Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να βάλω αυτό από την Cosmote που δίνει με την κάρτα 1 μήνα Cosmote tv. Υπάρχει περίπτωση να το βάλω σε απλή τηλεόραση? Δεν είναι smart tv. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, paoke9 είπε

Θέλω να βάλω αυτό από την Cosmote που δίνει με την κάρτα 1 μήνα Cosmote tv. Υπάρχει περίπτωση να το βάλω σε απλή τηλεόραση? Δεν είναι smart tv. 

Όχι. Θέλεις κάποιο android TV Box για να κατεβάσεις το σχετικό app

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, paoke9 είπε

Μπορείς να προτείνεις κάποιο?

Αν και σαν hardware θα βρεις πολλά κινέζικα καλύτερα προσωπικά θα πήγαινα στο Xioami Mi Box S 4th gen Στα 48 από e-shop και skroutz

https://www.skroutz.gr/s/41664410/Xiaomi-TV-Box-Mi-Box-S-2nd-Gen-4K-UHD-with-WiFi-USB-2-0-2GB-RAM-and-8GB-Storage-Space-with-Android-Operating-System-and-Google-Assistant.html

https://www.e-shop.gr/xiaomi-pfj4151eu-mi-tv-box-s-4k-black-2nd-gen-p-PER.664894

Δημοσ.

Και το google chromecast παίζει.

Θα σου πρότεινα να περιμένεις μία δύο μέρες ακόμα να δεις αν θα συνεχιστεί η προσφορά μην αγοράζεις τσάμπα το κουτί

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, ως άσχετος θα ήθελα τα φώτα σας. Έχω αγοράσει σύνδεση Cosmote monthly pass, και ένα Google Smart TV Stick Chromecast. Μπορείτε να μου πείτε πως θα περάσω την εφαρμογή της cosmote στο chromecast? Έκανα μια αναζήτηση στις εφαρμογές αλλά δεν την βρήκε

Δημοσ.

22 ώρες πριν, tipotenios είπε

Παιδιά καλησπέρα, ως άσχετος θα ήθελα τα φώτα σας. Έχω αγοράσει σύνδεση Cosmote monthly pass, και ένα Google Smart TV Stick Chromecast. Μπορείτε να μου πείτε πως θα περάσω την εφαρμογή της cosmote στο chromecast? Έκανα μια αναζήτηση στις εφαρμογές αλλά δεν την βρήκε

Καλησπερα,
εγω εχω ενα google tv hd, αυτο, αν καταλαβαινω καλα ειναι ιδιο με το δικο σου.
Εγω βλεπω την εφαρμογη της cosmote tv οταν κανω αναζητηση στις εφαρμογες. Να θυμασαι οτι πρεπει να εχεις κανει συνδεση με το google account σου πριν κανεις αναζητηση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...