Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω πάρει στον γιο μου το Xiaomi Redmi 12c (3/32). Μου ζητάει να γίνει ενημερώσει με καινούρια έκδοση της MIUI, αλλά ενώ η εσωτερική μνήμη έχει κάτι λιγότερο από 5 gb ελεύθερο χώρο, δε μπορεί να προχωρήσει στην ενημέρωση. του έχω βάλει extra κάρτα SD12gb και έχω βάλει στις Ρυθμίσεις χώρου αποθήκευσης όλα ν αμπαίνοουν σ' αυτή.Παρατηρώ όμως, ότι όλα τα προγράμματα όπως Viber (1,4gb), Snaptchat (1.4gb), Football strike (600mb), youtube (700mb), είναι αποθηκευμένα στον εσωτερικό χώρο.... και καταλήγουμε στην ερώτηση.... Υπάρχει περίπτωση αυτά τα προγράμματα (έστω τα extra, όπως αυτά που ανέφερα) να μεταφερθούν στον εξωτερικό χώρο για να απελευθερωθεί η εσωτερική μνήμη, να κάνω τις αναβαθμίσεις ελευθερα??

ευχαριστώ

Δημοσ.
Στις 13/7/2024 στις 11:07 ΠΜ, todor78 είπε

εχω πάρει στον γιο μου το Xiaomi Redmi 12c (3/32). Μου ζητάει να γίνει ενημερώσει με καινούρια έκδοση της MIUI, αλλά ενώ η εσωτερική μνήμη έχει κάτι λιγότερο από 5 gb ελεύθερο χώρο, δε μπορεί να προχωρήσει στην ενημέρωση. του έχω βάλει extra κάρτα SD12gb και έχω βάλει στις Ρυθμίσεις χώρου αποθήκευσης όλα ν αμπαίνοουν σ' αυτή.Παρατηρώ όμως, ότι όλα τα προγράμματα όπως Viber (1,4gb), Snaptchat (1.4gb), Football strike (600mb), youtube (700mb), είναι αποθηκευμένα στον εσωτερικό χώρο.... και καταλήγουμε στην ερώτηση.... Υπάρχει περίπτωση αυτά τα προγράμματα (έστω τα extra, όπως αυτά που ανέφερα) να μεταφερθούν στον εξωτερικό χώρο για να απελευθερωθεί η εσωτερική μνήμη, να κάνω τις αναβαθμίσεις ελευθερα??

ευχαριστώ

Όχι δεν υπάρχει αυτή την δυνατότητα.

Μόνο εάν σβήσεις αρκετά πράγματα.

Μόνο σε περίπτωση το "πειράξεις" και του βάλεις κάποιο ειδικό πρόγραμμα.

Το άρθρο είναι αρκετά παλιό αλλά μόνο αυτό ξέρω σε τέτοιες περιπτώσεις 

https://www.doctorandroid.gr/2013/10/increase-internal-space-on-android.html?m=1

Αλλά για να το κάνεις πρέπει να ξέρεις.

Οπότε άλλη φορά να παίρνετε με μεγαλύτερη χωρητικότητα και σε Ram αλλά και σε αποθηκευτικό χώρο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χρησιμοποιώ το AppmMgr 3 σε κινητό Samsung για μετακίνηση app.

Επεξ/σία από alan2
  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!! ρώτησα και σε 2-3 μαγαζιά εδώ Βόλο και όλοι μου επιβεβαίωσαν αυτό που μου είπατε, ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό που ρωτάω

ευχαριστώ και πάλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...