνα Cosmote tv. Υπάρχει περίπτωση να το βάλω σε απλή τηλεόραση? Δεν είναι smart tv. Όχι. Θέλεις κάποιο android TV Box για να κατεβάσεις το σχετικό app
SeNNinhA Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, paoke9 είπε Μπορείς να προτείνεις κάποιο? Αν και σαν hardware θα βρεις πολλά κινέζικα καλύτερα προσωπικά θα πήγαινα στο Xioami Mi Box S 4th gen Στα 48 από e-shop και skroutz https://www.skroutz.gr/s/41664410/Xiaomi-TV-Box-Mi-Box-S-2nd-Gen-4K-UHD-with-WiFi-USB-2-0-2GB-RAM-and-8GB-Storage-Space-with-Android-Operating-System-and-Google-Assistant.html https://www.e-shop.gr/xiaomi-pfj4151eu-mi-tv-box-s-4k-black-2nd-gen-p-PER.664894
smpt Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Και το google chromecast παίζει. Θα σου πρότεινα να περιμένεις μία δύο μέρες ακόμα να δεις αν θα συνεχιστεί η προσφορά μην αγοράζεις τσάμπα το κουτί
tipotenios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Παιδιά καλησπέρα, ως άσχετος θα ήθελα τα φώτα σας. Έχω αγοράσει σύνδεση Cosmote monthly pass, και ένα Google Smart TV Stick Chromecast. Μπορείτε να μου πείτε πως θα περάσω την εφαρμογή της cosmote στο chromecast? Έκανα μια αναζήτηση στις εφαρμογές αλλά δεν την βρήκε
dbrillis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 22 ώρες πριν, tipotenios είπε Παιδιά καλησπέρα, ως άσχετος θα ήθελα τα φώτα σας. Έχω αγοράσει σύνδεση Cosmote monthly pass, και ένα Google Smart TV Stick Chromecast. Μπορείτε να μου πείτε πως θα περάσω την εφαρμογή της cosmote στο chromecast? Έκανα μια αναζήτηση στις εφαρμογές αλλά δεν την βρήκε Καλησπερα, εγω εχω ενα google tv hd, αυτο, αν καταλαβαινω καλα ειναι ιδιο με το δικο σου. Εγω βλεπω την εφαρμογη της cosmote tv οταν κανω αναζητηση στις εφαρμογες. Να θυμασαι οτι πρεπει να εχεις κανει συνδεση με το google account σου πριν κανεις αναζητηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα