Προς το περιεχόμενο

Συνδρομή στο Peacock για Ολυμπιακούς Αγώνες


panvas14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πώς άραγε θα μπορούσε να κάνει συνδρομή από Ελλάδα μιας και πληρωμές μέσω PayPal στο δίκτυο αυτό είναι μεν δυνατές, αλλά στην πράξη δεν τις δέχεται

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 13/7/2024 στις 11:41 ΠΜ, panvas14 είπε

Πώς άραγε θα μπορούσε να κάνει συνδρομή από Ελλάδα μιας και πληρωμές μέσω PayPal στο δίκτυο αυτό είναι μεν δυνατές, αλλά στην πράξη δεν τις δέχεται

Δεν ξέρω για Peacock, αλλά αν σε ενδιαφέρει το discovery+

56 λεπτά πριν, doomnx είπε

Είναι τραγικό αυτό που συνέβη με την διακοπή του Eurosport Premium στις 22 Ιουλίου. Εκτός από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι Έλληνες έχασαν την πρόσβαση σε όλους τους αγνώνες ποδηλασίας που προβάλλονταν από την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς καμία διαφήμιση.

Τώρα σου λένε επίσημα «κόψε το λαιμό σου και δες ό,τι δείχνει το Eurosport 1 και 2 στη Nova (EON) και τη Vodafone TV.»

Οι υπόλοιπες μη τριτοκοσμικές χώρες στην Ευρώπη (πχ. Βουλγαρία) έχουν πρόσβαση στο (HBO) MAX ή στο discovery+ και μπορούν να συνεχίσουν να βλέπουν όπως έβλεπαν στο eurosport.com.

Έφαγα αρκετές ώρες προσπαθώντας να βρω ένα workaround να αποκτήσω discovery+ συνδρομή, αλλά δεν γίνεται με τίποτα αν έχεις ελληνική πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή ελληνικό Paypal.

Τα κατάφερα τελικά μέσα από το Amazon Prime Video. Απλά δήλωσα ψεύτικη αγγλική διεύθυνση (γκούγκλαρα και χρησιμοποιήσα τα στοιχεία ενός τυχαίου μαγαζιού) και πλήρωσα με την ελληνική μου πιστωτική κάρτα κανονικά.

Θα χρειαστείτε VPN ή Smart DNS όταν επισκεφτείτε το amazon.co.uk. Αν δεν θέλετε να πληρώσετε για VPN, μπορείτε να φτιάξετε έναν trial λογαριασμό 14 ημερών στο www.smartdnsproxy.com. Δέχεται και throwaway emails, αλλά όχι αυτά που υπάρχουν στο top 5 της αναζήτησης στο Google. Δοκιμάστε 3-4, κάποιο θα δεχτεί.

Το Amazon Prime έχει προσφορά 1 μήνα δωρεάν. To add-on discovery+ είναι σε προσφορά στα £3.99 (περίπου 5 €).

Υπόψιν, η κάλυψη είναι στα Αγγλικά και επικεντρώνονται λίγο παραπάνω στην Βρετανική αποστολή. Αλλά τουλάχιστον μπορείτε να δείτε ΟΛΑ τα αγωνίσματα από την αρχή μέχρι το τέλος σε δικό τους stream, χωρίς διαφημίσεις -- και on-demand. 3800 ώρες προγράμματος, αντί των 900 της ΕΡΤ.

Tο Prime Video δουλεύει κομπλέ και σε κινητά και smart TVs με VPN ή Smart DNS.

ΥΓ: Για τους fan της ποδηλασίας υπάρχει και το Tiz ως εναλλακτική. Θα καλύψει και τα ποδηλατικά events των Ολυμπιακών Αγώνων.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...