Προς το περιεχόμενο

zte H288A η ταχύτητα έπεσε από μόνη της 35 mbps -> 9 mbps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σε όλους. οπότε έχω nova 50 mbps internet, έπαιρνα γύρω στα 35 mbps αλλά τώρα έπεσε στα 9-10 mbps. Τους τηλεφώνησα, επικοινώνησα με την υποστήριξη της nova, αλλά μου λένε συνέχεια ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα. ήρθαν περίπου 3 φορές και μετά την επαναφορά του δρομολογητή η ταχύτητα ανέβηκε, αργότερα η ταχύτητα έπεσε ξανά όταν ο δρομολογητής άρχισε να αποσυνδέεται από το Διαδίκτυο. Ο δρομολογητής είναι h288a με λογισμικό t16. Έχω καλώδιο kat5 από έξω γιατί το καλώδιο της οικοδομής είναι παλιό. Beofe ήταν κολλημένο με ταινία από rj45 σε rj11, οπότε πήγα και έβαλα το καλώδιο rj45 και χρησιμοποίησα splitter για ρούτερ. Αυτό είναι τόσο περίεργο, μερικές φορές μετά την επαναφορά του δρομολογητή, η ταχύτητα επαναφοράς ανεβαίνει στα 35, αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα η πράσινη ένδειξη Διαδικτύου στο δρομολογητή σβήνει και επανασυνδέεται με ταχύτητα 9 mbps.Προσπάθησα να εξηγήσω τον ISP ότι αυτό μπορεί να είναι δρομολογητής σε αυτό το σημείο, γιατί φαίνεται ότι κάτι εμποδίζει την ταχύτητα. αυτή τη στιγμή σκέφτομαι να αλλάξω το καλώδιο σε kat6, δεν ξέρω τι μπορεί να αλλάξει σε αυτό το σημείο, αλλά αυτό είναι τρελό. σε αυτό το σημείο ίσως κάποιος είχε το ίδιο πρόβλημα και μπορεί να με βοηθήσει; ίσως χρειαστεί να αλλάξω τις ρυθμίσεις του δρομολογητή; 

image.png.1e83956135d5e71cd8e4c90a22660b2c.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξεκινάς με έλεγχο της καλωδίωσης,αλλάζεις τα μπριζακια κτλ ελέγχεις με νέο καλώδιο αν είναι δυνατόν.Αν δεν δεις διαφορά δοκιμάζεις να κάνεις ένα ρεσετ στο ρούτερ(άστο και δέκα λεπτά εκτός μπριζας), κ αν δε δεις διαφορά δοκιμάζεις εκ νέου με άλλο ρούτερ.Η γραμμή σου στο screenshot φαίνεται να έχει πολύ θόρυβο.Δεν μας λες αν παίρνεις VDSL από καφαο η από το κέντρο ,επίσης αν έχεις δυνατότητα γυρίζεις σε οπτική.

2 hours ago, nyne said:

Ξεκινάς με έλεγχο της καλωδίωσης,αλλάζεις τα μπριζακια κτλ ελέγχεις με νέο καλώδιο αν είναι δυνατόν.Αν δεν δεις διαφορά δοκιμάζεις να κάνεις ένα ρεσετ στο ρούτερ(άστο και δέκα λεπτά εκτός μπριζας), κ αν δε δεις διαφορά δοκιμάζεις εκ νέου με άλλο ρούτερ.Η γραμμή σου στο screenshot φαίνεται να έχει πολύ θόρυβο.Δεν μας λες αν παίρνεις VDSL από καφαο η από το κέντρο ,επίσης αν έχεις δυνατότητα γυρίζεις σε οπτική.

Δεν υπάρχει καμία ίνα στην περιοχή μου προς το παρόν. μου είπαν ότι θα το κάνουν αργότερα. ναι το καλώδιο έχει πολύ υψηλό θόρυβο. Το θέμα είναι ότι είχα αυτά τα 35 mbps και από μόνη της η ταχύτητα μόλις έπεσε. γι' αυτό είμαι μπερδεμένος. σε αυτό το σημείο θα προσπαθήσω να αλλάξω καλώδιο kat6

47 minutes ago, Aggelos_INSM said:

Περιοχή ?

κοντά στο μετρό vicotria

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...