Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα θα ήθελα να αγοράσω το MacBook m3 15” που βγαίνει με 16gb στα 1500 από την επίσημη σελίδα της Apple αλλά πριν κάνω κάποια κίνηση θέλω να μάθω αν μπορώ να παραγγείλω από το αμερικανικό site εδώ στην Ελλάδα και επίσης θέλω να το πάρω με δόσεις έχει την επιλογή των δόσεων και έχω πιστωτική της Πειραιώς θα μπορούσα να το αγοράσω έτσι? Μην μου πείτε να πάρω από εδώ γιατί από εκεί βγαίνει ποιο φτηνά 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mphxths είπε

Μεταφορικα υπολογισες ? Τελωνειο ? Οχι , δεν επιασες τον ταυρο απο τα κερατα :) 

Προφανώς και θα έχει απλά και πάλι δεν θα είναι τόσο ακριβό όσο θα το αγόραζα εδώ και τα μεταφορικά που κοίταξα είδα ότι είναι δωρεάν αλλά για Ελλάδα δεν ξέρω 

Δημοσ.
6 hours ago, Mr.kostas said:

Προφανώς και θα έχει απλά και πάλι δεν θα είναι τόσο ακριβό όσο θα το αγόραζα εδώ και τα μεταφορικά που κοίταξα είδα ότι είναι δωρεάν αλλά για Ελλάδα δεν ξέρω 

Εγγυηση στην Ελλαδα θα εχει κατι που ειναι αγορασμενο στις ΗΠΑ ? Υποθετω οτι απο εκει θα σταλει το προιον. Ερωτησεις κανω , γιατι δεν ψωνιζω απο Αμερικη. Αλλα αμα ηταν τοσο προφανες αυτο που λες , ολοι θα αγοραζαν Mac απο εκει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, mphxths είπε

Εγγυηση στην Ελλαδα θα εχει κατι που ειναι αγορασμενο στις ΗΠΑ ? Υποθετω οτι απο εκει θα σταλει το προιον. Ερωτησεις κανω , γιατι δεν ψωνιζω απο Αμερικη. Αλλα αμα ηταν τοσο προφανες αυτο που λες , ολοι θα αγοραζαν Mac απο εκει.

Θα έχει ενα χρόνο παγκόσμια εγγύηση . Αλλά το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να το αγοράσει γιατί θα του ζητήσει αμερικανική διεύθυνση . Εκτός και χρησιμοποιήσει άλλη υπηρεσία αποστολής απο USA. Υπάρχουν κάποιες αλλά δεν νομίζω ότι συμφέρει.

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.

Κάποτε είχα φέρει ένα εξάρτημα από τις Η.Π.Α.

Η τιμή ήταν σημαντικά χαμηλότερη από την Ε.Ε.

Το αποτέλεσμα όμως ήταν να το πληρώσω χρυσό λόγο τελωνείου + ότι έχασα μια ολόκληρη ημέρα για να το εκτελωνίσω. Οπότε ποτέ ξανά από χώρες εκτός Ε.Ε.

Σημ.: Οι τιμές που βλέπεις στο site είναι άνευ ΦΠΑ που διαφέρει από πολιτεία σε πολιτεία.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 14/7/2024 στις 6:16 ΜΜ, atheatos είπε

Θα έχει ενα χρόνο παγκόσμια εγγύηση . Αλλά το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να το αγοράσει γιατί θα του ζητήσει αμερικανική διεύθυνση . Εκτός και χρησιμοποιήσει άλλη υπηρεσία αποστολής απο USA. Υπάρχουν κάποιες αλλά δεν νομίζω ότι συμφέρει.

Το AppleCare που συνοδεύει συνήθως συσκευές από ΗΠΑ κ άλλες χώρες, δεν ισχύει στην Ελλάδα. Σε περίπτωση βλάβης τι θα κάνει; Θα το στείλει εκεί; Επίσης, εκτός από αμερικανική διεύθυνση πολλές φορές ζητάει στοιχεία κάρτας από ΗΠΑ, και μπορεί να απορρίψει την Πειραιώς. 

Εγω θα πρότεινα -στην καλύτερη- αγορά από ευρωπαϊκό Amazon, με επαγγελματικό ΑΦΜ για να το πάρεις χωρίς ΦΠΑ, παρ ότι δεν έχει τρομερή διαφορά με αποφορολόγηση από Ελλάδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Arion_Mandrake είπε

Το AppleCare που συνοδεύει συνήθως συσκευές από ΗΠΑ κ άλλες χώρες, δεν ισχύει στην Ελλάδα.

Μια χαρά ισχύει η εγγύηση Ελλάδα. Αυτό έλειπε, κάποιος που έρχεται Ελλάδα διακοπές με το MacBook του να μην μπορεί να το πάει στο εξουσιοδοτημένο service. Φυσικά αν η ζημιά που έχει χρήζει αντικατάστασης ολόκληρου του MacBook τότε θα πρέπει να το στείλει πίσω( μην το μπερδεύεται με iPhone όπου το αμερικανικό είναι διαφορετική συσκευή)

Προσωπικά αγόρασα MacBook από Αμερική και μια χαρά μου το επισκεύασε η infoquest στην Ελλάδα. Το συνήθως που έγραψες από που προκύπτει? Έχεις εμπειρία από apple ή απλά γράφεις με γνώμονα το τι ισχύει σε άλλες εταιρείες(μήλα με πορτοκάλια...)? Το applecare είναι προαιρετικό και  έρχεται συνήθως μόνο για τις 90 πρώτες μέρες.Εγώ έγραψα για την εγγύηση, το applecare είναι διαφορετικό προϊόν και δεν είναι υποχρεωμένος να το πάρει από εκεί. Που και από Αμερική να το έχει πάρει με applecare, αν κάτι το καλύπτει η εγγύηση, θα υπερισχύσει η εγγύηση και όχι το applecare.

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.
Στις 22/7/2024 στις 3:47 ΠΜ, atheatos είπε

Μια χαρά ισχύει η εγγύηση Ελλάδα. Αυτό έλειπε, κάποιος που έρχεται Ελλάδα διακοπές με το MacBook του να μην μπορεί να το πάει στο εξουσιοδοτημένο service. Φυσικά αν η ζημιά που έχει χρήζει αντικατάστασης ολόκληρου του MacBook τότε θα πρέπει να το στείλει πίσω( μην το μπερδεύεται με iPhone όπου το αμερικανικό είναι διαφορετική συσκευή)

Προσωπικά αγόρασα MacBook από Αμερική και μια χαρά μου το επισκεύασε η infoquest στην Ελλάδα. Το συνήθως που έγραψες από που προκύπτει? Έχεις εμπειρία από apple ή απλά γράφεις με γνώμονα το τι ισχύει σε άλλες εταιρείες(μήλα με πορτοκάλια...)? Το applecare είναι προαιρετικό και  έρχεται συνήθως μόνο για τις 90 πρώτες μέρες.Εγώ έγραψα για την εγγύηση, το applecare είναι διαφορετικό προϊόν και δεν είναι υποχρεωμένος να το πάρει από εκεί. Που και από Αμερική να το έχει πάρει με applecare, αν κάτι το καλύπτει η εγγύηση, θα υπερισχύσει η εγγύηση και όχι το applecare.

Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση, φίλη είχε πρόσφατα πρόβλημα με iPhone αγορασμένο από Αμερική, εντός έτους εγγύησης συν AppleCare, πήγε σε istorm και την έδιωξαν. Οπότε υπέθεσα ότι αφορά όλες τις apple συσκευές. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...