YellowGr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2024 Οπως λεει και ο τιτλος πηρα ενα καλώδιο απο τα jumbo μιας και το αμαξι μου εχει θυρα μονο για usb. Υπαρχει καποιος κινδυνος να παθει κατι το κινητο (iphone 14 ) ?
xsterg Δημοσ. 13 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2024 εαν θελεις να εισαι σιγουρος παιρνεις το γνησιο η καποιο επωνυμο απο σωστο μαγαζι.
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 13 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, YellowGr είπε Οπως λεει και ο τιτλος πηρα ενα καλώδιο απο τα jumbo μιας και το αμαξι μου εχει θυρα μονο για usb. Υπαρχει καποιος κινδυνος να παθει κατι το κινητο (iphone 14 ) ? Όσο χάλια και να ειναι ενα καλωδιο το πολυ πολυ να μην φορτίζει στην ταχυτητα που θα μπορουσε ενα γνήσιο και καποια στιγμη μπορει να σταματησει.
YellowGr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2024 20 λεπτά πριν, DeVilMaYcRyGR είπε Όσο χάλια και να ειναι ενα καλωδιο το πολυ πολυ να μην φορτίζει στην ταχυτητα που θα μπορουσε ενα γνήσιο και καποια στιγμη μπορει να σταματησει. Ευχαριστώ για την απαντηση, η αληθεια ειναι οτι το θελω μονο για το αυτοκινητο στο σπιτι εχω το γνησιο. Απλα φοβαμαι μην μου χαλασει το κινητο αλλα απο οσο διαβαζω και εγω δεν μπορει να παθει κατι.
Sotosgl Δημοσ. 13 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2024 4 ώρες πριν, YellowGr είπε Ευχαριστώ για την απαντηση, η αληθεια ειναι οτι το θελω μονο για το αυτοκινητο στο σπιτι εχω το γνησιο. Απλα φοβαμαι μην μου χαλασει το κινητο αλλα απο οσο διαβαζω και εγω δεν μπορει να παθει κατι. Αν μιλαγαμε για τροφοδοτικο ή φορτιστη αυτοκινητου ναι μπορει να δημιουργουσε προβλημα Για σκετο καλωδιο δεν σε απασχολει κατι Απο συνοικιακο κινεζομαγαζο φορτιστης κινητου παμφθηνος που πηρε η μανα μου μολις εμπαινε στο κινητο η οθονη εκανε λες και την ακουμπουσες αναβοσβηνε και αλλα ωραια Φορτιστης αυτοκινητου ιδιας κατηγοριας ανοιξε στα 2 και τα ελατηρια που ειχε μεσα εγιναν αντιστασεις και ελιωσε ολη η θυρα 1
KyrGR Δημοσ. 13 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2024 Ένα καλώδιο το χειρότερο που μπορεί να κάνει είναι να χαλάσει σταδιακά τη θύρα φόρτισης αν δεν είναι ακριβές το σχήμα του βύσματος. Το έχω πάθει σε θύρα c με κινέζικο προσαρμογέα αλλά δεν νομίζω να γίνεται σε lightning. Αν νοιώσεις ότι μπαίνει δύσκολα ή δεν τερματίζει μην το χρησιμοποιείς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα