Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BadMathematics είπε

Είναι αρκετές, δεν τις έχω μετρήσει, αλλά εξυπηρετούν μια μεγάλη περιοχή χωρίς να υπάρχει άλλο κάπου κοντά. . 

Αρα δεν ειναι αρκετες :P

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, poulinos είπε

θα στο πω απλα.τους συμφερει να καθυστερησει και να σου δωσουν 5 ευρω επιταγη.ο λογος ειναι απλος. θα μπεις στην πριζα λογω της 5 ευρης να κανεις και αλλη παραγγελια οπου θα

Σε αυτο εχεις απόλυτο δικιο. Σε 2-3 μερες εκανα την επόμενη την οποία παρέλαβα κανονικά.😁

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, papoys1 said:

Σε αυτο εχεις απόλυτο δικιο. Σε 2-3 μερες εκανα την επόμενη την οποία παρέλαβα κανονικά.😁

e nai κερδισμενοι βγαινουν.για αυτο και πλεον οι περισσοτερες δωροεπιταγες δεν ειναι απλα παρε 10 ευρω και τερμα.ισχυουν κανονες.πχ για επομενη παραγγελια.β.ισχυει για  χ χρονικο διαστημα.γ.πρεπει να κανεις παραγγελια το διπλασιο απο την αξια της επιταγης. κτλ κτλ κτλ.οποτε ακομακαι δωρεαν ταχυδρομικα να θες θα πρεπει τα 5 να τα κανεις 25-30 κτλ.και οι περισσοτεροι για να μην χασουν αυτα τα 5 ευρω ειναι υπολογισμενο οτι θα κανουν παραγγελια.και εγω το εχω κανει αλλα με φαγητο.μην βγαλω τον ευατο μου απεξω.

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, BadMathematics said:

Είναι η αλήθεια ότι 5 ευρες η κάτι ανάλογο δεν έχω λάβει ή χρησιμοποιήσει για μεταφορικά. Μόνο για φαγητό το έχω κάνει😁

και η nespresso πχ δινει 5 ευρες αλλα σου λεει οτι πρεπει να παρεις 7 πακετα καφεδες.αν δουν οτι δεν πηγες να παρεις σου ερχεται μετα απο λιγο καιρο και τα 7 πακετα γινονται εξι.δεν χαμηλωνουν αλλο.και πχ στα 10 χρονια νομιζω δινουν μια 10 ευρη δωρο

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

@StamTheMan

Τελικά απάντησαν; Σε αποστολή την έχασαν και έκαναν 16 μέρες να τη βρούνε, τη βρήκαν μάλιστα δια μαγείας τη τελευταία μέρα ύστερα από απειλή καταγγελίας. 

Σε email αποζημίωσης δεν έχουν απαντήσει, τελικά τι γίνεται; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, feelihipo είπε

@StamTheMan

Τελικά απάντησαν; Σε αποστολή την έχασαν και έκαναν 16 μέρες να τη βρούνε, τη βρήκαν μάλιστα δια μαγείας τη τελευταία μέρα ύστερα από απειλή καταγγελίας. 

Σε email αποζημίωσης δεν έχουν απαντήσει, τελικά τι γίνεται; 

Δεν απαντουν,μονο με καταγγελια.

16 μερες,γαμω τα μεροκαματα!

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Δεν απαντουν,μονο με καταγγελια.

16 μερες,γαμω τα μεροκαματα!

Με καταγγελία απάντησαν; Έκαναν εν τέλη αποζημίωση; 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, feelihipo είπε

Με καταγγελία απάντησαν; Έκαναν εν τέλη αποζημίωση; 

Δεν εχω κανει ακομα,εχω στειλει 2 mail,στο 2ο τους επεσημανα οτι θα προχωρησω σε καταγγελια.
Δεν πηρα απαντηση, για αυτο λεω μονο με καταγγελια,γιατι οτιδηποτε αλλο δεν τους συγκινει,ισως να μην του συγκινησει ουτε αυτο,αλλα εχω αρχισει και σπαζομαι με το σταρχιδισμο σε αυτη τη χωρα,οποτε  θα προχωρησω σε καταγγελια και για αυτους και για αλλες αναλογες μ****ς απο αλλη μεγαλη εταιρια.
Στην πορεια θα προσπαθησω να ενημερωσω τον κοσμο στα social για τις κινησεις μου , μπας και γινει ποτε καμια πραγματικη αλλαγη σε αυτα.

Επομενη ειναι η vendora , που δηθεν παρεχει ασφαλεις συναλλαγες , αλλα κοντευει μηνας που εχουμε κανει μια αγορα  , στην οποια δεν λαβαμε αυτο που συμφωνηθηκε , το δεμα εσταλη πισω στον αρχικο αποστολεα , ο οποιος δεν παρελαβε , με αποτελεσμα το δεμα να γυρισει παλι σε εμας . Απο τοτε η vendora απανταει με γενικοτητες και κοντευει μηνας που δεν εχουμε ουτε λεφτα ουτε σωστο προιον στα χερια μας. 
Ασφαλεις συναλλαγες κατα τα αλλα.

Εννοια σας.

• Thanks 2
Δημοσ.
On 01/09/2024 at 04:18, StamTheMan said:

Δεν εχω κανει ακομα,εχω στειλει 2 mail,στο 2ο τους επεσημανα οτι θα προχωρησω σε καταγγελια.
Δεν πηρα απαντηση, για αυτο λεω μονο με καταγγελια,γιατι οτιδηποτε αλλο δεν τους συγκινει,ισως να μην του συγκινησει ουτε αυτο,αλλα εχω αρχισει και σπαζομαι με το σταρχιδισμο σε αυτη τη χωρα,οποτε  θα προχωρησω σε καταγγελια και για αυτους και για αλλες αναλογες μ****ς απο αλλη μεγαλη εταιρια.
Στην πορεια θα προσπαθησω να ενημερωσω τον κοσμο στα social για τις κινησεις μου , μπας και γινει ποτε καμια πραγματικη αλλαγη σε αυτα.

Επομενη ειναι η vendora , που δηθεν παρεχει ασφαλεις συναλλαγες , αλλα κοντευει μηνας που εχουμε κανει μια αγορα  , στην οποια δεν λαβαμε αυτο που συμφωνηθηκε , το δεμα εσταλη πισω στον αρχικο αποστολεα , ο οποιος δεν παρελαβε , με αποτελεσμα το δεμα να γυρισει παλι σε εμας . Απο τοτε η vendora απανταει με γενικοτητες και κοντευει μηνας που δεν εχουμε ουτε λεφτα ουτε σωστο προιον στα χερια μας. 
Ασφαλεις συναλλαγες κατα τα αλλα.

Εννοια σας.

εγινε πολυ μπερδεμα με το vendora στην περιπτωση σου.

μια που λεμε για προβληματα θα σου πω το απλο.

κρατηση σε ξενοδοχειο εξωτερικο.πληρωνω.μου λενε σας ακυρωνουμε κρατηση διοτι θα γινει maintenance στο ξενοδοχειο και θα σας κανουμε Refund. 2μηνες ακομα No refund. το ξενοδοχειο δεν απανταει.το booking του εστειλα θελει κατι παραπανω στοιχεια. εκανα αμφισβητηση σε τραπεζα ταυτοχρονα.εστειλα και στο κεντρικο Hotel της αλυσιδας καμια απαντηση. Θα τους μαμησω στην αρνητικη απο 100 account μολις ληξει το case.και κατσαριδα θα γραψω οτι βρηκα στο google.

• Sad 1
Δημοσ.
Στις 18/7/2024 στις 10:11 ΜΜ, papoys1 είπε

Σε μένα πάντως το temu για μία μέρα που καθυστέρησε η παράδοση μου έδωσε άμεσα χωρίς παρέμβασή μου 5 ευρώ για την επόμενη αγορά. Αψογοι οι Κινέζοι και ας τους βρίζουμε.Και όπως εβλεπα στην παρακολούθηση η Box now πρέπει να εφταιγε γιατί έκανε 5 μέρες από τη μερα που το παρέλαβε.

Τα 5ευρω για να τα παρεις τι προυποθεσεις εχει;

Δημοσ.
1 minute ago, safridia said:

θα ειμαι off topic αλλα τα 5 ευρω που θα δωσουν οπως εγραψα και αλλου εχουν και αλλο σκοπο.να σε αναγκασουν να ξαναβαλεις παραγγελια για να μην χασεις τα 5 ευρω.που η παραγγελια θα πρεπει να εχει ενα Minimum.δηλαδη ειναι τυρακι το 5 ευρω.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, safridia είπε

2 ώρες πριν, poulinos είπε

θα ειμαι off topic αλλα τα 5 ευρω που θα δωσουν οπως εγραψα και αλλου εχουν και αλλο σκοπο.να σε αναγκασουν να ξαναβαλεις παραγγελια για να μην χασεις τα 5 ευρω.που η παραγγελια θα πρεπει να εχει ενα Minimum.δηλαδη ειναι τυρακι το 5 ευρω.

Αυτο με το 5ευρω πρωτη φορα το ακουω.

ζ. Για αποδεδειγμένη καθυστέρηση επίδοσης ταχυδρομικών αντικειμένων ταχυμεταφορών, πέραν των ορισμένων ανά υπηρεσία χρόνων παράδοσης, καταβάλλεται αποζημίωση ίση με 6€ για κάθε μέρα καθυστέρησης και για την περίπτωση που η καθυστέρηση υπερβαίνει το πενταπλάσιο του συμφωνημένου χρόνου επίδοσης, επιπλέον επιστροφή του καταβληθέντος ταχυδρομικού τέλους για τη συγκεκριμένη αποστολή, με την προϋπόθεση ότι το συνολικό ποσό της αποζημίωσης δεν υπερβαίνει τα 100€. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 minutes ago, StamTheMan said:

ζ. Για αποδεδειγμένη καθυστέρηση επίδοσης ταχυδρομικών αντικειμένων ταχυμεταφορών, πέραν των ορισμένων ανά υπηρεσία χρόνων παράδοσης, καταβάλλεται αποζημίωση ίση με 6€ για κάθε μέρα καθυστέρησης και για την περίπτωση που η καθυστέρηση υπερβαίνει το πενταπλάσιο του συμφωνημένου χρόνου επίδοσης, επιπλέον επιστροφή του καταβληθέντος ταχυδρομικού τέλους για τη συγκεκριμένη αποστολή, με την προϋπόθεση ότι το συνολικό ποσό της αποζημίωσης δεν υπερβαίνει τα 100€. 

εγω ελεγα για το Temu.εσυ μαλλον λες για το box now.

2 hours ago, safridia said:

On 18/07/2024 at 22:11, papoys1 said:

Σε μένα πάντως το temu για μία μέρα που καθυστέρησε η παράδοση μου έδωσε άμεσα χωρίς παρέμβασή μου 5 ευρώ για την επόμενη αγορά. Αψογοι οι Κινέζοι και ας τους βρίζουμε.Και όπως εβλεπα στην παρακολούθηση η Box now πρέπει να εφταιγε γιατί έκανε 5 μέρες από τη μερα που το παρέλαβε.

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Αναφέρονται σε 5€ τεμού credit

• Like 2
Δημοσ.

Σας το εκανα λιγο κωλο το νημα, συγνωμη.
Ειχα περιστατικο που το BOX NOW μου εχασε δεμα και για πολλες ημερες περιμενα, δεν ηξερα καν οτι εχει αποζημιωση 6€

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...