poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 14 minutes ago, safridia said: Σας το εκανα λιγο κωλο το νημα, συγνωμη. Ειχα περιστατικο που το BOX NOW μου εχασε δεμα και για πολλες ημερες περιμενα, δεν ηξερα καν οτι εχει αποζημιωση 6€ to βασικο ειναι πως θα τα παρεις και αν τα παρεις και ποτε θα τα παρεις.οποιος εχει εμπειρια ας το γραψει. 1
papoys1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, safridia είπε Τα 5ευρω για να τα παρεις τι προυποθεσεις εχει; Αυτό που είπε ο poulinos η επόμενη παραγγελία 27 ευρώ πλήρωσα 22 αλλα δε βαριέσαι καλό είναι άλλοι δε μας χαρίζουν σεντς.😛 1
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, safridia said: Σας το εκανα λιγο κωλο το νημα, συγνωμη. Ειχα περιστατικο που το BOX NOW μου εχασε δεμα και για πολλες ημερες περιμενα, δεν ηξερα καν οτι εχει αποζημιωση 6€ to kalΟ ειναι που το βρηκαν. 4 hours ago, safridia said: Τα 5ευρω για να τα παρεις τι προυποθεσεις εχει; Νομιζω το δινουν οταν υπαρχει delay
lector Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Αυτό που είπε ο poulinos η επόμενη παραγγελία 27 ευρώ πλήρωσα 22 αλλα δε βαριέσαι καλό είναι άλλοι δε μας χαρίζουν σεντς.😛 Σιγα το ψωροπενταευρω, ο φιλος μας ο περης χαριζε 200 για να ξαναπαραγγειλεις 😆 3
StamTheMan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, safridia είπε Σας το εκανα λιγο κωλο το νημα, συγνωμη. Ειχα περιστατικο που το BOX NOW μου εχασε δεμα και για πολλες ημερες περιμενα, δεν ηξερα καν οτι εχει αποζημιωση 6€ Ισχυει,αλλα μη σκας,θα το καναμε μονοι μας ουτως ή αλλως. Εαν δεν εχει περασει καιρος,ισως μπορεις να διεκδικησεις. Μια απο τις μ****ς που σου λενε ομως ειναι οτι για να διεκδικησεις,πρεπει να εισαι εσυ ο αποστολεας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις