korakios Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου Μόλις τώρα, BadMathematics είπε Δυο γιατί ένας πληρώνει για να παραλάβει και έχει κωδικό και ένας για να στείλει σαν σημείο εκκίνησης πάλι δεν το κατάλαβα , αν θέλω να βγάλω κωδικό , απλά βάζω εσένα αποστολέα , παραλήπτη εμένα και πληρώνω εγώ τα μεταφορικά
korakios Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, BadMathematics είπε Εννοώ την ενοικίαση της κάθε θυρίδας με αντίτιμο και χρονικό όριο.Γιατί επί της ουσίας αυτό γίνεται. ποτέ δε νοίκιασα θυρίδα , αρχικά νόμιζα οτι κάτι έχανα , αλλά μάλλον κάτι έχεις μπερδέψει αν εννοείς να πληρώσεις παραπάνω για να παραμείνει επιπλέον χρόνο ένα δέμα που το στείλανε σε λάθος locker , δεν παίζει . Περιμένεις να το στείλουν εκεί που όρισες και ζητάς και αποζημίωση
SabotazNic Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου 1 ώρα πριν, BadMathematics είπε Είναι η νέα κακή πρακτική της boxnow. Όταν πληρώνεις για μια θυρίδα τη νοικιάζεις για ένα μικρό χρονικό διάστημα μέχρι την παραλαβή του κάθε δέματος. Υπάρχει και η εφαρμογή της παράτασης την έχω κάνει. Όμως τον τελευταίο καιρό οι θυρίδες γεμίζουν ανεξέλενκτα, σου παίρνουν το πακέτο και το πάνε όπου αυτοί θεωρούν το κοντινότερο σημείο αφου δεν υπάρχει χώρος για τη δηλωμένη θυρίδα επιλογής σου βασει κωδικού, δεν ξέρω τι άλλο να γράψω για να σου το εξηγήσω καλύτερα. Για να μην μπλέξει κάποιος με καθυστερήσεις κλπ είτε το παίρνει απο το σημείο μη επιλογής του, είτε ζητάει αλλαγή τοποθεσίας με αποτέλεσμα την καθυστέρηση. Κάτσε, επειδή δεν έχω κάνει την διαδικασία, ο κωδικός που βγαίνει εξαρχής δεν αφορά καμία θυρίδα έτσι δεν είναι? Στον έδωσε, έβαλες εσύ θυρίδα παραλαβής και θυρίδα αποστολής. Όταν επέλεξες θυρίδα αποστολής, έβγαλε μήνυμα ότι είναι πχ γεμάτη? Αν όχι, ναι έχει δίκιο αυτός που του ανήκει ο κωδικός. Αλλά ο κωδικός που βγαίνει εξαρχής, δεν σημαίνει ότι αφορά ακόμα συγκεκριμένες θυρίδες.
korakios Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου 1 ώρα πριν, BadMathematics είπε Για να μην μπλέξει κάποιος με καθυστερήσεις κλπ είτε το παίρνει απο το σημείο μη επιλογής του, είτε ζητάει αλλαγή τοποθεσίας με αποτέλεσμα την καθυστέρηση. αζημίως
korakios Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, BadMathematics είπε Ναι είναι πονηροί, σου λέει αν το βιάζεται θα τρέξει να το πάρει και δε θα μπει στη διαδικασία αποζημίωσης.. άρα καταλήγουμε πάνω σε αυτό που έγραψες 1 ώρα πριν, BadMathematics είπε Εννοώ την ενοικίαση της κάθε θυρίδας με αντίτιμο και χρονικό όριο. Γιατί επί της ουσίας αυτό γίνεται. οτι δεν ισχύει Τώρα αν η box έχει φουλάρει και στέλνει όπου βρει , είναι άλλο θέμα , αν το βιάζεσαι επιλέγεις άλλη υπηρεσία
korakios Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου 3 ώρες πριν, BadMathematics είπε Όταν κάποιος αγοράζει έναν κωδικό στο boxnow αυτόματα νοικιάζει και το χώρο παραλαβής τη θυρίδα με χρονικό όριο, αλλιώς το πάει ταχυδρομείο πετάνε το δέμα του σε τσουβάλι και περιμένει μέρες ωσότου ολοκληρωθεί η διαδικασία αποστολής παλαβής. Απλά δεν είναι υποχρεωτικό , αυτό λέω , αρκετοί απλά πληρώνουμε ,το πετάμε σε locker και όποτε … Αν αργήσει υπερβολικά τσιμπάμε και αποζημίωση …
papoys1 Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου Σε μένα πάντως το temu για μία μέρα που καθυστέρησε η παράδοση μου έδωσε άμεσα χωρίς παρέμβασή μου 5 ευρώ για την επόμενη αγορά. Αψογοι οι Κινέζοι και ας τους βρίζουμε.Και όπως εβλεπα στην παρακολούθηση η Box now πρέπει να εφταιγε γιατί έκανε 5 μέρες από τη μερα που το παρέλαβε.
korakios Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου 10 λεπτά πριν, BadMathematics είπε Έχεις πάρει αποζημίωση και πόσα χρήματα; Σαν παραλήπτης όχι , ο αποστολέας σε 2 περιπτώσεις πήρε , δε ρώτησα , μιας και δε ζήτησα λεφτά Σε μια περίπτωση που έστειλα Αθήνα και το πήγανε σε άκυρη περιοχή , άργησε 2 έξτρα μέρες αλλά το άφησα (και ο παραλήπτης ήταν χαλαρός) Έχει στο site τα ποσά , νομίζω σε άλλο νήμα της box κάποιος πηρε λεφτά
StamTheMan Δημοσ. 18 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 7 ώρες πριν, BadMathematics είπε Εννοώ την ενοικίαση της κάθε θυρίδας με αντίτιμο και χρονικό όριο. Γιατί επί της ουσίας αυτό γίνεται. Απλό παράδειγμα, ας πούμε πληρώνουν δυο για ενα διαμέρισμα και μπαίνει ο ένας, ενώ του άλλου τα έπιπλα τα πάνε αλλού αν και εχει πληρώσει για το συγκεκριμένο διαμέρισμα. Κάπως έτσι. Εχεις γραψει λαθος το nick σου,επρεπε να λεει BadCommonSense.
StamTheMan Δημοσ. 20 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Abecedar είπε Ξεκίνησε ελπιδοφόρα το Box now αλλά στην πορεία το χάλασε, εμένα μου έχει έρθει παραγγελία άλλου με απόδειξη κλπ άντε μετά τηλέφωνα Box now και τα ηλεκτρονικά καταστήματα για την διόρθωση... εντάξει τελικά λύθηκε το πρόβλημα αλλά μια καθυστέρηση και ταλαιπωρία την είχαμε shit happens,εχουν χασει τη μπαλα αφου πλεον ολη η ελλαδα στελνει με ΒΟΧ. Νησιωτες μην πεσετε να με φατε Εχω ξεχασει πως μοιαζουν οι αλλες κουριερ, εχω κωδικο σε Γενικη και Ελτα courier και παιζει να παταω μια φορα το διμηνο,για δεματα που θελουν ειδικη μεταχειριση. Αν ειναι να παραλαβω κατι,το βαζω να ερθει στο μαγαζι που συνεργαζομαι και ολα καλα. Οσο χαλια και να ειναι το ΒΟΧ, δεν το αλλαζω,ειδικα οταν καθε 15 μερες βγαζει εκπτωσεις. 1
1comment Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου Η αλήθεια είναι και στα eshop έχει ανέβει αισθητά η box now σε σχέση με πέρσι. Πλέον 1 στις 2 παραγγελίες είναι με μποξ. Προς το παρόν δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με πελάτη. Οι χρόνοι τηρούνται. Θεωρώ ότι οι άλλες κουριερ έχουν πολύ περισσότερα προβλήματα.
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου On 15/07/2024 at 02:04, StamTheMan said: Μπορει αν ημουν Αθηνα να ηταν ετσι τα ποσοστα,αλλα εδω που ειμαι εχουμε καθυστερησεις. Ναι, συνηθως αγοραζω πολλες αποστολες στο ονομα μου, αναλογα με τις προσφορες που κανουν,οπως πχ τωρα που παιζει εκπτωση 30% με κωδικο. ναι απο αθηνα προς επαρχια ή τοαναποδο γενικα δεν εχω δει delays.δεν εχω στειλει πολλα οπως εσυ βεβαια αλλα δεν εχω παρατηρησει κατι. On 18/07/2024 at 22:11, papoys1 said: Σε μένα πάντως το temu για μία μέρα που καθυστέρησε η παράδοση μου έδωσε άμεσα χωρίς παρέμβασή μου 5 ευρώ για την επόμενη αγορά. Αψογοι οι Κινέζοι και ας τους βρίζουμε.Και όπως εβλεπα στην παρακολούθηση η Box now πρέπει να εφταιγε γιατί έκανε 5 μέρες από τη μερα που το παρέλαβε. θα στο πω απλα.τους συμφερει να καθυστερησει και να σου δωσουν 5 ευρω επιταγη.ο λογος ειναι απλος. θα μπεις στην πριζα λογω της 5 ευρης να κανεις και αλλη παραγγελια οπου θα σκασεις λεφτα.οποτε win win για αυτους. οι δωροεπιταγες που δινουν τα μαγαζια αυτο το νοημα εχουν .παρε μια 5ευρη που για μενα δεν ειναι τιποτα αλλα ξερεις πρεπει να ψωνισεις απο 20 πχ ευρω και πανω και να την εξοφλησεις μεχρι αυτο το μηνα.γιατι νομιζεις οτι τα ιδια κανει και ο κωτσοβολος πχ που σου λεει οτι παρε επιταγη για επομενη αγορα κτλ κτλ 2
StamTheMan Δημοσ. 20 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 1 ώρα πριν, poulinos είπε ναι απο αθηνα προς επαρχια ή τοαναποδο γενικα δεν εχω δει delays.δεν εχω στειλει πολλα οπως εσυ βεβαια αλλα δεν εχω παρατηρησει κατι. Στις 18/7/2024 στις 10:11 ΜΜ, papoys1 είπε Ειναι και να σου τυχει. Εμενα μου ετυχε να το στειλουν στην αλλη ακρη,αλλα δεν εχει τυχει να χαθει δεμα,εστω και προσωρινα. Σε αλλους ακομα το ψαχνουν. 2
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου 1 minute ago, StamTheMan said: Ειναι και να σου τυχει. Εμενα μου ετυχε να το στειλουν στην αλλη ακρη,αλλα δεν εχει τυχει να χαθει δεμα,εστω και προσωρινα. Σε αλλους ακομα το ψαχνουν. παλι λογω αθηνας οσες φορες μου εστειλαν ηρθε στο σωστο locker.και οσες εστειλα παλι το στειλα απο το κοντινο μου.αλλα ναι πρεπει αν θυμαμαι σωστα σε 500 μετρα να εχω 3 lockers.και το κοντινο μου ειναι απο τα μεγαλα. δεν εχω χασει επισης τιποτα ως τωρα 1
StamTheMan Δημοσ. 20 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, BadMathematics είπε Εμένα που μου έτυχε 3 φορές Ειτε κανεις κατι λαθος,ειτε ο ιδιος κουριερ κανει το ιδιο λαθος. Ποσες θυριδες εχει το ερμαριο εκει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις